Review: Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex


Review: Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex.

Review: Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex. Naast Olaz Regenerist 3 Zone treatment cream heb ik mij ook laten verleiden door Olaz Regenerist Wrinkle relaxing Complex. Ik kan er niets aan doen, mijn verlangen om door het leven te gaan met een ontspannen gezicht en relax rimpels te verlangen.

Iedere keer dat de aanbieding komt van dit merk hoor ik die fles tegen mij praten. Koop me, bij jou lijkt mij best gezellig. Oké kom dan maar gewoon gezellig mee denk ik dan en voor ik het weet heeft hij is al een klein plekje bij mij thuis opgeëist.

Ik vind dat de verpakking een mooie uitstraling heeft, luxe met glimmend zilveren. Heel lastig om op de foto te krijgen, zeker met mijn minimale fotografie kennis. 😉 Het lot van de blogger.

 

 

Ingrediënten:

WATER, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, POLYETHYLENE, NIACINAMIDE, PROPYLENE GLYCOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, DIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, CARNOSINE, TOCOPHERYL ACETATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, YEAST EXTRACT, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, C13-14 ISOPARAFFIN, PEG-100 STEARATE, DMDM HYDANTOIN, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, LAURETH-4, LAURETH-7, AMMONIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, FRAGRANCE, TITANIUM DIOXIDE. VITAMIN B3, PROVITAMIN B5, AMINO-PEPTIDE,VITAMIN E, GREEN TEA

 

Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex.

De crème ziet er goed uit. Wat zeg ik nou, ja je leest het goed, het heeft een mooie gel-crème achtige textuur en ruikt verrukkelijk. Voelt als satijn op mijn huid. Mijn huid is net als een zand in de Sahara die de crème zo absorbeert.

Het trekt heel snel in en geeft meteen een matte effect. Geen vette laag, geen plakkerig gevoel. Dat is even wennen want ik hou niet van een “matte gevoel”. Als je een vette huid hebt is dit misschien de ideale crème en goede primer voor je. Er staat niet vermeld voor welke huidtype het is.

Het ruikt hemels, een geur die achter blijft op mijn hele gezicht. Is zacht, voedt, en hydrateert, dat is het eindresultaat. Mijn huid blijft goed vocht vasthouden tot aan het eind van de dag merk ik dat ik mijn gezicht schreeuwt voor wat extra crème. De pompfles is, naast hygiënisch, ook erg geschikt om alle goede anti-oxidant ingrediënten die in het product zitten niet te laten verdampen in de lucht.

Er zit alcohol en Silicone in het product. Dat vind ik wel minder, daarnaast zou ik ook graag SPF willen zien.

De ingrediënten die ik hier zie lijk ik ook terug te zien op de andere Olaz crèmes. Ondanks alles eisen van mij lijkt het toch dat de rimpeltjes wat minder opvallen nadat ik langdurig het product gebruik en zolang ik het gebruik.

Ik vermoed dat het door de siliconen komt, dat het een glad en satijn effect geeft. Ik vraag mijzelf wel af of mijn huid hier echt van profiteert? Van een diep voedend en herstellend effect? Of is het gewoon kwestie van opvullen?

Het lijkt dat ik veel kritiek heb op dit product, maar niet is minder waar. Ik ben zeer te spreken over deze Regenerist Instant Fix Wrinkle Revolution Complex, meer dan de Olaz Regenerist 3 Zone treatment cream. Redelijk enthousiast zelf. Tenminste doet hij wel wat met de rimpellijn en wat hij belooft.

Als ik moet kiezen tussen de producten van Olaz op dit moment zou ik moeiteloos voor dit Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex kunnen gaan.

Gebruik jij ook anti aging producten zoals Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex? Ik lees wel dat het goed is om het eerder te gebruiken om rimpels te voorkomen maar het schijnt ook dat het dan de huid lui maakt. Wie moeten wij nu geloven en wat is de beste manier? Ik zeg, doe waar je je goed bij voelt, je kent je huid het best.