Beautiful day 1


Beautiful day 1.

Vandaag begonnen mijn Beautiful day met lekker aan het werk te gaan. Met plezier, iedere dag opnieuw 🙂 Daarna hebben wij gepland om lekker te gaan fietsen i.p.v. naar de gym te gaan . Deze hele week is het best lekker weer. Binnen sporten kunnen wij nog altijd in de winter. Buiten lekker uitwaaien past goed bij de zomer.

 

 

Ik ben gek op fruitbloemen. Ik was al altijd gefascineerd door al de vruchten en al die kleuren. Speciaal rode kleuren en ik kan zoals gewoonlijk kan het niet laten om te stoppen en foto’s te maken. Wat is de natuur toch mooi.

 

 

Op het einde van de dag hebben we afgesloten met tapas van € 22 per persoon bij restaurant Ruysdael . Het was relaxen en genieten. Van de verwennerij die uit eten heet en van de zon en het gezelschap aan mijn tafel.

 

 

 

 

De tapas op zich vind ik niet slecht, al heb het ik ergens anders beter gegeten. Het feit dat ik zo lang moest wachten helpt hier zeker niet bij, als ik zoveel bediening rond zie hangen bij de deur. Toch wil ik dat dit mijn middag niet beïnvloed.

 

 

Het is nog steeds vakantietijd waar ik nog steeds met volle teugen van geniet. Al heb ik gevoel dat de vakantie zo snel voorbij gaat, wij hebben nog maar een week voordat het normale leven weer gaat beginnen. De kinderen gaan dan weer naar school.

En hier eigenlijk doe je het voor om er een mooie dag van te maken. En natuurlijk het gaat niet altijd om geld uitgeven. Het gaat erom dat we mogen genieten met het leven. Voor mij deze keer is dat lekker uit eten, omdat ik het verdient heb. Vind jij ook dat je verdient om af en toe verwend te worden? Beautiful day: kies om er een mooie dag van te maken!

 


2 reacties op “Beautiful day 1”