Vampier Diaries.


Vampier Diaries.

Vampier Diaries. Ik ben soms een raar men. Ik sta vaak niet achter het idee van regels of hoe het hoort.

Dat leidt tot de post van vandaag. Vampier Diaries.

Nee, het is niet dat ik mij bij een vampier community aan ga sluiten of zo. Maar ik wil mijn persoonlijke ervaring delen. Naast wie ik ben vandaag, er is nog steeds een meisje dat in mij leeft en tijd tot tijd komt ze gewoon te verschijn. En ik heb helemaal geen controle over haar “That girl has a mind of her own. ”

Ik dwing mijzelf om echt geen Engels te schrijven in mijn artikels. Maar soms leggen Engelse woorden mijn gevoel veel beter uit dan Nederlandse. Dus ik denk “ “what the hack..”. Ik schrijf toch al in een vreemde taal. Nog een taal erbij, waarom ook weer niet? Ik doe het gewoon.

 

Let’s tweet:

Love is when the other person’s happy. Click To Tweet

 

Dit zal veel van jullie herkennen, denk ik. Niet de taal maar dat meisje dat in jullie nog leeft.

 

 

Dat meisje in mij is soms 14 en soms 17 (wanneer het haar uitkomt) die Jeapie die af en toe even geen zin heeft om een volwassen vrouwen rol te spelen, geen moeder met verantwoordelijkheden. Geen status en geen verplichting. Alleen maar haar met haar fantasiewereld die zij bedenkt en beleeft.

Hier is mijn fantasie. Ik had niet zolang geleden een crash op een jongetje. Hij heet Damon. Ik weet het, ik heb relatie en kinderen. Maar hij is zo onweerstaanbaar dat ik gewoon eerst stiekem bewonder en daarna spontaan een crash op hem had.

Ja hij speelt in een serie van Vampier Diaries. Damon en Elena. Sommige van jullie kennen hem misschien al, sommige niet. Aaach wat maakt dat nou uit. Hij is een lekker ding! Yep…

 

Let’s tweet:

When people see good they expect good. And I don’t want to have to live up to anyone expectation. -Damon Click To Tweet

 

Wat ga ik doen nu ik verliefd ben geworden? Wij allebei bezet zijn. Wat ga ik doen? Netjes gedragen natuurlijk, wat denken  jullie dan, een relatiebreker? Ik bekijk hem gewoon braaf op afstand. Via YouTube. Vandaag ga ik hem voor het eerst rustig bekijken op episode 1 season 1.

Lieve Damon wacht op mij. Ik kom eraan. Oké, ik weet dat ik moet vechten tegen miljoenen vrouwen en meisjes. Maar ik win toch de strijd. Hij verschijnt gewoon in mijn slaapkamer en gaat met mij naar bed, in mijn droom.

 

Damon + Elena  “loving can hurt sometimes”

 

Let’s tweet:

I will always choose you. Click To Tweet

 

He, he, zo beleef je weer een tiener love en een starcrash moment. Ik zeg nu gedag dan kan ik diep in Damon’s ogen gaan kijken en genieten. Wat een lekker ding is ie hé? 🙂

Kennen jullie hem en die series? Is een vampier verhaal iets voor jou? Dan schuif je gezellig bij. Als je maar van Damon afblijft, dan vind ik het prima.

Vampier Diaries. I.p.v. de hele episode laat ik hier een kort stuk met een heel mooi lied zien ⇑. Als je Damon nog niet hebt ontmoet dan snap je nu waarom ik voel wat ik voel, hoop ik. 😉