Maxfactor Colour Elixir pen stick


Maxfactor Colour Elixir pen stick

Maxfactor Colour Elixir pen stick. Ik ben altijd op zoek naar mooie lippenstift. Oogschaduw en lippenstift zijn mijn favoriete make-up items. Ik hou van kleuren. Dat zal je misschien al gemerkt hebben van de foto’s die ik plaats op deze blog.

Oogschaduw en lippenstift kunnen zeker mijn wensen vervullen. Meestal draag ik een lippenstift met een duidelijk pigment. Dat moet wel, omdat ik heb vrij donkere lippen heb. Met een subtiele, zachte kleur zie je de kleur amper op mijn lippen. Vandaag ga ik de Maxfactor Colour Elixir pen stick een review geven. Lees je mee?

 

 

 

 

Dit product kwam al een tijdje geleden op de markt. Via de online shop heb ik € 7,59 moet neertellen. Ik heb de Maxfactor Colour Elixir pen stick in twee kleuren besteld. Vibrant Pink en Subtle Coral.

Maxfactor Colour Elixir pen stick bestaat uit 6  kleuren:

Princess Rose

Vibrant Pink

Subtle Coral

Designer Blossom

Passionate Red

Hot Chocolate

 

Wat leuk is dat de Maxfactor Colour Elixir pen stick in 6 verschillende mogelijkheden komt. De pen is gemaakt van plastic, dat is mij nu pas opgevallen. Op de onderkant van het potlood kan je duidelijk zien wat voor kleur de lippenstift is, de doorzichtige dop helpt hier ook een handje bij. Alleen wordt geen kleurnaam op het potlood gezet. Ik heb Vibrant Pink en Subtle Coral, maar ik kan dat nergens terug vinden op het product zelf.

 

 

Dit is de Maxfactor Colour Elixir pen stick Vibrant Pink. Je ziet hier iets meer kleur op mijn lippen, maar het is niet goed genoeg voor mij. Ik heb maar twee kleuren gekocht natuurlijk. Misschien geeft de donkerdere kleur een beter resultaat. Op het moment dat de temperatuur boven 25 graden is en  het heel erg warm is. Zal dat de kwaliteit van het pigment van het product beïnvloeden?

 

 

 

Dit is de Maxfactor Colour Elixir pen stick Subtle Coral. De kleur is echt subtiel, zoals de naam van de lippenstift. Als je de twee foto’s beneden ziet zal je ook zien dat het er niet op lijkt dat ik gekleurde lippenstift op heb. Meer een lipgloss. Je ziet gewoon mijn natuurlijke lipkleur. Als je witte huid en roze lippen hebt, ervaar je het misschien heel anders. Of als je van een zachte look en lipgloss houdt, dan zou het kunnen dat je de lippenstift juist wel leuk vindt. Ik persoonlijk heb niet zoveel met deze Maxfactor Colour Elixir pen stick. Ik wil graag kleur zien. Voor dezelfde look ben ik goedkoper uit met lippenbalsem.

 

 

 

De Maxfactor Colour Elixir pen stick voelt meer als een lipgloss dan een lippenstift. Het pigment van het product viel me best tegen. En hij voelt vrij plakkerig aan. Daar hou ik zeker niet van, zeker niet met lippenstift. In Nederland is altijd wind en ik heb lang haar, dat is geen goede combinatie tussen mijn haar en de plakkerige lippenstift. Het is heel irritant

 

 

 

Wat ik erg vervelend aan deze Maxfactor Colour Elixir pen stick vindt is dat hij smelt als het warm is. Je kunt het niet eens gebruiken. En de pen, hoe kun je die verder gebruiken als het product bijna op is. De kwaliteit van lippenstift is niet best en je krijgt ook nog maar een klein beetje lippenstift die wel €7,59 kost , dan is het zeker een duurkoop. Het is niet erg als een product wat duurder is, als het een goede, prijs – kwaliteit verhouding is. Zonde is mijn conclusie, wat vinden jullie?