Review: Inecto Pure coconut Moisture Crème


Review: Inecto Pure coconut Moisture Crème.

Review: Inecto Pure coconut Moisture Crème. Voedende Vocht créme Hydratante, 250 ml. Van Inecto Pure Coconut Hand & Nail cream ga ik al binnenkort een review schrijven. Ze hebben allebei o.a. Kokos als ingrediënt.

Alle Inecto Pure Coconut verzorgingsproducten bevatten 100% pure kokos(olie). Dit ingrediënt zorgt voor een hydraterende en verzorgende werking op de huid. Alle producten zijn vrij van parabenen en zeer geschikt voor de droge en beschadigde handen.

In Azië is kokos niet vreemd en kokosolie wordt al lang gebruik als beauty product. Ik gebruik al jaren kokosolie op mijn huid en haar. Het leuke is dat de laatste tijd meer merken daar nieuwe producten mee gaan uitvoeren, zoals deze lijn van Inecto.

 

 

Let’s tweet:

The greatest wealth, is health-Virgil Click To Tweet

 

Online te koop: Kruidvat, Biggreensmile, Bol.com. Ook in de winkel bij de Tuinen en Kruidvat zijn de producten van dit merk te koop.

Wat zegt Inecto:

“Inecto Pure Coconut Moisture Cream. Het natuurlijke antwoord op een droge huid. Deze rijke crème is verrijkt met zuivere kokosolie en maakt de huid zijdezacht en door en door gehydrateerd.

De crème aanbrengen op de schone, droge huid en licht inmasseren tot de crème is geabsorbeerd. ”

Ingrediënten :

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Lauryl Sufate, Titanium Dioxide, Imidazolidinyl Urea, Cocos Nucifera ( Coconut) Oil, Parfum, Phenoxyethanof, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Sodium Pce, Glycine, Fructose, Urea, Niacianmide, Inositol, Lactic Acid, Sodium Benzoate.

 

 

Ik gebruik dagelijks smeersels op mijn lichaam. Twee keer per dag smeer ik trouw. Ik wissel graag van merk omdat het leuk is om te ontdekken, soms kom ik wel eens bedrogen uit. Vandaag ga ik een review maken van: Inecto Pure coconut Moisture Crème. Wat ik een tijdje geleden bij Action met Inecto Pure Coconut Hand & Cream heb gekocht voor € 2,49.

Ik gebruik al regelmatig pure kokosolie op mijn lichaam. Meestal in de zomer omdat de olie echt hard wordt in de winter en het veel gedoe is om het vet uit de pot te halen. Deze Inecto Pure Coconut Moisture Cream is zeker een goed alternatief voor een kokos liefhebber als ik. Lekker makkelijk in gebruik. Ik heb de crème een tijdje getest. Iedere ochtend dus.

 

Let’s tweet:

True love is one coconut two straws. Click To Tweet

 

Review: Inecto Pure coconut Moisture Crème.

Het is vrij zacht en luchtig. Lijkt heel erg op zelf geklopte slagroom, dat bijna klaar is. Dit had ik niet verwacht. Ik verwachtte meer een hele dikke crème. Bij het smeren voelt het niet plakkerig, het voelt juist fris en afkoelend. Ik masseer zacht het product over mijn huid. Super makkelijk smeerbaar, trekt ook heel snel in.

Ik gebruik ze in de koude maanden en mijn huid heeft totaal geen last van uitdroging gedurende de dag. Dan is het altijd geslaagd voor mij. Mijn huid moet de hele dag gevoed blijven, dat is wat ik altijd zoek in een crème, niet al na een paar uur witte sporen van uitdroging vertonen.

 

 

Dus jullie zien het al aankomen, ik ben heel erg enthousiast en tevreden met Inecto Pure Coconut Moisture Cream.

Mijn huid blijft ook gewoon zacht en gehydrateerd. Ik ben er van overtuigd dat ik in de zomer ook net zo enthousiast ben met dit product door het koelend gevoel dat ik krijg. Wat ik niet vaak ervaar bij Kokos producten, meestal een warm effect.

Het product doet wat het beloofd. Ik ben benieuwd naar ander producten van dit merk. Jullie ook? Gebruiken jullie wel eens Inecto Pure Coconut Moisture Cream? Of andere kokosproducten op je huid?