De proef van Utsukusy Dragon Blood Enpitsu Micro Needling behandeling.


De proef van Utsukusy Dragon Blood Enpitsu Micro Needling behandeling.

Utsukusy Dragon Blood Enpitsu Micro Needling behandeling. Ik mag een glim ontvangen en proef hoe deze gloednieuwe Utsukusy salonbehandeling in werkelijkheid voelt. Na de Perstour op Beauty Trade Beurs  2017 is het tijd om bij de Utsukusy stand langs te gaan.

Van verre afstand zag ik Ilona al, maar zij was heel druk bezig om een potentiele klant te helpen. Het leek mij verstandig om even te wachten. Een kleine zitpauze kan ik zelf ook goed gebruiken. Mijn arme voeten en ik draag niet eens hakken, zo erg super veel heb ik nou ook weer niet gelopen. Kan je nagaan. Zal het door mijn leeftijd komen? …Zo oud ben ik toch niet..hmmm

 

 

De eerste ontmoeting. Ik krijg het gevoel dat ik Ilona al ken door de contacten die wij hebben. Toch blijft het een beetje spannend als je iemand in het echt ontmoet. Ze bijt niet had ze aangekaart. Dat weet ik wel, maar toch……je weet maar nooit. 😉

Spannend en nerveus, wat nergens voor nodig is, dat weet ik. De onrust zat al weken in mij… en dan ook nog eens andere bloggers die ik waarschijnlijk ga ontmoeten die dag. Gelukkig op de dag zelf zakken mijn zenuwen flink naar beneden. Rug recht en borst vooruit. Ik ga ervoor.

 

 

Ilona geeft mij bijna direct een fles  Artificial Skin serum (de top 5 is geëindigd voor de Professional Beauty Product of the Year 2017) na onze groet (Komt binnenkort een review van). Opmerkelijk, zij heeft een prachtige huid en een erg jonge uitstraling, terwijl zij maar een paar jaar jonger is dan ik. Echt het ideale boegbeeld (reclame) van de Utsukusy-schoonheid zelf!

 

Met Ellen & Ilona van Utsukusy schoonheid

 

Zij vroeg of ik interesse had om een gezichtsbehandeling uit te proberen. Deze ontvang ik van Ellen. Er zijn twee Ellen’s. Oh Ellen met steil haar die vandaag krullen heeft. Anders dan ik op de fb foto’s gezien heb. Ik herkende haar eerst niet eens. Ze zijn allemaal heel aardig en vriendelijk. Waarom was ik zo gespannen en nerveus!?

De behandeling vind ik stiekem enorm spannend. Zeker na bijna een half jaar acne en een onrustig probleem op mijn gezicht. Door puur vertrouwen in het Utsukusy product en in hun professionaliteit heb ik mijn verborgen angst kunnen overwinnen. Laat de Enpitsu microneedling nu maar komen.

 

 

 

Ellen legde mij geduldig uit wat zij aan het doen was. Ondertussen probeer ik alle informatie in mij op te nemen om dit artikel te schrijven. Een stuk in mij zegt, “relax en geniet van het moment, laat het los en geniet Jeapiebel”. Een andere gedachte zegt, “er bij blijven en luisteren naar wat zij zegt”. Toch verlies ik het van de kracht van Ellen’s hand.

Toen ik op het behandel bed van Ellen belandde, had ik al een halve dag achter de rug met de Perstour van de Beauty Trade beurs. Er zaten al een enorme berg nieuwe informatie en veel indrukken in mijn hoofd. Gelukkig, eventjes kon ik mijn gedachten toch loslaten. Mijn ogen sluiten van de drukte, de indrukken, even was ik in Bali (niet Thailand, daar ben ik er te vaak voor, liever Bali deze keer). . ;-)) mij overgeven aan Ellen’s handen.

De Enpitsu microneedling behandeling is een nieuwkomer die je kunt krijgen in de salon, maar er zijn ook home kits voor thuisgebruik. Al heeft Ellen niet alle comfort die ze waarschijnlijk heeft in haar salon, er wordt zeer serieus rekening gehouden met de hygiëne.

 

De behandeling zal alleen maar op specifiek plek van mijn gezicht worden vanwege mijn gevoelige huid. Ellen en Ellen hebben in overleg de behandeling aangepast. Ik las vroeger van mensen die de ervaring in de Utsukusy Salon beschrijven en hoe de behandeling word afgestemd op je persoonlijke behoefte. Ik vroeg ik mijzelf wel af, hoe zal dat in zijn werking gaan? Nu snap ik het zelf wel.

Door ons gesprek en haar ervaring komt Ellen er achter welke behandeling zij denkt het beste is voor mij. Iedere huid is anders en 20 jaar ervaring helpt hier zeker een handje bij.

Korte ervaring met Enpitsu microneedling behandeling. Waar de spieren aangeraakt worden om collageen wakker te maken en te stimuleren. Is het pijnlijk?

Het voelt zacht prikkend met de Enpitsu microneedling. Gedeeltelijk rood en licht gevoelig (dit is bij iedereen weer anders). Ik wordt gerustgesteld dat het normaal is. Het wordt afgesloten met Dragon bloed serum. Op het einde van proef Enpitsu microneedling kuur zie je mijn huid al vanaf 3 meter verder glimmen. De serum is net als een soort schil op mijn huid. Ik laat jullie de foto zien.

 

 

 

De Beauty Trade beurs. Deze dag laat veel indrukken bij mij achter. Niet alleen de Perstour, maar ook de ontmoeting met andere bloggers, en de dames van Utsukusy en niet te vergeten de Enpitsu microneedling behandeling met Dragon bloed crème. Mijn huid straalt meer dan ooit in de afgelopen 6 maanden. Het was zeer aangenaam om je huid weer een boost te geven! Ik merk echt verschil, ook dagen er na.

Al voel ik mij ook beetje schuldig dat ik hun tijd in beslag nam, ze hebben het druk genoeg gehad, de afgelopen drie dagen op de Beauty Trade Beurs. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Na het afscheid nemen loop ik zonder schaamte met mijn als een tomaat (beetje rood), glimmende hoofd naar buiten. Gelukkig, de glans en de roodheid verdwijnen vrij snel zodra ik buiten ben.

De proef van Utsukusy Dragon Blood Enpitsu Micro Needling behandeling.

’s Avonds vond ik het zo zonde om mijn gezicht schoon te moeten maken. Daar ga je dan met je Dragon blood crème en mijn stralende huid. Het dragon bloed is net als een serum laag die bescherming geeft op mijn huid. Merkbaar, voelbaar. Het is lang geleden dat mijn huid zo gezond en glad aanvoelde. Deze kuur bestaat uit 5 behandelingen. Kan je nagaan, als je het een keer hebt laten doen en je boekt al zo een opmerkelijk zichtbaar verschil. Hoe zal het dan zijn als je de kuur 5 keer hebt afgemaakt?

 

Ik ben het bewijs dat je met een gevoelige huid deze behandeling met gemak kunt ondergaan en raad deze behandeling zeker aan bij iedereen die nog twijfelt! Dit artikel hoef ik eigenlijk niet eens te schrijven. Ik wil het zelf. Ik gun anderen ook een kennismaking met Enpitsu microneedling behandeling en dragon bloed crème zoals ik heb meegemaakt.

Het is niet alleen dat Utsukusy beschikt over hoge kwaliteitsproducten met de ogen van milieu, er staan ook vakvrouwen die passie hebben voor Utsukusy en in hun werk. Je merkt het, voelt het.

 

Mijn glimmende stralende gezicht ⇓ na de behandeling.  Met Ellen van Utsukusy Schoonheidssalon.

 

Al had ik aan het eind van de dag geen benen meer over. Eigen schuld dikke bult, ik ging nog Utrecht Centrum te verkennen, een terrasje pakken en daarna met een verrukkelijk diner in Amsterdam als afsluiting. Geen wonder dat ik kapot ben.

Mijn gezicht lijkt misschien 10 jaar jonger maar mijn benen en lich
aam voelen als een 60 jarige. Zijn jullie benieuwd naar Utsukusy? Neem een kijkje op Utsukusy-schoonheid webshop.

 

 

***Vers van de pers van Utusukusy***

De salonbehandelingen zullen vanaf 1 mei bij Utsukusy Schoonheidssalon te boeken zijn. 1 uur kost € 65 en 1,5 uur kost € 95.

De nieuwe salonbehandelingen zijn:

⇒  Zuurstof behandeling bestaand uit twee opties: Aeroxy (verfrissend en hydraterend voor de jongere huid) en Carboxderm (huidherstellend voor de oudere huid) –> voor beide behandelingen is de Resilience home care kit het thuis product waarmee je de resultaten van je salonbehandeling verdiept en verlengt. De Carboxderm is ook als lichaamsbehandeling te krijgen: afslanken en verstevigen.

De Resilience beauty box kost € 130 en zal in de webshop ter introductie in april voor € 120 aangeboden worden. Hij bestaat uit een Resilience Cleansing foam (200ml), het Resilience serum (35ml) en de Resilience creme (50ml).

Dragon Blood Enpitsu micro needling behandeling –> Diep huid herstellend, werkt tegen rimpels, acne, littekens, pigmentvlekken en couperose. Deze behandeling kan het beste als kuur van 5 behandelingen geboekt worden om een significant effect te krijgen.

De Dragon Blood home care kit is de kit waarmee je de resultaten van je salonbehandeling verdiept en verlengt en bestaat uit een Dragon blood serum (40ml), Dragon blood crème (50ml) en 10 flash ampullen. Deze beauty box kost € 120, maar we zullen hem ter introductie in april voor € 105 in de webshop aanbieden.

**De Dragon Blood lijn, is dat we bijdragen aan een mooiere wereld. De bomen die hiervoor gemolken worden (de dragon blood hars) staan in het Amazone gebied. Deze bomen zouden gekapt worden. Doordat wij een contract hebben kunnen sluiten is dit stuk regenwoud gered.

Artificial Skin salonbehandeling (heeft een stay on gel masker wat 12 uur lang moet blijven zitten om nieuw collageen in de huid aan te maken). Deze behandeling heeft een door Utsukusy ontwikkelde huid verstevigende massage met een liftend effect: Jinko Hifu. De Artificial Skin home care kit is de kit waarmee je de resultaten van je salonbehandeling verdiept en verlengt, of je combineert het Artificial Skin serum met andere Utsukusy producten.

⇒ De Artificial Skin home care kit bestaat uit de Bijin facial cleanser cream (50ml), het Artificial skin serum (35ml) en de Artificial skin crème (50ml). Deze beauty box kost € 130 en zullen we ter introductie in april voor € 114 aanbieden in de webshop.