Review: Maybelline superstay 24h setting spray.


Review: Maybelline superstay 24h setting spray.

Maybelline superstay 24h setting spray. Vandaag review ik de spray die zorgt dat de make-up de hele dag blijft zitten. Werkt dat ook zo met mijn huid? Heeft het te maken met het feit dat een groot deel van mijn make-up slash geen High End is?

Voordeel van een betaalbare make-up is dat mijn kinderen op muziekles, paardrijles kunnen, zonder dat ik er een boterham minder voor hoef te eten. Nadeel is dat de goedkope make-up niet altijd lang blijft zitten op het gezicht. High End producten scoren vaak beter op dit punt.

De laatste jaren zijn veel drogisterij merken duurder geworden. Zoals foundation dat de helft is van een High End prijs. Soms kan je net zo goed doorsparen voor een duurdere. Het leuke is dat ze nu meer en meer varatiatie krijgen van wat High End al lang verkoopt, zoals deze Maybelline superstay 24h setting spray. De setting/fixing spray is de laatste stap van make-up aanbrengen. Ik gebruik het zelf ook niet altijd.

Prijs € 12,99

Er zijn ook merk die goedkoop zijn, maar ik heb mij oog al op Maybelline laten vallen. Ik wil een setting spray die mijn huid niet irriteert en uitdroogt. De geur is een beetje chemisch.

 

Maybelline superstay 24h setting spray.

Hoe ik het ervaar:

Wat zegt Maybelline: Een gewichtloze en krachtige spray die olie en glans tegenhoudt. De ingrediënten houden de talgproductie onder controle en helpen om de huid mat te houden. De foundation, oogschaduw en blush op z’n plek.

Hij belooft om make-up te dragen, uit te breiden en het fris te houden. Er zit geen olie in. Een doorschijnende mist die de make-up opsluit en helpt om make-up afstomping of kleurvervaging te voorkomen

Advies: de fles goed schudden en de spray van ongeveer 20-25 centimeter afstand, niet direct op ogen en mond, 2-4 per keer sprayen.

De setting spray komt in een slanke, witte flacon met grijze en rode letters. Goede maat en ziet er netjes uit.

Na het opmaken spray ik Maybelline Superstay 24h setting spray op mijn gezicht en laat het opdrogen. Het duurt eventjes voor het opdroogt. Je voelt wel een laagje dat op je make-up ligt. Zo lang je genoeg afstand houd, zoals aanbevolen, dan verdeeld de fijne nevel het vocht zeker goed over je gezicht. Ik ben geneigd om dat wel eens te vergeten en te dichtbij mijn gezicht te sprayen. Dan krijg ik net te veel vocht. Dat wil je zeker niet.

Ondanks mijn droge huid heb ik totaal geen last van te matte of uitdroging. Na gebruik krijg ik ook geen extra glans gezicht. Het zou kunnen dat het te maken heeft met mijn foundation die ik gebruik. Maybelline Superstay 24h setting spray belooft ook geen matte of extra glans.

 

 

 

, daar ben ik niet echt een fan van. Hij ruikt een beetje chemisch. Gelukkig duurt het niet lang voor de geur weg is. Dan ruikt hij wel weer lekker. Mijn gezicht voel heel licht plakkerig aan als ik het aanraak. Hij fixeert ook de zichtbare poederige plekken op mijn gezicht.

Doet het wat hij beloofde? Zeker weten. Mijn make up ziet er prima uit na  6-7 uur. Alles blijft op zijn plek. Ik ben hier blij en tevreden mee. Maybelline Superstay 24h setting spray verricht goed werk. Hij belooft ook 24 uur lang houdbaarheid met foundation. Zo ver heb ik het, niet uitgetest, want dan lig ik al in mijn nestje. 😉