Bikini sixpack challenge.


Bikini sixpack challenge.

Bikini sixpack challenge. Na een sauna dag besef ik dat ik wat kilo’s aangekomen ben. Zeker nadat ik de  oude foto’s van vorig jaar bekeken heb. Ik ga vanaf nu fanatiek dagelijks 6 weken sporten. Nog 6 weken voor ik naar Thailand ga. Ik wil met een afgetraind lichaam de Thaise grond betreden..hihi

Ik wil iedere dag naar de sportschool en zo vroeg mogelijk. Dus eerst sporten en dan pas bloggen. 😉 Als ik tussendoor geen zin heb om te gaan dan ga ik niet. Ik probeer gezonder en minder te eten. Ondertussen pas na 3-4 weken kan ik zeggen dat ik het resultaat zie. Ik weeg nu 62 kg. Terwijl ik vorig jaar rond deze tijd 58 kg woog. Oeps!

Al ga ik dagelijks sporten, ik wissel wel eens van de lichaamsonderdelen af om te voorkomen dat ik mijn spieren overbelast of er last van krijg. Luister naar jezelf is hier nog steeds goed zelfs als het om sporten gaat.

 

58 kg.⇓

62 Kg.

 

 

Wat heb ik tot nu toe gedaan:

Dag 1:  Steps 30 minuten stand 19 op interval en ik verbrand 537 kcal. Daarna flink weight training van bijna 1.5 uur. 150 sit-ups.

Dag 2: Hardlopen, 40 minuten en 315 kcal. verbrand en nog eens 20 minuten crosstraining en trilapparaat om mijn spieren los te schudden, laten ontspannen en blessures voorkomen.

Dag 3: 400 kcal. van steps verbrand maar geen tijd om verder te sporten ik moest werken.

Dag 4: Rustig aan met cross training 185 kcal. en 45 minuten strechten en kracht training. 150 sit-ups.

Dag 5: Hardlopen op de loopbaan. 30 minuten 3 km. gelopen 320 kcal. verbrand en 96. kcal van cross training. 150 sit-ups

Dag 6 en 7 (weekend heb ik rust genomen)

Ik heb er wel zin in en gelukkig maar. Dat heeft ook veel te danken aan het zonnelicht. Dit doet mij goed. En jullie? Hebben jullie ook iets gemerkt van wintervetjes of zijn jullie net zo strak als voorheen. Als het zo is dan word ik jaloers. 😉

 

 

Ik kan het niet laten om foto’s van mijn guilty pleasure te laten zien. Dit is Thaise snoep ⇑ wat ik zelf heb gemaakt. Het is verrukkelijk, maar niet bepaald goed voor je lichaam, wel voor de geest. Tussendoor neem ik gerust noedelsoep. ⇓ Vanaf nu zal ik even gedag moeten zeggen tegen al die lekkere dingen.

 

 

Bikini sixpack challenge.

Een week later…

Ik was afgelopen maandag van plan om met mijn sport te beginnen, onderweg heb ik mijn voet tussen de tegel gezwikt en ik viel. Ik huilde de hele buurt bij elkaar denk ik. Het deed zo zeer dat ik dacht, dit wordt ziekenhuis. Gelukkig na een kwartier liggen te huilen op de grond, kon ik weer bewegen en hoefde ik niet naar het ZKH, maar de sportschool kon ik wel vergeten.

Ik ging met mijn vriend dus hij hielp mij op weg naar huis. Ik kon niet eens normaal lopen. Mijn vriend zei dat het de eerste keer is dat hij een volwassen vrouw zag huilen als een kind. Met een knipoogje. Daar kon ik wel om lachen.

 

 

Gelukkig voelde ik me gister al een stuk beter, dat ik besloot om even rustig te gaan sporten met trainen van mijn arm en buikspieren. De sixpack is mij misschien toch gegund. 😉

Toen dat ik op de grond lag, hadden twee onbekenden mij heel lief hun hulp aangeboden. Er zijn nog genoeg aardige mensen die rondlopen, wat maakt dat mij blij. Al heb ik hun hulp niet aangenomen, toch ben ik ze dankbaar.

Dus vandaag, als jullie lopen, pas op de stoep! Ik heb je gewaarschuwd. 🙂 Bikini, sixpack, challenge en minder kilo’s, of dat gaat lukken wordt vervolgt…