Review Garnier Nutrisse Crème haarverf.


Review Garnier Nutrisse Crème haarverf.

Review Garnier Nutrisse Crème haarverf. Voedende permanente kleuring 100% dekking van de grijze haren. (gelukkig, die heb ik nog niet. ;-)) Formule tegen uitdrogen, rijke en langhoudende kleur. Gezond en glanzend haar.

Pipi langkous en Garnier haarverf.

Als kind is Pipi Langkous mijn heldin. Het rode haar met het staartje, de twee kleuren sokken met de stoere houding. Zelf die sproetjes op haar gezicht neem ik voor lief. Toch raar ik heb nooit mijn haar rood geverft. Vorige week trok ik toch de stoute schoenen aan. Ik ga door het leven als een rode.

Ik heb deze haarverf van Garnier al een tijdje in mijn toiletkast liggen. Mijn favoriete haarverf kleur is Kastanjebruin of medium bruin. Maar deze keer, voor de verandering, ga ik voor paars/roze tinten 46 Diep rood midden bruin Rouge profound. Maar in Nederland verf ik het meestal zelf, ik ga zelden naar de kapper.

Wekelijks bezoek aan de kapper, dat doe ik niet. Je bent al mooi zoals je bent waarom zal je een kapper nodig hebben. 😉

 

 

 

Wat zegt Garnier:

Diep gevoed haar neemt de kleur beter op en verzeglt ze voor een langere tijd, om zo intensere kleuren te onthullen.

Nieuwe formule tegen uitdrogen. De ultra voedende formule dringt diep in het haar door en voedt het haar terwijl het kleur. Verrijkt met 3 voedende fruitoliën ( avocado, olijf en galam), is uw haar zijdezacht en voelt het gezond aan, Gedaan met droogheid gedurende 8 weken!

Maximale grijsdekking omdat uw haar intens gevoed is, is uw kleur stralend en rijk tot uw volgende kleuring. Nutrisse dekt 100% van de grijze haren, zelfs de meest hardnekkige grijze haren verdwijnen.

Aangename Toepassing. De rijke crème van Nutrisse drupt niet en is zo aangenaam om aan te brengen. Geef u over aan zijn frisse en fruitige geur!

Ik ben wel bekend met deze productlijn van Garnier. Naast de crème gebruik ik ook graag de moose versie hiervan. Ik verf mijn haar hooguit 2-3 keer per jaar. Meestal laat ik dat in Thailand doen met wat blonde highlights. En je wilt niet weten hoe sexy ik word als blondie.  😉

 

Foto’s van mijn een nieuwe haarkleur en lipstick op met wat hulp van daglicht ⇓ voor de foto’s, meer niet. Geen foundation, blush of wat dan ook.

 

 

Dit staat op de verpakking, wat best handig is en ik vind dat je het goed, uitgebreid moet lezen en er aandacht aan schenken.

 Voorzorgsmaatregelen:

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken.

Dit product is niet geschikt voor personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot allergische reacties. Kleur uw haar niet als u uitslag in het gezicht heeft of een overgevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid heeft of eerder reacties bij haarverf hebt gehad. Test 48 van tevoren.

Garnier Nutrisse Crème haarverf belooft 8 weken tegen uitdrogen tot de volgende kleuring. Als haarkleur kan je nooit precies hetzelfde resultaat kleur krijgen, dat ligt ook aan wat je haarkleur is voor het gebruik van dit product. Dat lijkt mij meer dan logisch is. Vinden jullie niet?

 

 

 

 

Hebben jullie dit merk ooit gebruikt? Het is echt makkelijk te gebruiken, volg de gebruiksaanwijzing. Het enige wat ik niet moet volgen is de tijd. Ik laat de haarverf altijd wat langer op mijn haar zitten. Door mijn zwarte kleur heb ik meer tijd nodig.

Met een vuilniszak als bescherming ( je leest het goed, vuilniszak, ik kan er niets aan doen dat ik zo bescheiden en vindingrijk ben. Leven is al moeilijk genoeg waarom zal je het nog moeilijker maken als het makkelijker kan.) Vuilniszak op mijn schouders en bijna drie kwartier rondlopen met mijn natte hoofd, afspoelen en voila..ik ben klaar.

Al is de kleur niet diep rood zoals het mooie model dat op de doos staat, ik ben niet teleurgesteld. Precies die kleur had ik ook niet verwacht. Ik heb zelf zwart haar en ik bedoel echt zwart, probeer maar eens met rood op een zwart papier te schilderen wat denk je dat je krijgt? …dus…. eerst mijn haar bleken? Nee liever niet.

 

 

Als Pipi Langkous ben ik niet geworden. Aaach het is maar een haarkleur, ik kan nog mijn haar vlechten en in een staartje doen. Dan ook de twee kleuren sokken, die mij zeker gaat helpen om transformeren tot Pipi langkous!

Al weet ik dat de kapper een beter resultaat zal opleveren dan ik. Toch ben ik tevreden met dit product. Het doet wat ze beloven, dat mijn haar glanst en niet uitdroogt. 8 Weken aanhouden? Dat zal ik moeten zien, maar eerlijk, daar maak ik mij niet zo druk om. Ik was hiervoor € 13,49 kwijt, dus 8 weken is een goede deal. Omdat het makkelijk is om te gebruiken. Geen allergische reactie geeft, makkelijk te kopen in de winkel.

Dan krijg je ook nog het masker voor na het haarverven, dat zorgt voor een zijde zacht en glanzend haar. Wat wil ik nog meer? Ik ben tevreden met dit product. Al kan ik niet beloven dat iedereen hetzelfde resultaat heeft als ik en dat je geen allergische reactie zal kunnen krijgen.

Ik heb zelf twee merken die ik graag gebruik als ik mijn haar zelf verf en Garnier was en blijft een van die merken. Ik ga niet vreemd, dat beloof ik.

Ik blijf trouw. Hoe zit het bij jullie? Verven jullie je haar zelf of gaan jullie iedere maand naar de kapper? En voorlopig al een nieuw kleur in gedacht hebben? Is deze Garnier Nutrisse Crème haarverf met diep rood wat voor jou?

 

 

Please follow and like us: