Decubal Face Nachtmasker.


Decubal Face Nachtmasker.

Decubal Face Nachtmasker. Voor de droge en gevoelige huid. Ik heb zelf eerder ervaring met Decubal Face Gezichtreiniger Foam waarvan ik nog steeds veel plezier beleef.

Biedt de huid ’s nachts extra verzorging en vermindert fijne lijntjes en rimpels.  Decubal Nachtmasker voor een extra verzorging van het gezicht.

⇒Met 6% lipiden

⇒ Shea butter en jojoba olie verzachten en versoepelen de huid.

⇒ Met glycerine voor een intense hydratatie

⇒ Met een speciaal peptide dat fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Dat is wat Decubal omschrijft van het Decubal Face Nacht gezichtsmasker.

Ingrediënten:

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Aluminium Sulfate, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Palmitoyl Oligopeptide, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Oil, Butylene Glycol, Xylitylpolyglucosides, Tocopherol, Carbomer, Polysorbate 20, Xylitan, Xylitol, Dimthicone, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamat Diacetate, Phenoyethanol, Ethylhexylglycerin.

 

 

Als ik een product koop wil ik echt nieuwe producten gaan uitproberen, die ik nog niet heb. Daardoor komt dit nachtmasker goed van pas. Een nachtmasker, dat had ik nog niet. Inmiddels heb ik al The Body shop drops of youth  sleeping mask geprobeerd. Ik ben heus benieuwd hoe ik het zal ervaren met Decubal Face Nachtmasker, al ben ik stiekem ook een beetje bang voor een break out op mijn gezicht door het feit dat ik de hele nacht de crème op mijn gezicht moet laten zitten. Je weet maar nooit natuurlijk met een nieuw product.

Al is het zo dat dit product, speciaal voor de droge en gevoelige huid is, mij een beetje comfort bied. Geen parfum en parabenen dat belooft ook een extra vertrouwd gevoel. Maar wij zullen wel zien.

Decubal Face Nachtmasker. Hoe ervaar ik het:

Ik laat mijn partner de crème eerst uitproberen. Verder zeg ik niets. Wel heb ik opgelet, geen rode vlekken of allergiereacties en ik hoor hem ook niet mopperen, dus dat klinkt goed. Ik heb zelf de eerste keer het Decubal Face Nacht gezichtsmasker gebruikt na een dagje sauna.

Mijn gezicht was vrij schoon,  staat letterlijk bloot gestelt en extra gevoelig.  Alle poriën staan open. Door warmte en kou stimuleert het je huid toch behoorlijk. Een saunadag kan de huid diepe reiniging geven. Maar dat betekent ook dat als ik allergisch ben voor dit product dat het hard kan aankomen en dat mijn huid flink op kan reageren. Break out, daar heb ik echt geen zin in.

Mijn huid was vrij droog waar het Decubal Face Nachtmasker ook een matte gevoel geeft. Ik vond het eerst best jammer, omdat ik niet dol ben op het matte effect. Zal dit genoeg hydrateerd bieden? Dat ik twijfelde of ik het effect van het masker de hele nacht volhoud. Ik kon het niet laten om het een paar keer te checken voor de spiegel. Toch heb ik uiteindelijk het losgelaten en maar gaan slapen.

 

 

In de ochtend was ik verbaasd hoe zacht en gehydrateerd mijn gezicht is. Het voelt heel anders aan dan toen ik naar bed ging. Het Decubal Face Nachtmasker doet zijn werk echt goed. Ik ben meer dan tevreden. Geen extra puistjes, geen irritaties of rode vlekken. Een prima product. Ik ben onder de indruk. Nu kan ik met een gerust hart het masker gewoon gebruiken als ik een oppepper nodig heb.

Zacht, hydrateert, voedt en geen irritaties. Dit zijn tweede producten van Decubal die ik tot nu toe gebruik. Ik sluit zeker niet uit dat ik meer van dit merk ga proberen, stiekem had ik al een beetje een crash op het merk.

Je wilt mooi zijn, maar hebt geen zin om er veel werk in te steken, dus wat doe je? Je koopt een gezichtsmasker voor ’s nacht dat je opsmeert en laat zitten, je hoeft niet eens de moeite te nemen om je te wassen. ‘s Morgens wakker worden en viola… een gezond gezicht. Dat is hoe ik dit product ervaar. Een uitstekend product! Wat ik daarna ook nog regelmatig ga gebruiken.

Hebben jullie ook ervaring met dit merk of leave in Decubal Face Nachtmasker?