Even kletsen.


Even kletsen.

Even kletsen. Dit schrijf ik op 20-3-2016 Ik ben moe en heb last van mijn spieren. Nee niet door sporten. Oh nee ik ga niet klagen op mijn blog. Zo zit ik niet in elkaar…..maar wie heeft er net dan geklaagd? 😉 Ikke dus..aach moet kunnen. Ik plaats van mopperen wil ik graag met jullie even kletsen, mag dat?

Ik blog met mijn hele hart en ziel. Maar ik ben op op=op, omdat de zon niet komt, weer veel vitamine D te kort en ik wil de warmte van de zon. De infrarood lamp die ik al 3 jaar heb en waar ik trouw onder lig voor ik ga slapen. Die, daar kom nu pas achter, kan rimpels veroorzaken zonder bescherming van zonnebrand. Ben ik mooi klaar mee! Hartelijk dank voor de te late informatie. Kon dat niet eerder?

 

Ik moe? Hoe kom je erbij?

 

Nu snap ik waar al die rimpels vandaan komen. 😉 Van al die warmte en al dat licht. Ik moet weer crème gaan kopen, kost weer geld, dat zorgt weer voor extra stress en nog meer rimpels. De laatste tijd wil ik wel een andere blog opzoeken en artikelen lezen, maar ik heb er de puf niet voor.

Ik zie wel ander bloggers die heel actief zijn. Ik wou dat ik die energie weer had. Ik functioneer niet echt zonder zonlicht…. Terwijl ik zit te typen, schijnt de zon langs het raam op mijn huid. Mijn gebed (pray) is verhoord. Zalig die zon. Thank God, dit is net wat ik nodig had, om 08.09 in de ochtend om precies te zijn.

 

Joepie zonnen!

 

 

Blog moe- maar gelukkig, het is maar een hobby. Niet dat ik het zat ben hoor met mijn blog of het bloggen, het is tijd van de maand en ik wordt chagrijnig….ja hoor en dat zet ik op de blog.

Blog is persoonlijk, of toch niet? Het is niet persoonlijk maar soms raakt het je. Ik laat mij door alles en nog wat raken. Dom dom en dom… wat betekend dit. Ik ben maar een mens. Echt!? Ja echt. Iedereen is goed in iets. Blijf toch gewoon jezelf! Je bent authentiek…tja ja bla bla en nog bla eens bla 

Voor niets gaat de zon op. That’s life.

Ik ga zo weer verder met mijn blog. Aangezien er nog een berg producten staan te wachten op een review. Oké, rustig aan TheBody Shop Drops of Youth je komt zo aan de beurt. Paula’s Choice en Olaz, die wachten al maanden die zeuren er niet eens zo over. Soms vraag ik mijzelf af, waar ben ik aan begonnen? Heb je dat jezelf ook ooit afgevraagd?

2-4-16

Even kletsen.

Gelukkig ik ben nu een week verder en de zon komt vaker (gister en vandaag), de temperatuur is ook wat aangenamer. The Body Shop Drops of Youth Paula’s Choice en Olaz zijn ook online.

Door wat bossen bloemen in huis te halen en de tijd van de maand voorbij is het leven en de blog toch weer een stuk aangenamer.  De zon schijnt en life is beautiful. 🙂 Hebben jullie ook wel eens dat alles soms mee zit? Zelfs je blog, de leukste hobby die er is?

 

 

30-4-2016

Immiddels heb ik vakantie en mijn kinderen die zijn met hun papa even in Engeland op vakantie, ze gaan een festival bezoeken en allemaal andere leuke plannen. Ik heb zelf het plan om vandaag te gaan winkelen in Amsterdam. Overmorgen naar de sauna en massage nemen staan ook op de planning. Gisteren heb ik een paar uur tussen door geslapen en mijn sport geskipt, aachh het moet kunnen. Het is vakantie, alles mag en niets moet.

 

Even een mooi vooruitzicht de komende dag…heerlijk zen zijn…

 

Ik ben dankbaar dat ik mag bijtanken en even geen moeder zijn. Wat heb ik toch een lieve man. Geen gezond koken, geen verplichtingen, haast haast alleen even kletsen..met jullie. Hoe is het met jullie trouwens?