Review: Max & More Eyeshadow Absolute Nudes


Review: Max & More Eyeshadow Absolute Nudes.

Review: Max & More Eyeshadow Absolute Nudes. Er was wel een tijd dat ik veel geld wilde uitgeven voor make-up maar er is ook genoeg tijd dat ik helemaal geen zin heb om geld uit te geven aan make-up. Tussen nieuwsgierigheid van High End en leuk betaalbare cosmetica merken. Dan er is Max & More van Actie de spotgoedkope winkel keten.

 

 

Let’s tweet:

Spare no expense to save money on this one. Click To Tweet

 

Ik zag dit palette Max & More Eyeshadow Absolute Nudes en kon het echt niet laten om te kopen. Ik ben benieuwd wat een palette van nog geen € 2 te bieden heeft. Als je de hele verpakking met ?? kleuren ziet dan denk je, hoe kan in vredesnaam dit palette worden gemaakt met deze prijs en dan ook nog niet op dieren getest. Ongelofelijk is dit.

 

 

Max & More Eyeshadow Absolute Nudes.

Ik vind het pigment van dit palette redelijk. De ene kleur is meer te zien dat de andere. Door mijn getinte huidskleur is de lichte wat altijd minder merkbaar bij mij.  Voor €1,79 krijgt je veel vind ik. Zowel de kleur dat matte als shimmer te bieden heeft hier.

Dan ook nog aan de achterkant van het palette kan je zien hoe je de look kunt maken, dat is altijd handig. Dit kan je niet van ieder palette verwachten. Bij Nude Maybelline is er ook zo een van. Voor het geval van gebrek aan inspiratie, waar ik tot nu tot nog geen last van heb.

 

 

Naast smoky Eyes kunt je ook veel natuurlijke look verzinnen met dit palette. Je ziet dat de pigmentatie is prima. Zeker voor nog geen € 2 palette. Het product wordt niet getest door dieren. Bravo!

 

 

De oogschaduw geeft wel fallout en is best poederig. De palette is vrij rommelig na het gebruik maar je kunt er een prima look mee maken en daar gaat het om.

Het is leuk geprobeerd en zeker een leuk cadeau voor jonge meisjes die voor het eerst beginnen met make-up.

 

 

 

Let’s tweet:

Keep calm and buy cheap make up. Click To Tweet

 

Ik denk dat als je er echt voor de volle 100% kwaliteit wil gaan, dan ontbreekt er nog wel wat in dit palette. Omdat hij niet de hele dag blijft zitten, maar het is een prima palette als je denkt aan prijs kwaliteit verhouding. 

Het is wel leuk om uit te proberen voor mij omdat ik hier iedere keer van geniet om een look mee te maken. Ik zie dit palette zeker leuk als cadeau voor mijn vriendin haar dochter van 12 die alles met make-up interessant vind. Maar het verbaast mij zeker niet als zij er al een in haar bezit heeft. Zie je de prijs en dat bedoel ik.