Misslyn lip liner.


Misslyn lip liner.

Misslyn lip liner. De lipliner potloden. Ik heb hier Misslyn lip liner 35 oranje en Misslyn lip liner 51 donker roze.

Zorgvuldig heb ik deze twee Misslyn lip liners uitgekozen uit het Misslyn schap in Duitsland. Ik gebruikte vroeger graag lipliner. Niet om mijn lippen te linen, maar meer om mijn hele lippen op te vullen. Het heeft een matte en lang lasting effect waar ik van hou.

Op een gegeven moment deed ik dat niet meer. Waarom weet ik ook niet. Misschien omdat er veel meer mogelijkheden en keus is op matte lipstick gebied is gekomen. Ben je ook een matte lipstick persoon?

Het uiterlijk van het potlood vind ik heel mooi in zwart met witte letters en een gekleurd deksel waardoor het duidelijk is wat voor kleur het is. Kleurrijk en leuk.

 

 

 

 

Misslyn lip liner 35 oranje.

Ik wil graag eens oranje proberen.

Het oranje staat mij mooi, al bezorgt de lip liner wel hele kleine velletjes op mijn lippen en mijn lippen zijn een beetje aan de droge kant. Wat ik altijd heb, wel of geen lipstick. Bij het opbrengen van lipliner, als je je hele lippen kleurt als ik, moet je wel geduld hebben en de tijd nemen.

Wat geduld betreft, dat is afwisselend bij mij. Er zijn dagen dat ik heel geduldig ben maar er zijn ook dagen dat alles snel moet en ik weg moet voor een afspraak. Dan is geduld niet te bekennen. Dan pak ik liever iets makkelijks en iets waarvan ik weet dat het mij altijd staat, als het op make up gebied aankomt.

Met lipstick gaat het een stuk sneller met opbrengen. Het voordeel van deze lipliner is dat je precies de lijn kunt tekenen van je lippen als je weet wat je doet. Misslyn lip liner 35 oranje is een leuke kleur en staat zeker niet mis op mijn lippen.

 

 

Misslyn lip liner 51 Donker roze.

Ik heb meer roze lipstick dan oranje en vind dat het ook toegankelijker is om te gebruiken. Maar dat hangt ook van mijn outfit af. Deze kleur, zoals je ziet, vind ik best goed bij me staan.

De ervaring is net als ik ervaar bij de oranje. Prima “schilderbaar” op mijn lippen, al mist hij een beetje een hydraterend gevoel. Dat kan ik  ook niet verwachten van een lipliner potlood.

Ik moet hem eigenlijk niet op mijn hele lippen gebruiken, maar gewoon mijn lippen gaan lijnen.

Ik gebruik liever gewoon lipstick zonder lipliner. Maar als je graag lipliner wilt gebruiken moet je het gewoon doen. Ik vind dat je je gewoon moet kunnen opmaken zoals je dat wilt en waar je je prettig bij voelt.

Waarom moeten er vaste regels voor zijn wat wel of niet mag. Net als ik het zijn toch mijn lippen en het is mijn geld. Wat ik er mee doe.. moet ik zelf toch kunnen uitmaken?

 

Het is prima met deze lipliner is mijn conclusie. Mits je er goede lip hydrateer voor gebruikt en geduld hebt om op te brengen. Als je echte als lipliner gebruikt, dan is het nog makkelijker, zo gebeurd zo gedaan

Misslyn lip liner. Het is een mooie matte lip liner want ik hou van matte effect. Gebruik je ook lipliner of soms op zo’n gekke manier als ik?