Review: Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream.


Review: Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream.

Review: Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream. Oké, ik ben fanatiek bezig met het smeren van mijn huid en kocht vaak “de beste uit de test producten” omdat er ook een award om het product heen hangt, zoals deze Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream die vrij van parfum is.

Ik ben de laatste paar jaar trouw aan dit merk. Hoewel ik als meisje de crème van dit merk niet kon verdragen, ben ik nu dolblij dat het als volwassen vrouw toch lukt. Ik krijg geen allergische uitslag meer zoals ik kreeg in mijn jonge jaren.

 

 

Ingrediënten:

Aqua Glycerin Isohexadecane Niacinamide Aluminum Starch Octenylsuccinate Isopropyl Isostearate Nylon-12 Dimethicone Panthenol Stearyl Alcohol Cetyl Alcohol Caprylic/Capric Triglyceride Behenyl Alcohol Tocopheryl Acetate Allantoin Dimethiconol Butylene Glycol Cetearyl Alcohol C13-14 Isoparaffin Sodium Hyaluronate Peucedanum Graveolens Extract Camellia Sinensis Leaf Extract Aloe Barbadensis Leaf Extract Palmitoyl Pentapeptide-4 Polyethylene Sodium Acrylates Copolymer Mica Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer PEG-100 Stearate Cetearyl Glucoside Stearic Acid Disodium EDTA Citric Acid Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate Laureth-7 C12-13 Pareth-3 PEG-30 Dipolyhydroxystearate Sorbitan Oleate Propylene Glycol Sodium Hydroxide Xanthan Gum Tin Oxide Ceteareth-6 Ammonium Polyacrylate Benzyl Alcohol Methylparaben Ethylparaben Propylparaben Phenoxyethanol Imidazolidinyl Urea Parfum Linalool Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal Limonene Alpha-Isomethyl Ionone Citronellol CI 77891 Caramel

 

 

Talloze potten had ik versleten van Olaz. Toch ben ik gestopt om Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream te kopen. Waarom? Omdat naast voedend en hydraterend, ik niet echt het gevoel had dat het product mij iets extra zou bieden.

Ik heb nog steeds regelmatig kleine rode puistjes en een onrustig gezicht. Het zou kunnen dat het aan mij hormonen ligt. Toch hoop je op een beetje hulp van het product, dat het je gezicht helpt om egaler en rustiger te worden. Jullie toch ook? Dus je smeert er toch niet maar wat op? Je wilt resultaat zien.

 

Of vraag ik te veel? Weet je wat ook leuk is, ik heb zelfs een Thaise variant van deze crème gekocht. Het voelt net iets anders aan qua kleur, geur, substantie en beleving. Ik ben meer een fan van de Thaise (Azië) versie van Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream. Het zal duidelijk zijn dat de crème wordt aangepast aan de temperatuur of behoefte van de gebruiker? Of misschien de Aziatische huid? Heb ik er daarom zoveel goede ervaringen mee?

Als je ouder wordt heb je misschien een net iets andere crème en ingrediënten nodig. Je huid verandert. De pot vind ik mooi. Ik hou wel van diep rood in combinatie met zilver. Wel een luxe uitstraling. Het voordeel is dat het product makkelijk verkrijgbaar is, gewoon overal in de drogisterij en de laatste tijd heel vaak in de aanbieding.

Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream.

De crème is makkelijk smeerbaar en, ondanks dat het parfumvrij is, ruikt de crème best goed. Het trekt snel in de huid door de dunne substantie. Mijn huid voelt zacht aan, heeft wel een subtiel plakkerig gevoel. Zijdezachte textuur.

 

 

Er is wel product van Olaz waar ik wat meer enthousiast over ben *Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex. Hij doet meer dan hij beloofd. Die komt binnenkort in de review. Dat ik zo over de crème denk betekent niet dat jij een andere belevenis van de crème niet kan hebben. 3 zone treatment cream. Wie weet is het meer voor de combinatie huid met een 3 zone probleem? Dan zullen de producten effectiever werken, dan ik met mijn droge en gevoelige huid.

 

Als ik dit product minder enthousiast aanbied betekend dat niet meteen dat andere producten van Olaz niet goed genoeg voor mij zijn. Het is gewoon een kwestie van blijven zoeken en proberen. Heb je zelf ooit Olaz Regenerist 3 Zone Treatment cream gebruikt? Of een ander product van Olaz? Ik ben benieuwd naar je ervaring?