Gezichtsmasker.


Gezichtsmasker.

Gezichtsmasker. Doe je dat wel eens? Gebruik je wel eens een gezichtsmasker? Ik ben overtuigd dat iedereen dat wel eens doet.

Vandaag  wil ik niet een te lang verhaal,  het is meer dat ik de look wil laten zien die ik in verleden heb gemaakt. Niet bijzonder, gewoon een wat rustige look. Het mooie vind ik dat, door verschillende make-up te dragen, zie je er toch weer iedere keer net iets anders uit.

Je ziet ook meteen waneer ik net wat aangekomen ben. Dan is mijn gezicht wat ronder. Ook dat ik er nooit perfect uit zie. Dat ik ook nooit een flawless foundation gebruik? Waarom doe ik dat niet? Wil ik er niet perfect uit zien?

Ik ben een beetje op en ik wil graag de zon zien. Ik weet het, af en toe is een mens gewoon op. Net als ik vandaag. Ik wil eigenlijk geen PC meer zien. 😉

Het schijnt dat het zaterdag 14 graden zal worden. Joepie. Laat de zon en de warmte maar komen. Ik kan niet wachten. Zon, strand en rokjes dagen. Ik wil vakantie. Heb jullie ook zin in zon en vakantie net als ik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat zijn veel gezichten zeg.  Hoeveel gezichten heeft een mens nou eigenlijk. Best veel. Het masker dat wij opzetten voor de buitenwereld. Ik draag ook helaas soms een masker. Was het leven maar een stukje makkelijker,eenvoudiger, dat wij dat masker niet nodig hebben. Maar vaak is het bedoelt om ons te beschermen. Sowieso is de mijne.

Gezichtsmasker.

Dragen jullie ook soms een masker? In deze post draag ik een masker dat make-up heet.

 

Gezichtsmasker? tja ja..

 

P.S. dit zijn allemaal redelijk mooie gezichtmaskers die ik draag natuurlijk. Ik gun jullie de lelijke versie van mijzelf niet, met andere woorden, ik gun mijzelf dat niet. 😉 Maskertje maskertje..