Utsukusy Cedar Essential Oil.


Utsukusy Cedar Essential Oil.

Utsukusy Cedar Essential Oil. Of in Nederlands  Ceder essentiële olie.  Er schuilt iets bijzonders in deze Utsukusy Cedar Essential Oil . Wat maakt die olie bijzonderder dan een andere Essential Oil?

Deze olie heeft een zuiverende werking. Het geeft kracht en versterkt het gevoel van eigenwaarde. Het helpt bij het “loslaat proces”. Is troostend in moeilijke levensomstandigheden. Helpt bij een gevoel van evenwicht, dat wij ons leven beheersen en verder ontwikkelen.

 

 

 

Weet je dat, als je slechte Essentials olie gebruikt, de kans groot is dat je hoofdpijn krijgt. Er zijn tegenwoordig genoeg producten te koop. Wordt zorgvuldig met wat je koopt, je ademt de lucht in je longen, vergeet dat niet. Gelukkig, met deze Utsukusy Cedar Essentials Olie heb ik er alle vertrouwen in.

Alleen al het feit dat het 100% natuurlijk is en niet alleen voor het welzijn van een mens, maar ook van de dieren, je ziet het al aankomen; het is niet op dieren getest! Is eco-vriendelijk en wetenschappelijk getest Met kwalitatief hoge eigenschappen die Utsukusy altijd weet te brengen met haar producten. Wat moet ik meer zeggen.

 

 

Utsukusy Cedar Essential Oil.

Prijs: € 13

Ik gebruik dit product op de olie brander, het helpt mij om tot rust te komen, relaxed te worden en een ultiem zen gevoel te krijgen….ommmm…. Ik hoop natuurlijk dat de kracht van Cedar (zoals ik hierboven beschreef) mij zal helpen. Voor zover het ontspanningsgevoel is het meer dan ik vraag. Maar er schuilt ook een andere kracht in deze olie die het net iets specialer maakt. Wat is dat dan?

Ten eerst Ilona bedankt. Wie is Ilona? Ilona is de persoon achter Utsukusy Nederland. Ik heb tot nu toe wat producten van Utsukusy mogen testen en omarmen. Het was altijd een eer en ik had mij tot nu toe ingehouden om Ilona niet de hemel in te prijzen op mijn blog. Maar als ik zie hoe ze omgaat met mij en andere bloggers (wat ik gelezen heb), kan ik het niet laten vandaag. Het heeft ook met deze Utsukusy Cedar Essential Oil te maken.

 

 

 

Ik geloof in dit merk en de filosofie die achter Utsukusy schuilt wegens Ilona. Daar begon het vertrouwde gevoel mee, voordat ik zelf overtuigd was, na het zelf uitproberen van al de producten. Net als Utsukusy en Rootsieraden weet Ilona haar oprechtheid van welzijn te brengen. Schoonheid van de binnen en buitenkant. Dan ook nog extra oog op de details van haar product, zowel mensen waar zij contact mee heeft. Mijn contact met haar is altijd warm, vriendelijk en open.

Toen schreef ik Let’s it be. Het ging wat minder met mij. Ik zat niet zo lekker in mijn vel. Toen gaf Ilona mij deze Utsukusy Cedar Essential Oil met haar bedoeling dat de kracht van dit natuurlijke Ceder mij zou helpen me op te peppen en het vertrouwen in mijzelf weer terug te vinden. Dat had zij helemaal niet hoeven doen. Toch deed zij dat, het zit in Ilona’s karakter geloof ik. Uitvoeren wegens het luisteren naar haar hart en een gevoel, en dat niet alleen naar haarzelf, maar ook naar de ander, wat anderen op dat moment nodig hebben.

 

 

 

Hiervoor hartelijk dank! Voor een goed voorbeeld. Met het geven van dit kleine flesje Utsukusy Cedar Essential Olie, omdat je aan mij hebt gedacht. Ik vond het echt lief.

Nu weten jullie waarom dit Utsukusy Cedar Essential Olie speciaal maakt. Al denk ik dat ik deze review ook niet hoefde te maken. Ik wil ook graag iets doen, mijn dankbaarheid laten zien.

 

Let’s tweet:

There is always something to be thankful for. Click To Tweet

 

Naast Ilona is er ook Babs van BeautybyBabs, die mij ooit wilde helpen om de juiste foto voor mijn Facebook feed te krijgen. Het is mij nog niet gelukt ;-), maar ik vind het zo lief dat Babs (zonder dat ik het vroeg) gewoon spontaan probeerde te helpen!

 
Staan wij er ooit bij stil dat ons kleine gebaar grote invloed kan hebben op iemand anders? Het kan misschien voor een warm gevoel zorgen bij een ander, of een glimlach tevoorschijn laten komen op iemands gezicht. Een woord “ Bedankt “ sorry”, een lach of een vriendelijk gebaar naar iemand toe.

 

 

 

Laat het je niet voorbij gaan dat alles zomaar vanzelfsprekend is. Als dat zo is mis je zoveel moois in je leven. Schoonheid in kleine dingen. Dat is wat telt, vind ik. Wees blij en dankbaar dat de zon schijnt, zelfs als de regen komt. Geniet van al het prachtige dat je hebt. Ik bedank jullie, voor het lezen van mijn artikel, ik denk iedere dag zo, maar ik zeg dat niet vaak genoeg. Bij deze! Ik ben jullie zeer dankbaar voor jullie bezoek. Hele fijne dag lieve mensen!

Als je interesse hebt in Utsukusy Cedar Essential Oil of andere olie soorten kijk Utsukusy-schoonheid.nl of check de facebookpagina voor de winacties:  Facebook Utsukusy-Schoonheid.