Mijn sport routine & koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl


Mijn sport routine &  koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl.

Mijn sport routine &  koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl. Waarom ga ik een koptelefoon reviewen en wat heeft hij te maken met mijn Sixpack challenge en sport routine? Vandaag ga ik het jullie hier vertellen.

Het is een tijdje geleden dat ik een update over mijn bezigheid met de Sixpack challenge en sporten heb gemaakt. Ik had twee weken een sportpauze omdat ik non-stop heb gehoest. (geloof mij dat is heel vermoeiend!) Maar zo een gezondheid freak als ik ben, kan niet wachten om weer het sporten op te pakken, ik ga volgende week weer beginnen.

 

Let’s tweet:

 

‘It’s not about skinny. It’s about healthy. Klik om te Tweeten

 

 

Het leuke is, deze keer met een onverwachte nieuwe aanwinst. Voor dit artikel heb ik de koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl ontvangen. Je zal denken, wat heeft een koptelefoon te maken met mijn sport?

Wat heeft een vrouw (ikke) niet nodig in dit leven? Naaste aandacht, de liefde, de verwennerij, cadeaus en het altijd naar onze zin willen hebben. 😉 Wat muziek en lichaamsbeweging is zeker een vorm van een cadeau en wat mij betreft onmisbaar om geestelijk en lichamelijk gezond te blijven. Dat zal je niet begrijpen als je niet van sport en muziek houdt.

 

⇓ Remax sports Bluetooth headset

 

Ik mis de loopbaan, de cross training, steps en dumbbells om weer mijn favoriete oefeningen zoals deadlift, en squad te gaan doen. Muziek is wat ik liever niet wil laten ontbreken als ik bezig ben. Al ben ik dol op sporten, er zijn ook genoeg momenten dat ik even niet of wat minder gemotiveerd ben. Daar kan dan goede muziek een rol spelen. Vaak stimuleert dat bij sporten en is een goed ritme in muziek dan belangrijk om net een stapje verder te gaan. Als ik genoeg heb aan muziek dan wissel ik weleens naar YouTube of een film terwijl ik in de gym ben.

Bij smartphonehoesjes.nl website kom ik er achter dat ze, naast hoesjes maken, nog veel meer andere producten hebben. Speakers, Fotolenzen, Selfie-sticks, Stylus pennen, Anti-stofplugjes, Cleaning producten, Touchscreen handschoenen, Virtual Reality brillen, Activity trackers, Skins etc..

En dus ook deze handige koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB (€47,95) die ik ga reviewen:

 

 

Dit zegt smartphonehoesjes.nl

Productomschrijving

Draadloos naar muziek luisteren, wie wil dat nou niet? Indien u iemand wilt bellen leest u het te draaien nummer op en de koptelefoon doet de rest. Oproepen beëindigen, het volume verhogen of een ander nummer kiezen doet u met één druk op de knop!

Specificaties

⇒ Te verbinden met uw smartphone via Bluetooth 4.1.

⇒ Tevens te gebruiken in combinatie met de meegeleverde audiokabel.

⇒ Biedt de mogelijkheid tot telefoneren dankzij de ingebouwde microfoon.

⇒ Beschikt over voice dialing: u kunt het te draaien telefoonnummer oplezen.

⇒ Heeft een knop voor het beantwoorden en beëindigen van oproepen.

⇒ Met knoppen voor volume, play/pauze, volgend nummer etc.

⇒ Is ontworpen met een verstelbare, lederen hoofdband.

 

Ik kies voor de koptelefoon, maar voor wie onzichtbare oordopjes wil hebben, smartphonehoesjes.nl heeft het ook. Er is uit meer dan genoeg soorten te kiezen.

 

zoals deze ⇓ REMAX Magnet Sports Bluetooth Headset

 

of deze ⇓ REMAX Sports Bluetooth Headset 

 

Als je besteld en betaald voor 21:00 uur wordt je bestelling dezelfde dag verzonden via PostNL en ontvang je het in principe de volgende dag. Bij elke betaalmethode, met uitzondering van bankoverschrijving, Oh dat is interessant. Lang wachten op is wat je al gekocht hebt kan vervelend zijn.

Mijn ervaringen met het product:

De bestelling is makkelijk met een paar klikken, de betalingsmethode is ook een fluitje van een cent. De volgende dag staat de postbode al netjes op de stoep met mijn bestelling. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van hoe snel het is. Het is wel vaak anders geweest met mijn ervaringen bij veel online bestellingen.

Het product is netjes ingepakt in de doos. De uitstraling van de koptelefoon is modern en ziet er goed uit. Ik moest wachten om de eerste foto’s te maken anders had ik de koptelefoon al meteen uitgepakt en getest. Ik wil hem testen!

 

Let’s tweet:

 

If the question is: Do you like chocolate, sport or music? The answer is YES! I do. I do love them all. 😉 Klik om te Tweeten

 

 

Hoe ik de koptelefoon verbind met mijn telefoon.

Mijn zoontjes en man gebruiken al lang de draadloze koptelefoon. Ik gebruik gewoon een ouderwets oortje met een draadje. Ervaring met een draadloze koptelefoon had ik niet. Heel benieuwd hoe lastig het is voor de eerste keer. Want ik mis de gebruiksaanwijzing van het product in de verpakking. Gelukkig, mijn man legt mij even uit wat ik moet doen.

Ik druk op de knop om de koptelefoon aan te zetten en hoor power ON, ik blijf de knop ingedrukt houden tot ik van de vrouwenstem hoor “Connecting”. Daarna zet je de bluetooth van je telefoon of iPad, laptop, computer aan. Op het scherm van mijn telefoon zie ik dat ik nog een keer op de knop connect moet drukken om de verbinding te maken tussen de koptelefoon en het apparaat. En voilà, hij doet het. Wat leuk is dit. En hierna hoef je hem alleen maar aan te zetten (en de bluetooth van je telefoon) en alles gaat vanzelf.

 

 

 

Zo simpel en makkelijk! Ik wist niet dat het zo handig was, de koptelefoon zonder draad en nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden. Wat ik nog opmerk is dat de oortjes van de telefoon vrij zacht zijn en goed beschermd zodat ik geen last van zere oren krijg, ook niet na een paar uur gebruik, nog een plus punt. Helaas dat kan niet garanderen van alle ander koptelefoons en andere telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl. Dit is mijn eerste kennismaking met de webshop.

Eind conclusie:

Het ontbreken van een gebruiksaanwijzing is het enige minpunt wat ik te melden heb. Verder ben ik heel positief deze koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl Hij ziet er goed uit, is handig en simpel in het gebruik. De bestelling bij de webshop is ook nog “zo gebeurt, zo gedaan”. De aflevering van het product is snel. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.

Vinden jullie muziek bij het sporten belangrijk? Gebruik je ook wel een koptelefoon er bij en welke? Met draad of draadloos?