Review: Decubal Face Gezichtsreiniger foam.


Review Decubal Face Gezichtsreiniger Foam.

Decubal Face Gezichtsreiniger Foam. Voor de droge gevoelige huid. Hydraterende en reinigende foam. Ik heb een zeer gevoelige huid, die snel uitbreekt en geïrriteerd raakt. Daarom moet ik erg voorzichtig zijn met welk product ik ga gebruiken.

Persoonlijk ben ik fan van biologische en natuurlijke producten. Al voorkomt dat niet altijd de irritatie, maar meestal wel.

Ik koop al jaren bij De Tuinen. Sinds ik een blog heb wil ik iedere keer weer andere producten uitproberen, omdat ik daar nu een excuus voor heb. Zoals vandaag Decubal Face gezichtsreiniger foam voor de droge en gevoelige huid. Je kunt een vrouw er niet van weerhouden, van de zoektocht naar een goede kwaliteit huid.

Ik draag niet iedere dag make-up. Mijn gezicht heeft af en toe rust nodig. Dus deze gezichtsreiniger foam komt daarbij mooi van pas op de dag dat ik geen make-up gebruik.

 

 

 

 

Let’s tweet:

Foam is easier to handle, and it probably costs less. Click To Tweet

 

De verpakking komt in een redelijk grote pompfles die een witte en cleane uitstraling heeft met alle informatie die je nodig hebt op de achterkant van de fles.

Het product is Parfumvrij en Parabennenvrij wat veel irritatie kan voorkomen en wat veel vrouwen kunnen waarderen. Ik dus ook.

Wat belooft Decubal Face Gezichtsreiniger Foam:

⇒ Reinigt de huid zonder deze uit te drogen.

⇒ Met panthenol (vitamine D% ) voor een zachte huid.

⇒ Met glycerine voor een intense hydratatie.

 

 

 

Hoe gebruik ik het product:

In de ochtend was ik mijn gezicht met alleen water, dus ik gebruik de gezichtsreiniger alleen in de avond voor ik de binnenkant van mijn ogen opzoek. Een pomp voor het hele gezicht zacht masseren om diep en goed schoon te maken. Heel handig met een pompfles, plus ook zuinig in gebruik omdat je nooit meer pompt dan je nodig hebt.

Het schuim voelt zacht aan zoals schuim hoort te voelen. De eerste keer dat ik het gebruik voel ik een lichte tinteling op mijn gezicht, Oh oh, zal dit toch niet fout gaan vroeg ik mezelf af? Mijn huid trekt vaak zijn eigen plan, en doet niet wat ik van ze verwacht. Dus ik houd de optie open dat ik een tomaten gezicht krijg. (roodheid) zoals het geregeld gebeurt. Maar voor ik conclusies ga trekken ga ik verder om Decubal Face Gezichtsreiniger te proberen… Na de tweede en derde keer ..een week…heb ik dat tintelig gevoel niet. Het blijkt een eenmalige reactie te zijn..

De geur lijkt beetje op kokos dat ik gewed ben als kind. Mijn zicht voelt schoon en zacht aan na het afspoelen met warm water. Ik heb het geprobeerd zonder er crème achter aan te smeren na het wassen, maar na 2 minuten voelde ik het trekken op mijn gezicht zodat ik toch crème moest bijsmeren. Het is niet anders, dat is het lot van een droge huid.

 

 

 

Voor                                                                                                                                             Na

 

 

Let’s tweet:

May your joy be deep as the ocean your sorrow light as its foam. Click To Tweet

 

Ik ben echt tevreden met dit product omdat ik het gevoel heb dat hij zijn werk doet. Schoon, zacht, oppeppens en fris aanvoelt na het gebruik. Geen irritatie daarna, een prima product. De prijs is € 9,99 dat vind ik ook hele mooie prijs voor een natuurlijk product dat parfum en Parabennenvrij is. Ik heb ook het gevoel dat het product redelijk zuinig in gebruik is. Te koop bij De Tuinen.

Hebben jullie Decubal Face Gezichtsreiniger of misschien dit merk ooit geprobeerd? Wat is jullie ervaring ermee?

 

Please follow and like us: