Review: Kneipp douche foam Mint- Eucalyptus.


Review: Kneipp douche foam Mint- Eucalyptus.

Kneipp douche foam Mint- Eucalyptus. Jullie zullen merken dat ik meer en meer natuurlijke producten ga reviewen. Kneipp is al een begrip hier in Nederland met massageolie en op huidverzorgingsgebied. Ik gebruik al heel lang badolie van dit merk. Vandaag ga ik iets nieuws voor mij: Kneipp douche foam Mint- Eucalyptus reviewen.

Kneipp Douche Foam Mint Eucalyptus is vrij van conserveringsmiddelen (zoals parabenen) en minerale oliën. De foam bevat waardevolle natuurlijke verzorgende werkstoffen en is pH-neutraal. Het bevat waardevolle natuurlijke mint- en eucalyptusolie die dermatologisch is getest en is parabenen vrij. Eigenlijk zijn alle producten van Kneipp vrij van minerale oliën en conserveringsmiddelen (zoals parabenen), is het mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest.

Het product is makkelijk te doseren en prettig in gebruik met een leuke verpakking. Het schuim komt tot stand door een speciale technologie door middel van perslucht. Er komt geen drijfgas aan te pas. 

Ingrediënten van Kneipp douche foam :

 

Mijn ervaring onder de douche met Kneipp douche foam Mint- Eucalyptus.

Het is een zachte doucheschuim waardoor ik direct een gevoel van frisheid en afkoeling voel op mijn huid. De stevige foam glijdt zacht over mijn huid. Het voelt lekker en schoon. Mijn hele badkamer ruikt meteen naar Eucalyptus wat heel verfrissend is en mijn neus opent. Ik krijg er een vrije adem van. Misschien is het als je verkouden bent nog extra lekker.

Persoonlijk ben ik dol op dit soort geuren. Dat komt doordat ik in Thailand opgegroeid ben en alles wat een fris en afkoelend effect geeft, daar zijn wij Thais gek op omdat het daar altijd erg warm is.

 

Ik ga zeker met plezier Kneipp Douche Foam Mint Eucalyptus gebruiken bij het warme weer. Ik skip het product wel liever op een koude dag. Anders wordt het “Te fris” voor mij, ik krijg het nogal snel koud, vandaar. Het is een mooie aanvulling, zeker voor de komende periode, aangezien de warmte zich steeds meer laat zien.

Zeker een luxe, verwennerij moment voor onder de douche. Ik zeg ja tegen Kneipp douche foam Mint- eucalyptus. Wat is dit een heerlijke douche foam. Zeker een aanrader. Prijs € 6,99 te koop zowel online als in veel drogisterijen. Ik heb dit product in trekpleister gekocht.