Vriendelijk gezicht.


Vriendelijk gezicht.

Ik heb veel gezichten. Is dat zo? Ik denk dat het wel zo is. Of ik dat wil toegeven of niet. Ik heb een lief en aardig, een boos, jaloers, kwaad, zachtaardig en nog veel meer gezichten.

 

Iedereen wil zo goed mogelijk overkomen. Oké, jij niet! Ik dan maar. Wij willen dat mensen ons leuk en aardig vinden. Misschien ook aanbidden en bewonderen. Niet iedereen hoeft ons leuk te vinden. Waarom niet? Ik wil wel dat iedereen mijn leuk vind, maar omdat het onhaalbaar is, geef ik de hoop op. Wij weten dat het nooit zal lukken, maar toch, als ik echt, echt eerlijk ben zou ik dat wel willen…..

 

Opgemaakt door L’oreal Paris Color Infaillible oogschaduw.

 

Een onaardig, onvriendelijk gedrag tegen een ander. Daar heb ik erg last van. De harde woorden “Eerlijk en recht voor zijn raap”, zonder rekening te houden met hoe een ander zich daardoor voelt. Kan je niet eerlijk, maar ook vriendelijk tegelijk zijn? Geloof je wel dat, hoe wij tegen de ander reageren, vaak veel zegt over wie je bent als persoon? Het spiegelbeeld van onze binnenkant.

 Hoe vaak probeer ik niet om aardig te zijn? Niet dat ik altijd aardig ben, maar ik probeer en wil een ander niet kwetsen. Wat ik niet leuk vind wil ik ook niet tegen een ander doen. Is het niet leuker als je een positieve indruk achter kan laten bij de mensen die je ontmoet? Zelfs al is het maar een klein en vriendelijk woord?

 

 

Foto van Inecto Naturals Argan hair repair treatment.

 

 

 

Het gezicht wat ik vandaag laat zien is een simpel, natuurlijk gezicht en onnatuurlijk gezicht. 😉 Zie de mening achter het gezicht. Soms laat ik jullie een ander mens zien en soms niet. Geloof niet alles wat je ziet en denkt te zien! Je kleurt je gezicht niet alleen zichtbaar iedere dag, je kleurt je onzichtbare gezicht, bewust en ook onbewust. Hoe zit het met jou?