the porefessional van Benefit Cosmetics


The porefessional van Benefit Cosmetics.

The porefessional van Benefit Cosmetics. Dit is de doorslaggevend voor mijn aankoop. The Pore Fessional heeft mijn interesse al een tijdje. Ik heb er nog geen een slechte recensies over gehoord.

Ik moet ook zeggen dat ik behalve Nederlandse, Engelse en Amerikaanse, ook Thaise beauty blogs volg. En daar is the porefessional van Benefit Cosmetics zeer geliefd bij de vette huid volgens de beauty bloggers.

 

Let’s tweet:

Looking good is the best revenge. Click To Tweet

 

Een kleurloze, olievrije primer die de zichtbaarheid van de fijne lijntjes en poriën sterk vermindert. Aanbrengen op de T-zone voor een gelijkmatige teint. Full size € 33 voor 22 ml en ik heb hier de versie van de full size 22 ml.

Dus leg ik hier € 33,20 voor neer. Behalve The Pore Fessional krijg ik er ook nog twee extra producten bij en dat is The porefessional License To Blot en Triple performing facial Emulsion. Het is altijd erg leuk om een nieuw product te proberen of het me goed bevalt.

 

 

3 voor de prijs van 1 is zeker echt een goede deal! Ik heb dit product in Duitsland gekocht, meer dan een half jaar geleden bij de Galeria Inno department store. Al zag ik deze make-up kits laatst nog in Nederland bij Douglas liggen.

Ik dacht dat het een romige / witte soort kleur zou zijn, maar het was getint en eigenlijk zag het er uit als een moisteriser, dat had ik niet verwacht. Het is een getinte crème die lekker ruikt. Ik hoef maar een klein beetje te gebruiken en het slaagt er in om zo ver te verspreiden.

 

 

The porefessional van Benefit Cosmetics voelt zacht, zijdig en heerlijk aan.

Het voelt transparant en lijkt op een silicone gevoel. Het trekt heel snel in mijn huid en veranderd direct in een glad gevoel na het smeren in plaats van een matte gevoel. Het bedekt al mijn poriën en onvolkomenheden goed.

Ik had wel verwacht dat the porefessional van Benefit Cosmetics zou werken. Ik denk dat zelfs, als je geen grote poriën hebt, deze porefessional nog steeds een goede investering zal zijn.

 

 

Na het gebruik zie je de verandering van minder zichtbare poriën en mijn huid wordt glad. Ik zie echt het verschil, goed spul is dit.

Wel besef ik na het gebruik van het product dat ik het niet echt nodig heb. Ik heb dus een droge huid en geen last van een glimmend gezicht. Maar als je echt een vette huid hebt, dan zal het product nog meer doen voor je huid dan bij mij, denk ik.

 

Let’s tweet:

Men may come and go but lipstick is forever-The benefit cosmetics. Click To Tweet

 

Al heb ik geen vette huid, maar toch. Gelukkig heeft mijn zus een super vette huid en woont ze in Thailand waar de make-up lastiger is om op zijn plaats te blijven zitten door de temperatuur en zeker als je vet huidtype hebt.

Ik ga dit aan haar geven. Dus ze zal er wel erg blij mee zijn met deze aanwinst The porefessional van Benefit Cosmetics. Ik blij, zij blij met dit fijne product, leuk cadeau. Al gebruik ik hem niet. Dus nog steeds heb ik hier niets te verliezen. Hebben jullie ervaring met het product?