Biomed Peel Me Up Review.


Biomed Peel Me Up Review.

Biomed Peel Me Up Review. 50 ml. Enzymatische Peeling van Biomed Organic Medical Skin Care. Eigenlijk review ik alle goede verzorgingsproducten graag. Ik zal niet ontkennen dat ik de laatste tijd op zoek ben naar betere huidverzorgingsproducten die nog beter bij mij passen.

Mijn huid is veranderd in de loop der jaren en doordat ik veel make-up producten en huidverzorgingsproducten uitprobeer. Dat heeft ook effect op mijn huid. Niet dat ik zeg dat de producten dat ik getest heb niet goed zijn, ik heb gewoon een heel gevoelige huid. Die vrij droog en snel geïrriteerd en onrustig kan worden. Welke wat meer aandacht en zorg nodig heeft.

 

 

Behalve dagelijks trouw smeren met crème hier, daar en overal, gezicht maskers, gezicht masseren en scrubben, wat zeker een onderdeel van mijn huidverzorging routine is. Peeling is iets wat ik minder vaak doe. Omdat ik vind dat scrubben alleen al genoeg is. Peeling of scrubben? Ik kies eerder voor de laatste. Alleen vandaag ga ik een peeling Biomed Peel Me Up reviewen en het resultaat aan jullie laten zien..

 

 

 

Waarom is het goed om af en toe peeling te gebruiken? En dit is de informatie die ik heb gevonden.

Omdat peeling helpt de dode huidcellen te verwijderen. Het kan zijn dat de peeling beetje prikt, maar het prikgevoel moet weer snel weg zijn. Een peeling is vaak een effectievere, maar ook grovere bewerking dan scrubben. Het hoort er wel een beetje bij om dat prikgevoel te hebben als je peeling gebruikt, maar het moet wel na een minuutje wegtrekken. Het belangrijste is dat ze je goed moeten informeren over het gebruik van de peeling.

Als je toevallig de verkeerde soort gebruikt kan dat juist beschadiging veroorzaken in plaats van een baby zijdezacht gezichtje te krijgen. Je laat de peeling inwerken zoals dat op de verpakking staat en masseert het zacht voor je het afspoelt met lauw water. Het is heel belangrijk om een goede peeling te gebruiken. Er zijn genoeg peelings die, als je de verkeerde hebt gekozen, je huid kan beschadigen.

 

 

 

Maar als je al een natuurlijke schoonheid van je huid hebt zal je geen peeling nodig hebben. Dan kun je dat wel weg laten. Helaas, ik beschik niet meer de natuurlijke schoonheid van vroeger, dus ga ik voor dit product.

Prijs € 14,99

⇒ Peel Me Up is een Enzym houdende peeling

⇒ Mengsel: − Een geconcentreerde mix van blauwe bessen, rietsuiker, esdoornsuiker, sinaasappel en citroen, ananas en pawpaw.

⇒ Innovatief 4-voudig effect, het actieve ingrediënt Multifruit zacht peelend en talg verwijderend, versterkt het collageen synthese, verbetert het metabolisme van de huid en stimuleert de cel vernieuwing.

⇒Er zit papaja en ananas in de ingrediënten.

 

 

 

 

Hoe gebruik je Biomed Peel Me Up:

Simpel, iedere vrouw verdient af en toe een “me-time”. Ik ga in mijn lekkere warme, geurende bad er lekker op los om Peeling te testen. Peel Me Up en Pure Detox Mask. Ik verdien het. Wat is dit heerlijk, lekker even rust zeg.

Test Biomed Peel Me Up op een stukje huid en wacht 24 uur hoe je huid daar op reageert. Dit heb ik nooit gedaan, met welke product dan ook. Ik heb er geen geduld voor. En omdat Biomed Peel Me Up mij belooft dat het een natuurlijk medisch getest product is maakt het dat ik het vertrouw en stelt het mij gerust dat ik niet zal eindigen op een dermatologische afdeling vanwege een beschadigd gezicht van de test van dit product. Maar doe mij niet na als je twijfelt. Ik heb je gewaarschuwd. 😉

Vermijd ontstoken, verbrande of beschadigde plekken op je huid en ook de huid rondom de ogen en mond. Bewaren bij een temperatuur onder de 30 graden Celsius.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het gebruik van de Peeling Me Up voel ik meteen een tinteling op mijn gezicht en krijg een licht branderig gevoel. Dat lichte branderige gevoel trekt na een halve minuut al weer weg. Nu herinner ik me weer dat dit ook de reden was dat ik meer voor scrubben ga dan voor peeling. Omdat peeling vaak dieper gaat.

 

Dit is de foto nadat ik mijn gezicht heb afgespoeld met warm water. ⇓ Het tintelende gevoel blijft en mijn gezicht voelt warmer. ( best rood vind je niet?)

 

 

Foto vijf minuten na het gebruik van Peel Me up. Het is minder rozig geworden en voelt ook minder warm. Mijn gezicht is wat rustiger en stralend geworden, dat is duidelijk. Het voelt als een oppepper van mijn huid. Mijn huid voelt een half uur daarna nog warm. Goed of een slecht teken, dat weet ik ook niet. Daarvoor moet ik verder onderzoek doen. Wel is mijn huid echt zacht en voelt erg gehydrateerd.

Ik heb ongeveer 5 minuten geen dagcrème opgesmeerd om te kijken hoe het voelt. Het zachte en hydraterende gevoel blijft. Ik zal ook zonder dagcrème door kunnen, al doe ik dat niet natuurlijk. Zo goed is het product op hydrateergebied. Wel heeft Peel Me Up ook nadelen.

 

Foto vijf minuten ⇓ na het gebruik van Peel Me up.

 

 

Dat mijn gezicht rood werd verklaard de lichte prikkeling of het branderige gevoel in het begin en het feit dat mijn poriën groter geworden zijn door de diepe reiniging. Dat vind ik jammer, wie wil nou grote poriën? Ik niet. Gelukkig dat andere producten van deze lijn, zoals * Biomed Forget Your Age Creme en *Biomed Forget your Age Serum zo goed mijn poriën helpt te verkleinen. Dus in combinatie met al die producten zal het poriën probleem vanzelf oplossen. Dat betekend dat als ik deze Peel Me Up gebruik het verstandig is om de hele productlijn te gebruiken om elkaar te ondersteunen.

Hier heb ik mijn gezicht voor Peel Me Up, tussendoor en het resultaat er na. ⇓ Mijn poriën worden wel groter en mijn huid is wat rood zoals jullie kunnen zien op de foto’s. Je kunt hier op de foto’s beneden  de werking van de de product goed zien.

 

voor                                                                                                                              na

 

 

Verder op de dag is mijn gezicht weer normaal en niet meer rood. Ik heb geen irritatie of problemen na het gebruik van het product. Al is de Peel Me Up zo diep te keer ging met mijn gezicht zoals je zien. Ik ben nog steeds positief over dit merk. Ik kan nooit door het leven gaan zonder creme op mijn gezicht te smeren en de feit dat na gebruik van dit product mijn huid zo hydrateerd dat ik creme niet eens nodig hebt, zeg veel over de product.

Al denk ik dat ik liever trouw blijf met een scrub zoals Biomed Pure Detox Mask, dat zo goed werkt bij mij. En minder heftig reageerd op mijn gezicht, sowieso heb ik geen rood gezicht ervan.  Mijn huid is, zoals ik eerder heb gezegd, best gevoelig van zichzelf. Als je een normale huid hebt en regelmatig peeling gebruikt dan zal je dit product meer aankunnen dan ik. De een reageert nou eenmaal anders dat de ander.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie op facebook pagina van Biomed en de Biomed website. de producten ook verkrijgbaar op viata.nl Nog meer weten over welke producten van Biomed ik nog meer gaan reviewen? Kijk hier.  En jullie? Peelen jullie wel eens? Wat vinden jullie van Biomed Peel Me Up Review. 50 ml. Enzymatische peeling van Biomed Organic Medical Skin Care.

 

♥ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening zeker niet.

Please follow and like us: