Evian Facial Spray


Evian Facial Spray.
Evian Facial Spray. Je hoort veel mensen, die bezig zijn met make-up, roepen dat ze Facial Spray gebruiken om hun gezicht op te frissen en de make-up te zetten. Zeker op een warme dag. Als dat zo is, ben ik er zeker van dat ik die Facial Spray nodig heb omdat ik een zeer droge huid heb. Deze Evian Facial Spray kost € 5,59. Ik heb Evian Facial Spray bij Etos in Zaandam gekocht.  Wil je meelezen hoe ik Evian Facial Spray heb ervaren?

De fles ziet er zeer mooi uit. Samengesteld in wit, roze en grijs. Wat clean en luxe oogt. En de fles is ook nog sterk. Je kunt de Evian Facial Spray op je blote gezicht en droge plekken van je gezicht gebruiken om een extra boost te geven. Je  schud eerst de fles en spuit het op je gezicht met of zonde make-up.

 

 

Evian Facial Spray hoort je gezicht een oppepper te geven en weer lekker fris aan te laten voelen.

Niet iedere foundation geeft een finishing touch op je gezicht. Evian Facial Spray helpt bij finishing touch om je make-up goed te zetten, dat de make-up langer blijft zitten en je foundation en poeder niet cakelijk lijkt. Al gebruik ik zelf alleen foundation en geen poeder. Deze Evian Facial Spray helpt wel een beetje. Wel moet ik er op letten dat ik niet te veel op spray zodat de foundation niet meer blijft zitten.

Wat ik ervaar is, even een lekker fris gevoel, al vind ik zelf dat het best wat langer mag duren. En ik vind het wachten tot mijn gezicht weer droog is best lang duren, zeker als ik haast heb. Verder doet het product het heel goed op mijn gezicht, zonder de make-up, ik voel zelfs een samentrekking van mijn huid. Aan de andere kant had ik meer gehoopt op een beter resultaat voor mijn opgemaakte gezicht. Wat nog steeds beetje aan de droge kant blijft na de spray. Verder is het een prima spray die echt lekker ruikt ..heerlijk!

Ik vraag mezelf wel af of het echt verschil uit zal maken met het gebruik van dit product of van gewoon mineraal water. Als je thuis bent, kun je net zo goed mineraalwater in een sprayfles doen en vervolgens zet je het  gewoon in de koelkast voor het gebruik om meer een fris gevoel te creëren. Wie weet krijg je hetzelfde effect. Je kunt het water nog een extra tint geven door er een vers stuk fruit, mint of komkommer in te doen om zo nog een extra opfris effect te geven. Op deze manier ben je wat goedkoper uit. Helaas ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd. Als ik er ooit aan toe kom ga ik er misschien een review over maken.

 

 

 

Deze Evian Facial Spray lijkt wel een mineraal water in een fancy fles.

Maar als je voor makkelijk en comfort zoekt is deze Evian Facial Spray zeker wat voor je. En alles zelf willen maken is  ook niet even goed voor de economie. Doe gewoon wat bij jou en je portemonnee past. En dit product kan heel handig zijn om te mee te nemen op reis of vakantie, misschien hebben ze hem ook in een kleine fles versie voor op reis. Maar let goed op dat hij in je koffer zit en niet in je handbagage. En zoals ik eerder schreef, hij ruikt echt lekker, dat krijg je niet van gewoon mineraalwater.

Nog een extraatje wat je kunt doen met Evian Facial Spray:

⇒ Als ik zeg dat je water in de koelkast kunt zetten dan zeg ik ook dat je Evian Facial Spray in de koelkast kunt zetten om een nog cooler effect te geven bij het gebruik.

⇒ Je kunt Evian Facial Spray op je blote gezicht gebruiken, voordat je dagcrème gebruikt, en weer na het gebruik van je foundation en poeder. En nog een keer als je klaar bent met je make-up routine om alles te zetten. Deze tips zijn voor een extreem droge huid. Zoals ik.

⇒ Je kunt Evian Facial Spray gebruiken en daarna meteen een dagcrème opsmeren, dan zal de crème sneller worden opgenomen in je huid. Het maakt de crème langer hydraterend. Alleen op  deze manier heb je meer tijd nodig om alles te laten drogen.

⇒ Tussendoor op de dag kan je hem gebruiken om je make-up te fixeren.

Mijn conclusie. Ik vind het een heerlijk product, maar of je dat echt nodig hebt is de vraag. Evian Facial Spray.  Het is echt verschillend van wat voor soort huidtype je hebt en welke make-up je gebruikt. En jij? Gebruik jij ook een facial spray?