Kikkerland Vouwbare Draadmand van ditverzinjeniet


Kikkerland Vouwbare Draadmand van ditverzinjeniet.

Kikkerland vouwbare draadmand van ditverzinjeniet .nl,  ik werd benaderd door de webshop. Voor mij is het altijd super leuk natuurlijk, de samenwerking. Omdat de webshop hele leuke gadgets heeft. Toch wil ik goed kijken dat het product past en toevoeging geeft aan mijn blog.

Omdat ik zie deze Kikkerland vouwbare draadmand van ditverzinjeniet.nl zitten als decoratie van foto’s met mijn make-up producten. Heb ik besloten om samenwerking aan te gaan. Anders zal de samenwerking toch niet laten doorgaan. Nu blijkt mijn besluit juist te zijn. Ik zal jullie laten zien wat ik zie in het product. 

 

Prijs: € 19,95

 

BLOG, je vind het super leuk of je vindt het niets. Maar als je de blog leuk vind en je bent begonnen is de kans groot dat je er verslaaft aan raakt. Dag en nacht aan je blog denken. Mij hoor je niet zeggen dat bloggen makkelijk is. Het kost veel tijd en toewijding en het wordt vaak onderschat. Je besteed uren aan je artikel.

Als jullie een blog hebben hoef ik dat niet uit te leggen, jullie begrijpen precies wat ik bedoel. Als je geen blog hebt, dan bij deze, het kan uren duren voor een artikel online komt met een review. Gewoon een artikel met weinig foto’s kan veel minder tijd kosten. Het ligt ook aan de blogger zelf, hoe perfectionistisch die is.

 

 

Ik zelf houd wel van een uitdaging. Ik besteed veel te veel tijd aan mijn artikelen. Al is het niet altijd even makkelijk, het is wel leuk dat je uiteindelijk de volgende dag een mooi artikel kan posten. Om een artikel mooi te kunnen maken, vind ik persoonlijk, heb je ook veel te danken aan foto’s. Zonder visualisatiebeeld is de blog niet zo aantrekkelijk.

Foto’s maken is een van de mooiste processen van Bloggen. Je maakt eerst de foto’s voor je de producten gaat uitproberen en je zelf toestemming geeft om de producten te gebruiken. Een gebruikt product ziet er vaak niet zo goed uit in beeld. Wie wil nou niet de mooiste versie van het product zien?

 

 

 

Mijn kijk op licht, beeld en het eindresultaat is veranderd sinds ik blog. Ik gebruik zelf het liefst natuurlijk licht. Dat betekent dat ik op een donkere, regenachtige dag geen foto’s kan maken. Dus als de zon komt, dan zie ik mijzelf breed lachen omdat ik mag doen wat ik echt leuk vind om te doen en dat is foto’s maken voor mijn blog.

Je zult zeggen, waarom koop geen studiolamp, die zijn niet zo duur? Sommige oogschaduw palettes zijn duurder. Dat klopt, maar als het te makkelijk is, is het ook niet uitdagend en niet leuk meer, vind ik. Een studiolamp kan je altijd nog kopen.

 

 

Veel bloggers pakken overal de telefoon en maken foto’s van waar zij geweest zijn of van hun eten en al hun belevenissen. Ik loop de hele dag rond en kijk wat voor materiaal ik kan gebruiken voor mijn fotoshoot. Ik kijk altijd om mij heen en vertaal dat naar hoe ik een bepaald voorwerp kan maken tot een perfect accessoire voor mijn blog.

 

 

Toen Dit verzinjeniet.nl (uitgeroepen tot Beste Kadowebshop van 2015 ) mij benaderde en ik op hun website aan het struinen ging was ik wel onder de indruk hoe veel leuke items de webwinkel te bieden heeft. Echt geinige en superleuke items dat ik even moest lachen…. Maar mijn oog viel gek genoeg wel op specifieke, items en dit draadmandje is daar een van. Dit is mooi voor het geval ik foto’s ga maken voor mijn blog!

 

 

Noem mij maar gek. Ik weet het, hoe kan je een draadmandje anders zien dan een fruitbak. Door de veelzijdigheid van dit product natuurlijk. Ik laat jullie zien wat ik bedoel. Kijk maar naar al de foto’s. Hij kan worden opgevouwen en transformeren naar een andere vorm mand. Is dit ideaal of is dit ideaal?

Doordat je hem kan opvouwen kost hij echt weinig ruimte om te op te bergen. Waar ik toch vaak wel last heb met een vaas of fruitbak of een ander mandje. Ze staan vaak in de weg en kosten veel ruimte, maar dit draadmandje zal je dat probleem besparen. Plus, het gaat ook niet snel vervelen omdat je hem in verschillende vormen kunt gebruiken, hoog, laag en plat.

 

 

Kikkerland vouwbare draadmand van ditverzinjeniet. Zo ben ik ook van plan hem te gebruiken:

⇒ Voor mijn fruit wat ik altijd in huis heb. (lijkt mij vanzelfsprekend :-))

⇒ Soms als ik een prachtige bos bloemen heb die ik wil bewaren en laat drogen.

⇒ Om mijn “opmaak make-up producten in te bewaren” voor ik een artikel ervan ga schrijven.

⇒ Als een mooi accessoire in mijn woonkamer, keuken, zelfs mijn slaapkamer. Kijk op de foto’s.

⇒ Ik pak hem op en gebruik hem af en toe als ik foto’s maak voor mijn blog. Met mijn make-up, sieraden en nog veel meer.

 

 

Wat een ideaal product is dit zeg. Ik vind hem te gek. Het draadmandje komt in een kleine en grote maat, ook in zwart. Ik heb voor zilver gekozen. Als jullie op zoek zijn naar een geinig, speels en ideaal cadeau, gadget, origineel cadeau voor een speciale gelegenheid (sinterklaas, kerst, Valentijnsdag, Pasen, vader, moeder of vriendinnen dag etc…) voor jezelf of je omgeving, ik zou zeggen sluit ditverzinjeniet.nl optie nog niet af.

 

 

 

Neem een kijkje op hun website en je zult je ogen uitkijken net als ik. De website is professioneel en geeft duidelijke informatie hoe je gebruik kunt maken van de webwinkel. Dit verzinjeniet.nl laat je een heel breed assortiment zien wat ze van over de hele wereld hebben gevonden in hun zaak.

Je hoeft zelf niet uren op internet te zitten maar kan het gewoon hier bekijken. Leuke gadgets, je kunt denken aan bijzondere merken zoals Invotis, Balvi, Luckies en Fred. Bevalt een product je niet? Binnen 90 dagen mag je gratis retourneren. Hoe uitstekend is dit?

 

 

Ik ben blij met mijn Draadmandje en weet dat ik veel van de producten kan profiteren in de toekomst. Jullie zullen in de komende tijd af en toe dit mandje tevoorschijn zien komen op de foto’s van mijn andere blog post, als decoratie. Dan weten jullie nu hoe het komt. Op naar de volgende blogpost en fotoshoot lieve mensen.

Wat gebruik je graag als achtergrond als je foto’s maakt voor je blog? Vind je het wel belangrijk, een mooie achtergrond voor je dagelijkse fotoshoot met je vrienden en familie? En hoe vind je van mijn nieuwe veelzijdige aanwinst Kikkerland vouwbare draadmand van ditverzinjeniet?  Neem een kijkje op originele cadeaus en gadgets ditverzinjeniet.nl