Terra Naturi Duo Lip Pencil.


Terra Naturi Duo Lip Pencil.

Terra Naturi Duo Lip Pencil. Als je in Nederland woont kan je zeker niet om nude lippen heen. Bijna iedere merk is nude kleur. In het begin moet ik erg wennen met deze tint. In de loop van de tijd heb ik het zelf ook in mijn verzameling. Als het om nude collectie gaat zowel oogschaduw als lipstick.

Met een getint huidskleur moet ik wel oppassen welke nude ik kies. Als ik er niet goed oppas kan ik er ordinair gaan uitzien in plaat van natuurlijke look en dat is zeker het laatste wat ik wil.

Over ordinair gesproken, wat is volgen jullie de definitie van ordinair zijn? Heeft dat ook met make-up look te maken? Vast wel, je ziet het in de kledingkeus, taalgebruik en de totaal look. Is het terecht dat wij iemand veroordelen wegens hoe iemand er uit ziet? Vind je?

 

 

Van DM in Duitsland, heb ik deze Terra Naturi Duo Lip Pencil meegenomen, met de prijs waar ik zeker volgend jaar nog een keer vakantie kan veroorloven: € 2,95. Eerlijk is eerlijk tot nu toe heb ik een aantal producten van Terra Naturi geprobeerd en gebruikt en ik ben er allemaal stuk voor stuk heel erg blij mee. Je kunt hier Terra Naturi Foundation, Terra Naturi oogschaduw en Terra Naturi lipstick  review terug lezen als je over dit product nog niet veel hebt gehoord.

 

 

De potlood heeft twee verschillende tinte roze nude liptick. Behalve dat de kleur erg mooi is, de lippenpotlood is zeer cremig en zacht. Het hydrateert mijn lippen plus het is makkelijk om aan te brengen. Klinkt als een ideaal product.

 

 Het is niet dat ik stiekem capitain Hook van Peter Pan wil uithangen ⇓ hier op de foto’s.  Het is gewoon een momentopname.

 

 

Prachtig potlood die Terra Naturi Duo Lip Pencil. Ik kan niet wachten tot ik weer meer producten van dit merk mag uitproberen. Het is zeker een aanrader als je voor matte lipstick bent.

 

Please follow and like us: