Review: LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting.


Review: LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting.

LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting. SPF12 € 13,99. Ik zoek de cc cream die bij mijn huidskleur past. Best lastig, zeker als je in het buitenland woont met de meeste mensen met een andere huidskleur.

In Thailand past bijna alles goed bij mij. Heel benieuwd of deze cc cream wat voor mij is. Naast deze LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting heb ik meteen LÓreal Nude magique colour correction BB cream en Blur cream gekocht, uit nieuwsgierigheid.

Later heeft L’Oréal nog met L’Oréal Paris True Match Glace Highlighter ook op de schappen liggen, dat is best interessant. Maar eerst deze drie reviews geven dacht ik.

Hier het verhaal. Nog geen kans gehad om LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting op mijn gezicht te gebruiken als cc cream. Ik heb via een verhaal van een beauty YouTuber ontdekt dat een base met oranje tint een goed effect geeft om donkere plekken in je gezicht weg te werken.

 

 

Ik heb donkere kringen onder mijn ogen. Een tijd lang gebruikte ik een roze base. Nooit gedacht aan een oranje base. Ik wilde een nieuwe kopen, toen dacht ik ineens, waarom zal ik niet deze LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting als concealer proberen? Hij heeft ook een oranje ondertoon waar het perfect lijkt als correcter voor onder de kringen onder mijn ogen. Ik heb hem toch al lang in de kast liggen.

Bingo! LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting is hier perfect voor, officieel is het geen concealer, wel was ik blij dat ik het geprobeerd heb. De CC cream onder mijn ogen deppen, laten opdrogen en dan een paar lagen extra. Het werkt! De donkere kringen vallen bijna niet te zien, ze dekken echt redelijk goed, zeker met extra dekking van fit me foundation// er bovenop. Zelfs alleen LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting is al genoeg in mij dagelijkse leven.

Zo zie je maar weer. Ik zoek hele tijd een concealer en die had ik de hele tijd al onder mijn neus liggen. Snappen jullie nu waarom ik heel blij en enthousiast ben? Wat mij nog meer bevalt is dat ik geen last van allergische reacties van het product heb gehad. Goede concealer, ik heb er een gevonden, alleen in een andere vorm. Iemand met donkere kringen zal dit eens kunnen proberen, het is echt een aanrader. 

 

 

Als cc cream heb ik het ook op mijn hele gezicht geprobeerd. Uit de tube komt de crème vrij vochtig, waterig over. Eenmaal opgesmeerd droogt hij heel snel tot matte effect op. Deze keer bevalt het mij niet zo goed als de eerste (onder mijn ogen) zeker niet voor mijn droge huid. Je zal kunnen zeggen dat LÓreal Nude magique colour correction beter is voor een vette huid.

Het fijne is dat LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting SPF 12 heeft. Minder fijn is dat hij te matte is als ik niet eerst een ander hydraterend product er op smeer. Mijn huid voelt super droog aan het eind van de dag. Temperatuur kan een rol spelen natuurlijk. In combinatie met een andere cream is het te doen. Maar dat moet niet de bedoeling zijn aangezien het een CC cream is.

Daarnaast is mijn gezicht is een beetje oranje geworden na gebruik van het product. Ik ga er van uit dat deze CC cream is goed voor de basis voor je foundation gebruikt, maar niet echt om alleen te gebruiken, tenzij je dezelfde huidskleur hebt als het product. De dekking is redelijk goed.

 

LÓreal Nude Magique CC cream Colour Correcting.

Conclusie.

Voor een droge huid ben ik er niet over te spreken, maar de producten als cc cream ben ik laaiend enthousiast als correcter onder mijn ogen. Als concealer is hij perfect. Voor mij dan. Inmiddels heb ik al twee extra tubes gehamsterd, je weet maar nooit wanneer ze de lijn weer uit het assortiment halen. Ik hoop van niet, maar helaas, regelmatig verwijderd men zomaar een product het schap. Niet meer te koop…

Hebben jullie ervaring met deze lijn van LÓreal Nude Magique?  Wat vind je ervan dat ze bepaalde producten zomaar weghalen uit het assortiment? Heb je daar soms ook last van?