Review: Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector.


Review: Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector.

Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector. Medium to dark SPF 15 UVA en UVB. Er zijn zoveel merken die dat te bieden hebben op de markt om het gezicht egaal te maken. Van BB, CC tot aan foundation. Ik heb eerder Olaz Regenerist 3 zone treatment cream en Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex gereviewd.

Als je een redelijk goede huid hebt, kan BB of CC cream al genoeg zijn voor je. Ik heb dit Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector al lang in mijn bezit. En af en toe pak ik hem. Dit product is ook al jaren op de markt.  Ik denk dat dit product gericht is voor de wat rijpere huid om al de effecten en door de anti- aging ingredienten. Ik heb geen doos meer waar de ingredienten op staan. Die is al weggegooit.

 

 

 

Ik denk dat dit product gericht voor wat rijpen huid om al de effect en door de anti- aging ingredient. Ik heb geen doos waar de ingredient meer op staan. Die is al weggegooit.

Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector van:

⇒ Verlevendigd en beschermd.

⇒ Hydrateert

⇒ Verzachtend

⇒ Maakt poriën minder zichtbaar

⇒ Een elastische huid

⇒ Reduceert en verminderd lijntjes en rimpels

⇒ Verstevigd

 

Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector.

Mijn ervaring is dat dit product hangt tussen een getinte dag cream en foundation, maar dan wel met anti aging ingredienten en hydraterende effecten die meer voeden dan een foundation. Meer een dag verzorging routine dan een make up basis. Al gebruik ik hem ook daarvoor, als vervanger van de foundation, omdat ik niet dagelijks foundation draag.

Deze getinte cream zorg dat mijn oneffen huid wat egaler wordt, al is het geen volledige dekking, het is toch een stuk beter dan mijn blote gezicht. Al vermoedt ik dat ik net een te donkere kleur heb gekozen. Het ziet er toch goed en vrij natuurlijk uit. Naast een mooi resultaat geeft het mij ook een voedend gevoel. En het ruikt heerlijk

 

Al dekt de creme niet alle oneffenheden, toch heb ik niet het gevoel dat mijn gezicht niet goed genoeg wegkomt met dit product. Ik zal dit kunnen gebruiken ipv. foundation, mijn huid ziet er egaler en gezonder uit.

€ 19,99 voor 50 ml. tegenwoordig heeft olaz heel vaak mooie aanbeidingen bij verschillende drogisterijen. Als je vind dat de Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector nog vrij prijzig is. Ik sluit niet uit om dit nog een keer aan te schaffen.

 

 

Deze 7-in-one CC cream with a complexion corrector geeft mij toch het gevoel van een  getinte moisteriser met een licht dekking gevoel die een foundation geeft. Ik ben blij met het product en denk dat als je foundation een beetje te vind, maar toch wat dekking kan gebruiken, dit een alternatief zou kunnen zijn.

7 in 1 aanpakken dat kan ik niet meteen zeggen, maar voor zo ver mijn ervaring is ben ik te spreken over deze cream. Heb je ervaring met CC cream of deze 7 in 1 Olaz Total Effects 7 in one CC cream Complexion Corrector? Ik ben benieuwd naar je ervaring hiermee?