Wat is je grootste angst?


Wat is je grootste angst?

Wat is je grootste angst? Op mijn verjaardag komt een film in de bioscoop uit waar ik een hele tijd op heb zitten wachten, The Hanger Game. Het is een leuke film, maar het is niet altijd prettig om naar te kijken.

Normaal hou ik niet zo van angstige films. Door aan deze film te denken kwam ik op de volgende vragen. Kennen jullie angst? Heb je dat wel ? Wat is je grootste angst?

Ik heb dat zeker wel. Ik gedraag me graag stoer, sterk en dapper. Een schattig prinsesje, engel of fee staat nooit in mijn woordenboek. Dit heb ik al verteld in het Hema Long Lasting Nailpolish verhaal. Bij mij het gaat om een super power vrouw. Angelina Jolie Magnificent en Jennifer Lawrence uit Hanger Game zijn meer mijn rolmodel. Een vrouw die vecht voor waar zij er in gelooft.

Al weet ik dat ik alles behalve een sterke super vrouw heldin ben. Zo dapper ben ik niet. Ik moet maar al te vaak mijn angsten overwinnen. Hebben jullie ook een grote angst in je leven waar je moet zien te overwinnen? Hoe hebben jullie het gedaan en met welke gevoel erbij? En wat heb je daarvan geleerd? Of misschien moet het nog gebeuren, dat kan ook.

Al wil ik graag geloven dat vrouwen, zijn sterk en krachtig, helemaal niet zwak. Ik kan er niet onderuit komen dat er altijd een gevoelige kant in ons verscholen zit….

Mijn grootste angst op dit moment is:

Ik heb genoeg angst, maar mijn grote angst op dit moment is dat ik op een dag telefoon krijgen van Thailand en dat mijn zus vertelt dat mijn vader er niet meer is. Al weet ik dat het bij leven hoort en dat er geen ontkomen aan is, hoop ik dit zolang mogelijk uit te stellen. En als het zo ver is zal ik toch moeten leren om er mee om te gaan en te accepteren! Keus heb ik niet helaas…

 

Lees ook:

Stress verminder.

Perfect stressvol leven.