Makeup Revolution I Heart Chocolate Pink Fizz


Makeup Revolution I Heart Chocolate Pink Fizz.

I Heart Chocolate Pink Fizz. Makeup Revolution I heart make up I heart chocolate palette.  Misschien zal je denken; is dit de dupe van Chocolate Bonbons van Too Faced? Helaas, was het maar zo. Als je Chocolate Bonbons wilt zal je € 49 neer moeten tellen. Al ben ik er van overtuigd dat het bedrag de moeite waard is. Zoals al de chocolate palettes die Too Faced heeft bewezen.

 

 

Dit palette is een stuk goedkoper. Ik bestelde hem rechtstreeks uit Engeland. Dit is de laatste palette die ik bezit en mijn laatste I heart chocolate collectie van de Make Up Revolution die ik ga reviewen voorlopig. Ik was helemaal verliefd op de kleuren van de oogschaduw van dit palette, nu nog kijken wat ik van de kwaliteit vind?

Van alle vijf palettes die ik heb gereviewd is de verpakking van dit palette is het minste favoriet voor mij. Door de roze verpakking waar niet mis mee is? Beetje te vrouwelijk voor mij. Maar mensen die deze kleur te gek vinden, zullen vast een andere mening hebben. Het voordeel van de verpakking is dat het stevig is, goed sluit en een goede spiegel heeft. Is erg handig voor gebruik, en als je op weg/ reis bent.

 

Ik weet niet wat ik kan verwachten, maar ik heb wel vertrouwen in I heart Chocolate van Make -up Revolution. De kleur ziet er snoeperig uit. Zeker als je van zachte en roze tinten houdt. In het begin vond ik roze echt lastig met mijn getinte huidskleur om mee te werken, zeker als het zacht roze is.

Inmiddels weet ik dat, als de kwaliteit en pigment van het product goed is, het geen probleem is om met zo’n roze tint aan de slag te gaan. Juist omdat mijn smaak veel veranderd is. Toen ik jong was hield ik van Taupe, bruin, donkere kleuren. Hoe ouder ik word, hoe meer ik voor zachte en lichte kleuren kies. Niet een meisjeskleur natuurlijk. Want het moet ook bij mijn leeftijd en karakter passen, maar zowel voor lipstick als oogschaduw kies ik sneller een kleur zoals deze I heart chocolate Pink Fizz palette.

 

 

 

 

Wat vinden jullie van de kleur? Is het niet prachtig? I heart chocolate pink fizz palette beschikt over 16 mooie kleuren:

⇒ Champers

⇒ Drink

⇒ Flute

⇒Sparkling

⇒ Toast

⇒ Bubbles

⇒ Girl

⇒ Party

⇒ Elegant

⇒ Celebate

⇒ Truffle

⇒ Rosy

⇒ Cork

⇒ Pop

⇒ France

⇒ Pink Fi

Drink , Flute , Sparkling en Toast hoort tot mijn favoriet. Zien jullie jezelf al die kleuren dragen?

 

 

 

De kleur van de swatch vind ik persoonlijk erg “OMG”…. prachtig. De bovenste rij zijn zachte verschillende tinten roze met een opvallende shimmer oranje. De kleur Drink, al zie je het niet terug op mijn huid, vind ik toch nog steeds een prachtige kleur. Bubbles, kleur nummer 6 bovenaan kan ik makkelijk gebruiken als een hightlighter zoals Champers en Pink Fizz die in het grote vak zit.

 De tweede rij heeft veel variatie in vergelijking met de eerste. Bruin, blauw, roze en zowel matte als shimmer en glitter.

 Als je goed kijkt, lijkt het dat dit palette veel lichte tinten bezit, maar er zijn genoeg donkere tinten, zoals Cork, Pop, France en Truffle wat je kunt combineren en een zachte of sterkte look kunt maken. Zelfs smokey eyes kan nog met dit palette. Wat ik echt als pluspunt zie.

 

 

Zeker voor iemand die van romantische zachte en neutrale look houd, ben je op de goede plek met dit I heart chocolate Pink Fizz palette. Omdat ik een getinte huidskleur heb zie je niet erg een opvallende kleur op mijn ogen, zeker als ik de bovenste kleur van de swatches gebruik. Maar ik kan niet ontkennen dat het ook zijn charme heeft.

De pigmentatie is genoeg, niet overdreven of te aanwezig, op een zachte en subtiele manier. De formule is heel makkelijk om mee te werken, dat geldt ook voor het blenden. Ik merk niets van fall-out waar ik bij I heart make up Caramel Salted wel een beetje last van had. Ik ben blij dat ik dit palette heb. Het lijkt alsof op de foto beneden niet veel kleur te zien is, omdat ik bruin ben, maar de kleur die ik zelf ervaar is echt mooi, dat ik niet eens mascara nodig heb. Mijn masacara verhaal lees: make-up review plan.

 

 

Ik heb geen eye-liner gebruikt omdat ik een zachte en onopvallende ooglook wilde maken. Ik heb gewoon zin in zacht roze met een subtiel effect.

 

 

 Ik ben tevreden en blij met dit palette. Nu heb ik de 5 van I heart chocolade collectie van Make up revolution. Hier zet ik op een rijtje wat mijn is favoriet van 1 tot 5:

1. I heart make up I heart chocolate Salted Caramel.

 2. I heart make up Death by Chocolate palette.

 3. I heart make up I heart chocolate Pink Fizz.

 4. I heart make up Naked Chocolate.

 5. I heart make up I heart Chocolate palette.

Ik wacht nu met nieuwsgierigheid op de nieuwe dupe en de nieuwe uitvinding I heart chocolade, de volgende palette. Niet omdat hij heel hip en happening is, sommige mensen weten niet eens van hun bestaan, maar omdat ik verliefd ben geworden op deze collectielijn. Hij is misschien bescheiden qua prijs; 7,99 Engelse pond voor betaald bij Make up Revolution.com maar hij is het zeker qua kwaliteit waard.

Deze palette zal je bij Make Up Revolution in Engeland kunnen bestellen, maar waarom zullen wij dat doen als je het makkelijker via de Beauty 88 online winkel in Nederland kunt kopen voor €9,99.Wat vind je van de kleur en verpakking van dit palette? Behoort zacht roze tot je lievelingskleur als het op make-up aankomt? Makeup Revolution I Heart Chocolate Pink FizzMake up Revolution I heart make up palette.

 

Please follow and like us: