W7 Neon Nights palette.


W7 Neon Nights palette.

W7 Neon Nights palette. Perfect eyes color palette. In eerste oogopslag werd ik meteen verliefd op dit nieuwe palet van W7 Neon Nights palette. Wat ik zag liggen in de op=op voordeelshop voor € 7, 98. Ja je leest het goed € 7,98! Ik vind dat alleen al de verpakking deze prijs waard is.  Zeker voor een make-up verpakking verzamelaar als ik.

De laatste tijd zien wij veel van nude palette zoals van Maybelline of nog veel meer merken die in de spotlights staan. Dus is het ook een verfrissing om zo’n kleurijk palette te zien.

Ik weet niet hoe ze op dit aparte (bedoel ik positief) super leuke, speelse blik vanger verpakking zoals dit doorzichtige palette zijn gekomen. Zouden ze dat nadoen van een ander bekend merk? Of is dit toch een origineel idee van W7 zelf. Als dat zo is, dan vind ik dit heel knap gedaan.

Alleen al de verschijning van het palet, W7 Neon Nights palette en ik ben al verkocht. Ik ben makkelijk te versieren. Ik kan hier echt niets aan doen. Een zwak hart als het op schoonheid aan komt. En, zien jullie al die kleuren van de oogschaduw? Het is echt een “To Die For” gevoel. Ik ben verliefd, maar dat is een persoonlijke voorkeur.

 

 

Laten we maar niet discussiëren over smaak. Ik weet dat veel van jullie dit palet, zoals de kleuren, misschien niet eens leuk vinden. Gelukkig zijn er genoeg mensen zoals ik wel een crash hebben op dit palet. De vraag is, zal W7 dupe van Urban Decay’s Electric Palette het proberen na te doen qua kleur keus betreft. Of misschien denk ik te veel.

Dit palette bevat 12 felle indrukwekkende kleuren:

⇒ Neon Yellow

⇒ Metallic Silver

⇒ Turquoise Blue

⇒ Neon Orange

⇒ Fuchsia Pink

⇒ Deep Green

⇒ Metallic Pink

⇒ Matte Blue

⇒ Deep Cranberry

⇒ Royal Purple

⇒ Leaf Green

⇒ Neon Green

Maar alleen de buitenkant is niet genoeg. Ik ga ook nog onderzoeken wat het W7 Neon Nights palette met mijn ogen doet en hoe ik het ervaar en er over denk. Ik duim echt voor het beste resultaat. En als het niet zo is blijft W7 Neon Nights palette toch bij me nog steeds gewoon in mijn make-up collectie zitten. Zoals ik al toegegeven heb hoe ik ben  ♥.

 

 

 

 

Ik laat jullie met foto’s hierboven ⇑ van dichterbij de indrukwekkende oogschaduw kleuren zien. Vinden jullie ze ook mooi? Wat zijn jou favoriete kleuren? Ik vind zelf bijna alle kleuren zo mooi.  Daarom kan ik dit palette niet laten liggen. Ik heb een zwak voor kleuren, wat kan ik nog meer zeggen.

De oogschaduw heeft een beetje glitter in zich, de een wat meer dan de ander en ook matte kleuren. Hij is heel makkelijk te gebruiken en erg makkelijk met blenden. Wat ik altijd als voordeel zie. Ik heb helemaal geen last van fallout.  Zolang je het maar beetje bij beetje gebruikt en niet te veel in een keer. De pigment is goed, al komt de kleurintensiteit gewoon wat minder dan ik eerst verwacht had. Gemiddeld zal ik zeggen.

Daardoor hoef je niet bang te zijn om te overdrijven en te veel kleur op je ogen te doen. Bij het  blenden valt de meeste kleur al bijna weg tot subtiele kleurlagen. Dat kan een voordeel of een nadeel zijn. Ligt aan waar je van houdt met je look.

Voordeel is dat je kleur op je ogen hebt die niet te is, maar nadeel is dat je meer van het product zal moeten gebruiken als je meer kleur wilt laten zien.

 

 

 

Mijn ervaring met dit W7 Neon Nights palette is heel anders dan  Neon Eyes by Gerard Brinard. ( Die review komt binnenkort)

Ik moet een keus maken van welke kleur wil ik de look maken en omdat fel rood geen gewone kleur is die je normaal gesproken snel zal tegenkomen op de oogschaduw palette heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ga voor rood. En aangezien de kerst aan de deur staat te kloppen. Groen wordt hier ook bij gebruikt.

Dan krijg ik de look zoals jullie hier beneden ⇓ zien. Ik vind de kleur prachtig, alleen moet ik er veel van gebruiken. Hij valt iedere keer weg als ik begin te blenden. Ik maakt de look net iets roder dan ik ook zal in het echt ga dragen. Meer omdat jullie het dan goed kunnen zien op de foto’s.

 

 

 

 

Ik heb hier een extreme kleur rood gekozen en ben benieuwd of het mij zal staan?  Wat vind jullie van de kleuren? Vind je het me staan? Of sta ik echt voor gek? Ik vind dat de kleur best leuk is op mijn ogen. Anders dan anders. Ik heb eerder deze tint ( donker rood) geprobeerd maar kwam toen bedrogen uit.

Maar deze keer ben ik tevreden met de look en hoe de oogschaduw zijn werk doet. De pigment is prima, al vervaagt wel veel na het blenden. Maar mischien heb je die eigenschap niet dat de kleuren niet te aanwezig of te fel zijn.  Wie zal dat nou zeggen. Ligt eraan hoe je het wilt hebben . Het kan toevallig zijn dat het product expres  op deze manier wordt gemaakt. Of gewoon beetje inschattingsfout van het product zelf.

Tot nu toe ben ik best tevreden over W7 in The Nude, W7 in The Buff, W7 Lightly Toasted en W7 in The Night.  Mijn verwachting was wel hoog voor dit palet, maar je hebt het hier over een palet van € 7,89 en niet over € 57…..dus voor mij betekend dat dat ik mijzelf toestemming geef om tevreden te zijn met wat ik zie. Ik krijg genoeg waar voor mijn geld.

 

 

Ik moet zeggen dat ik eerst beetje teleurgesteld was in de kleurintensiteit na het blenden. Maar nadat ik gewend was met het idee en het palette vaker gebruik leerde ik het palette meer te waarderen. Het is misschien geen geweldig palette maar de prijs kwaliteit is zeker goed in verhouding en ik ben nog steeds verliefd op het uiterijk van dit palette.

Misschien omdat het meteen liefde op het eerste gezicht was met dit W7 Neon Nights palette dat ik net iets te hoge verwachtingen had. 😉 Ik ben redelijk tevreden en dat is genoeg.

W7 Neon Nights palette. Behalve speciale gelegenheden zoals thema feesten, halloween, carnaval of toneelstukken. Je kunt altijd de kleurcombinaties met ander palet’s aanvullen om nog extra aan je look toe te voegen. Wordt het wel een “voor de kerst look”? Dat weet ik nog niet, we zullen zien. En jullie? Gaan jullie soms uit je comfort zone voor zo’n felle kleren zoals dit palet. Of gaat hij net te ver? Te koop: Boozyshop.nl

Lees ook:

KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.

Urban Decay Gwen Stefani Palette.

L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude.