Review: Clinique Hydration solutions kit.


Review: Clinique Hydration solutions kit.
Clinique Hydration solutions kit. In deze kit zitten Clinique moistur surge extended thirst relief gel-crème, Clinique moisture Surge Overnight mask en Clinique all about eyes rich.  Ik heb de Clinique Hydration solutions kit van clinique gekocht en wil graag uitproberen hoe het mij zal bevallen omdat ik een nogal droge en zeer gevoelige huid heb.

Deze set zal je ook gratis kunnen krijgen als je producten van Clinique of Douglas in een bepaalde periode besteld, maar dat was een tijdje geleden. Wel kun je nog steeds de full size van de producten nog kopen bij Douglas.nl.

Ik probeer graag eerst een miniset uit. Al is € 23 niet goedkoop voor een piepkleine sample ( of misschien toch wel van dit merk ;-)) , ik heb het er voor over. Ik wil liever geen spijt krijgen als achteraf blijkt dat het product niet goed is en ik voor een full size heb betaald.

 

Clinique Hydration solutions kit.

Al de producten zijn op allergie getest en 100 % parfumvrij.

⇒ Clinique moistur surge extended thirst relief gel-crème. De verpakking ziet er erg schattig uit met licht roze, terwijl ik normaal gesproken niet eens van roze hou en het komt ook in een klein zilveren tasje. Ik zou liever meer inhoud van de producten hebben en er geen tasje bij krijgen, hoe schattig het tasje er ook is. Leuk, maar ik wil graag betalen voor de creme en niet voor de tas. De Gel-achtige creme is glad, verfrissend en heerlijk smeerbaar.

Op Allergie getest, 100% parfumvrij dat vind ik nog het fijnste aangezien mijn huid snel bultjes en puistjes krijgt van een gezichtsproduct. Ik heb de creme met plezier ongeveer twee weken gebruikt tot het product op was. In het begin werkte het product erg indrukwekkend, mijn huid was glad en zuiver, maar na anderhalve week leek het nieuwe er af. Mijn huid reageert minder goed op het product. Het “zuiver gezicht effect” is er vanaf. Dat vind ik erg jammer omdat ik hoopte dat ik een wondermiddel had gevonden. Maar hoe dan ook, ik ben wel te spreken over de Moisture Surge Extended Thirst Relief. Al is het geen wondercreme voor mij, het is nog steeds een prima product en ik heb geen allergische reactie gehad.

 

 

Clinique moisture Surge Overnight mask. Deze pastei (roze) crème heeft geen geur. Geschikt voor alle huidtypes en zoals Moisture Surge Extended Thirst Relief heb ik geen last van allergische reacties of breakout van mijn huid. Heerlijk om op mijn huid te smeren voor ik naar bed ga. Het enige nadeel is dat die kleine tube zo leeg is. Hij hydrateert goed op mijn huid.

 

 

⇒ Clinique all about eyes rich. Eye cream is wat altijd bij mijn slash hoort, aangezien ik donkere kringen heb. Ik had gehoopt om donkere kringen of gezwollen ogen te verminderen zoals zij claimen. Dat is het niet dat geval. Gelukkig, erg hoge verwachtingen had ik ik niet om eerlijk te zijn. Verder is Clinique all about eyes rich gewoon een prima product om mijn ogen te hydrateren. Het is een fijn product. Koop een fullside is mijn advies aan mijzelf. 😉 

Mijn conclusie van Clinique Hydration solutions kit is dat dat ik vind dat hij ook geschikt is voor de gevoelige huid. Alle producten absorberen goed in de huid, 2 van de drie producten ruiken lekker, hydrateren, mijn huid wordt zacht, het koelt af (kalmeert en hydrateert mijn huid om mij beter te voelen voor het gebruik) dat is zeker. Mijn droge huid wordt verfrist, ik ervaar geen irritatie.

 

 

Ik vind dit een prima set. toch twijfel ik nog om een full size te kopen. Ik wil meer onder de indruk zijn van deze producten meer doen dan alleen hydratatie en geen allergie effect. Alleen dat bereik ik ook met veel goedkoper producten van andere merken. Ik wil een natuurlijke glow op mijn huid. Het zal misschien ook kunnen dat ik  meer dan twee weken moet uitproberen voor ik een optimaal resultaat heb kunnen bereiken. Wie heeft deze producten langer dan een paar maanden gebruikt, ik hoor graag jullie ervaring.

Dit is mijn ervaring met Clinique Hydration solutions kit. Hebben jullie ook ervaring met de producten in deze set? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring.