Leven van een beautyblog.


Leven van een beautyblog.

Leven van een beautyblog. Als ik eerlijk ben zou ik meer blogs en beautyblogs willen lezen en een comment achter laten. In werkelijkheid lukt dat niet altijd. Het kost al meer dan genoeg tijd dat ik met mijn blog bezig ben. 😉

Sommige blogs komen dagelijks langs en de anderen af en toe. Het ligt er aan wat mijn bloglovin feed laat zien. Kennen jullie dit gevoel?

Vandaag gaat over; leven van een beautyblog.

⇒ Je bent open en laat graag jezelf zien. 😉

Je hebt ineens zoveel foto’s van jezelf. Nog nooit zoveel selfies gemaakt in je hele leven. Eerst even wennen en, het is best raar om je foto’s op de blog te posten. Maar dat went snel gelukkig, je wordt er ook beter van. Alleen soms is het ook heel confronterend, zeker als je een “bad skin day” hebt.

Ik ben heel open en ik laat graag mijzelf zien. ⇓ Hihi.

⇒ Je doet al iets goed voor de wereld economie.

Je helpt de economie binnen en buiten Nederland, door te shoppen, Je hebberige gedrag, dat kunnen alle winkeliers en cosmetica bedrijven alleen maar toejuichen. Voor je beauty blog koop je niet alleen graag producten in de winkel, je struint ook online alles af. Alsof het geld op je rug groeit? Ik niet hoor, ik hou het bescheiden. 😉

⇒ Je hebt een groot huis nodig. Waarom?

Je hebt eigenlijk een extra kamer nodig voor je blog. Een hoek om de producten en stapels dozen (pakketten) neer te zetten. Een hoek voor je pc en een hoek om foto’s te maken, en als je een vlog hebt, dan een mooie setting met alle licht en camera’s om ieder moment te kunnen filmen. God zij dank doe ik die er niet bij. Alleen bloggen vind ik al best veel, laat staan extra werk met video erbij.

⇒ Stiekem koopverslaaft.

 Al weet je dat, het is het niet goed voor je portemonnee, en toch is het wel een leuke hobby. Je hebt wat te doen, en je maakt jezelf gelukkig wanneer je iets nieuws in je bezit hebt. Een prachtige collectie, wat een geweldig palette is dit toch! Koop koop koop…

⇒ Je speelt stiekem mee in Sex and de City? Maar dan zonder Mr. Big!

Hoe dan? Echt serieus net als ieder ander. Ik zal wel iedere dag een nieuw palette of High-End product kunnen kopen. Geen enkele probleem als het om hebberigheid gaat. Het feit dat ik zoveel geld moet uit geven en de meeste van de palettes gaan belanden in de kast als verzamelaar items, dat vind ik zo zonde.

Net zoals Carrie Bradshaw (JSP hoofdrol van Sex and the City), ze heeft een kast vol met Jimmy Choo, Prada, Manolo Blahnik etc. maar zal zich nooit haar eigen appartement kunnen veroorloven omdat al haar spaargeld in al de schoenen zit. Met precies dezelfde reden, tel de waarde van je slash uit. Oeps, volgende……ander onderwerp.

Let’s tweet:

I like my money right where I can see it. Hanging in my closet. Klik om te Tweeten

Misschien kan je je dit makkelijk veroorloven wegens je vermogen, geld speelt geen rol, Lucky bastard! Laten wij maar hopen dat de bankrekening hier niet altijd rood staat…. Wegens je geld uitgevende gedrag, dan zit je al goed.

⇒ Je leert veel nieuw mensen kennen.

Niet alleen vrienden online, maar als het goed is bouw je ook een band op met de post bezorger. Wees altijd vriendelijk tegen ze, oké hartstikke goed, je doet het al. Pakket verwachten, ontvangen, uitpakken met al die processen is het altijd een feest. Wat zit er in? Hoe zal het reageren op je huid? Dat blijft altijd een vraag.

Soms is het best eng om een nieuw product uit te proberen, dat geef ik toe (denk aan break out en allergische reactie), Aahhh niet zeuren gewoon smeren dat spul. Het hoort er allemaal bij. Het is het lot van een beautyblog, opoffering dus, en dat is vreselijk. 😉

Is het een beetje herkenbaar dit? Het leven van een beautyblog.