Review: Loverock Rock My Body.


Review: Loverock Rock My Body.

Loverock Rock My Body. Ik review vandaag deze speciale body crème voor de kinderen. Met de hoop dat mijn kinderen meedoen met de experimenten van de producten.

Ik heb een zwak voor natuurlijke huidverzorging. Misschien doordat ik een zeer gevoelige huid heb. Al is het geen garantie dat met natuurlijke ingrediënten je geen last zal krijgen van allergische reacties.  €20,95

Wat zegt Puur Company.nl over Rock My body:

“Rock My Body bodylotion biedt de optimale bescherming tegen kou én uitdroging. De baby- en kinderhuid krijgt een natuurlijke beschermlaagje en wordt perfect gehydrateerd. Rock My Body bodylotion is hypo-allergeen en uitermate geschikt voor de droge, gevoelige en eczeemhuid. Onze bodylotion is dermatologisch getest en uiteraard dierproefvrij!”

Rock My Body bevat avocado olie, macadamia noot olie en sheabutter in combinatie met vitamine E en aloë vera verzorgen en hydrateren de huid.

⇒ Puur natuurlijke kwaliteitsverzorging, speciaal voor kinderen

⇒ Hypoallergeen en dermatologisch getest

⇒ Vrij van parabenen, siliconen, sulfaten en minerale oliën

–⇒ Dierproefvrij

⇒ Vrij van microplastics

Ingredienten: 

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil (Olive Oil), Persea Gratissima Fruit Extract (Avocado Oil), Myristyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (Sheabutter), Macadamia Ternifolia Seed Oil (Macadamia Nut Oil), Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate (Vitamine E), Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Oil), Aloe Barbadensis Gel (Aloe Vera), Inulin Lauryl Carbamate, Parfum, Myristyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Sodium Phytate, Bezoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sorbic Acid, Glucose, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Alcohol.

Alle ingrediënten die Rock My Body bevat, zoals avocado olie, macadamia noten olie en sheabutter in combinatie met vitamine E en Aloë Vera spreken mij erg aan. Dat zorgt voor een ideale hydratatie van de huid. Dan ook nog hypoallergeen, vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en uiteraard dierproefvrij! Prachtig concept, allemaal.

Helaas mijn twee zonen weigeren om de body lotion te gebruiken. Al ben ik geen kind meer, ik zal moeten weten dat ik twee zonen heb die niet echt om schoonheid idealen willen mee-experimenteren. Zonnebrand is het enige waar ze aan mee willen doen, omdat ik al van jongs af aan in stamp hoe schadelijk zonnelicht is. Hoe belangrijk zonnebescherming is.

 

 

Ze doen niet mee, dan is het mijn missie om zelf deze body lotion uit te proberen. Netjes na het douchen trekt mijn huid al heel erg, soms jeukt het zelfs. Ik breng de lotion goed aan op mijn schone huid. Mijn huid voelt heel zacht aan en de crème is heerlijk in het gebruik en heeft een effectieve werking. Op een opmerking na, de geur is niet lekker, bijna ondragelijk.

Ik heb deze Rock My Body al meer dan een jaar in mijn kast maar hij is nog niet op. Omdat ik de geur gewoon niet prettig vind. Niet eerlijk, ik weet het. Maar voor anderen zou het kunnen zijn dat jullie de geur wel lekker vinden.

Als je bij je baby gebruikt dan zal deze hier niet over piepen. Bij kinderen? Dat is de vraag. Misschien is dat de reden dat mijn kinderen hem vermijden.

Prima product, wel liefst met wat een meer neutrale geur. Ik merk wel dat ik het product pas weer grijp wanneer ik weer last heb van eczeem. Daar is dit product erg geschikt voor. Kennen jullie dit product? Heb je ook soms ervaring met producten die erg goed werken maar stinken?

 

Te koop:  degroenedrogist.nl en puurcompany.nl