Mijn Make-up mijn keus


Mijn Make-up  mijn keus.

Mijn Make-up  mijn keus. Ik heb zowel van I ♥ makeup van de winkel als online gekocht. Bij online winkel: Beauty88 van deze In the Balm  of your hand en 4 palets van makeup revolution. Urban Declay van Gwen Stefani van ICL Paris XL .

Ik moet echt wennen…ik moet echt wennen…een paar keer zeg ik dit tegen mezelf. Ik heb gisteren bij elkaar € 70 uitgegeven aan make-up. Vorige week € 50 en dan ook nog € 110 de week daarvoor.

 

 

In the Balm  of your hand. ⇑ Ik vind de verpakking zo leuk, daarom begin ik hier mee. En ik denk er over na voor ik wat koop. Ik koop ook graag de dupe versie. Niet omdat ik van mijzelf nep ben. ( of toch wel ;-)) Maar omdat er zoveel dingen zijn die ik wil hebben. De kwaliteit is misschien wat minder, maar dat neem ik voor lief. Ik zou wel alles willen hebben, maar moet ik eigenlijk alles echt hebben?

Het is mijn nieuw hobby, make-up kopen. Die koopdrang zit in iedere vrouw denk ik. Neem me niet kwalijk als dat bij jou niet het geval is. Geld uitgeven is heerlijk en stiekem pijnlijk tegelijk. Daarom doen wij het graag. Wat je gelukkig maakt kan je ook tegelijkertijd pijn bezorgen. Net als liefde en ik moet meteen aan dit liedje hieronder denken. Wat het nou met mijn keus van make-up te maken heeft weet ik ook niet. Stel mij maar geen vragen. Ik kan er niet allemaal een antwoord op geven,  gewoon leuteren, oke? 🙂

 

Ineens denk ik aan dit liedje..liefde en pijn.. een van mijn favoriete nummers.

 

 

Als sommigen van jullie dit schijnbedragen vinden. Voor mij, iemand die is opgegroeid in de natuur en tussen buffels en rijstvelden geldt dat niet. ( klink heel erg dramatisch)  Hahaha

Terwijl hier meisjes al vroeg beginnen met foundation, bij  ons is make up bijna een overbodige luxe en onnodig. Het zal met de temperatuur te maken hebben, of het is een geldkwestie, dat weet ik ook niet. De meeste Thaise vrouwen zijn gericht op een “puur natuur” gezicht.

Sinds ik nu bijna een half jaar bezig ben met make-up reviews heb ik zoveel bijgeleerd. Dat is wat ik het leukste vind. Je kunt altijd blijven leren. Het maakt niet uit hoe oud je bent. En dit is wat ik leer als beauty blogger als het op make-up aankopen aankomt. Waarom het voor mij belangrijk is dat ik moet opletten? Omdat de review van een product een berg geld kan kosten.

 

 

Mijn Make-up  mijn keus.

Al moet ik even wennen, ik geef mezelf niet op mijn kop om veel geld uit te geven aan cosmetica dat ik al te veel heb. Ik verdien het. Ik verdien het om te doen en te beleven wat ik leuk vind. Om, als mijn interesse heeft, mij er in te verdiepen en ook als dat af en toe wat extra geld kost. De een geef het uit aan een hobby, de ander aan biologisch eten en duurzame kleding, schoenen, auto’s, inrichting van een huis of zelfs aan de vakantie.

Je leeft maar een keer. Leef het dan ook af en toe! 🙂 Wat voor cadeau kopen jullie voor jullie zelf op” ik ben het waard moment” ?