Topper! Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips.


Topper! Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips.

Topper! Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips. Als blogger, lees je andere blog reviews dat is de normaalste zaak van de wereld. Nadeel daarvan is dat je in de verleiding komt met nog meer nieuwe, andere producten.

Zoals jullie al weten als jullie eerder mijn blog hebben bezocht. Ik ben niet vies van reviews van producten van de Action. De prijs is goed, het is dierproefvrij en de kwaliteit bij sommige make-up is ongelofelijk goed.

Deze duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips heb ik gezien, maar rode lippen? Hmm ik gebruik het niet vaak. Prachtig maar te opvallend voor de dagelijkse look. Nude kleur? Hoeveel wil je hebben?

 

 

Toch tot het moment dat ik weer een lipliner van Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips pak en weer met plezier ga gebruiken. Op dat moment kwam een review over deze lipstick & lipliner Matte lips voorbij op een ander blog. Van de inhoud heb ik niet veel onthouden, wel de zin die bij mij gebleven is, dat ze meer van de set gaat kopen.

Whu? Interessant. Meer van kopen. Bij het volgende Action bezoek let ik wel op. Drie sets lipstick van verschillende kleuren heb ik uit nieuwsgierigheid meegenomen. € 0,99 per set. OMG wat een geld!

 

 

Topper! Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips.

Mijn ervaring:

Ik heb een tijdje en meerdere keren Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips gebruikt. Ik ben erg onder de indruk van de liquid lipstick. Naast het feit dat de kleur prachtig en om te knallen is. Het blijft de hele dag zitten en dat voor 50 cent lipstick. Ik kan alles eten en drinken en nog blijft het de hele dag zitten. Al is het aan het eind van de dag wel wat minder netjes geworden. Hallo, wat houd je tegen om het ’s middag nog eens bijwerken?

De lipliner ook prima om te gebruiken. Maar liquid lipstick is toch meer mijn favoriet. Wat ik jammer vind is dat het maar in drie kleuren is (waarvan twee al fel rood). Mens, ik zie je al van een voetbalveld verder op.

 

 

Zo opvallend zijn ze. Ik los dit probleem op door ze te mixen met wat bruine, donkerder lipstick om nieuwe kleuren te creëren. En met succes. Het is prachtig. In plaats van € 20 uitgeven aan lipstick die een paar uur blijft zitten. Waarom geef je Duo Max & More liquid lipstick & lipliner Matte lips niet eens de kans?

Als je het niet erg vind om goedkope lipstick te proberen. Op zoek bent naar een super topper budget liquid lipstick. Het zal je niet teleurstellen.

Let wel op om je lippen voor gebruik heel goed te hydrateren. Matte liquid lipstick is top, maar droogt je lippen ook vaak uit. Goede voorzorg is het halve werk. Ben je fan van liquid lipstick? Matte of glans?