Unboxing utsukusy pakket


Unboxing utsukusy pakket.

Utsukusy. Dat ik dol ben of Utsukusy is een feit. Natuurlijke dierproefvrije producten voor spiritueel gebruik of mensen die bewust omgaan met hun eigen schoonheid. Het gaat vandaag over “Unboxing Utsukusy Pakket”  van een Japanse Rijst Ritueel, Hydrolaat en Jojoba olie .

Ik heb al een tijdje geleden dit prachtig pakket ontvangen van Utsukusy. Iedere keer als ik een pakket ontvang van Utsukusy ben ik onder de indruk hoe het pakket is ingepakt. De luxe verpakking in mooie kleuren schuim die ik zelfs gebruik op de foto’s, zoals op deze foto’s. ⇓

 

Utsukusy Cedar Essential Oil.

 

Het geheel wordt tot in de puntjes verzorgt. Ik vind dat veel bedrijven daar in mee moeten gaan. Het is niet alleen het product dat je koopt, maar het totaalplaatje. Je eerste kennismaking is toch het moment dat je gaat uitpakken? En die een indruk achterlaat! Dat lijkt mij ook een goede reclamestrategie. Of niet soms?

Dus ik kan het niet laten om hier een “Unboxing Utsukusy artikel” van te maken. Prachtige verpakking of niet? Dat mogen jullie zelf beslissen. Een Japanse rijstritueel. Een bekend begrip in Japan dat je nu ook in Nederland kunt ervaren.

 

 

Utsukusy Schoonheidssalon voert de behandeling uit met een volledige lichaamsmassage en gezichtsbehandeling die 1,5 uur duurt. Je kunt kiezen tussen een Energizing pakket en een Relaxing pakket. Wat ik ontvangen heb is een Relaxing pakket. Maar je kunt ook het hele pakket thuis bestellen en je eigen gang gaan, net als ik. Dat is zo mooi van de Utsukusy producten, geschikt voor de salon en voor thuis.

 

 

Utsusyky beseft dat een vrouw, moeder, partner, blogger en een ondernemer als ik  juist ontspanning nodig hebben. Welke moeder en vrouw niet? Jullie toch ook? 😉  Even relaxen en rustig aan doen. Even pas op de plaats en mijn ogen sluiten, zeker voor buitenaf. Even jezelf verwennen, bijtanken en bijkomen met dit ritueel. Vergeet niet om met liefde, aandacht en intuïtie deze behandeling uit te voeren.

Al heb ik al de producten geprobeerd, ik wil toch nog wat extra, meerdere keren dit ritueel uitvoeren, net als een massage, gezichtsbehandeling, of verzorgingsproducten. Na één keer ondergaan krijg je ook toch niet meteen resultaat? Regelmatig herhalen vind ik een must.

 

 

Ik ga hier de komende weken tijd voor vrijmaken. Deze mei vakantie gaan mijn kinderen met hun papa naar Engeland. (even hun vader en zonen tijd) Dus ik heb het hemelrijk thuis. Ik heb ook twee weken vrij voor mijzelf.  Even stiekem uit, veel leuke dingen doen, een massage nemen, misschien een sauna en verder niets. Niets moet….echt niets!!!!!

Unboxing utsukusy pakket:

Dit is wat er in het Japanse rijst ritueel pakket zit.

⇒ Prijs: € 89,50

⇒ Rice scrub: 50 ml

⇒ Muri Shinai de – fragrance Bamboo: 30 ml

 

 

Tsuki – Goddess of the Moon: 6 ml

Aki – Inner Peace: 6 ml

Kokoro – The Story of the Heart: 6 ml

Mizu – Release and Relax: 6 ml

 

 

Het rijstritueel is geschikt voor een erg gevoelige huid zoals die van mij. Joeppieee! (Dat was mijn gejuich) Een combinatie van een rijstmasker en bamboe- of White Musk Olie met een heuse Japanse essentiële olie. In combinatie met masseren er na. Oh wat klinkt dat goed.

2. Meidoorn Hydrolaat groot stuk : 6 ml € 57,00 ⇓

3. Jojoba olie € 37,00 ⇓

 

 

Andere producten van Utsukusy:

⇒ Onsen De Dogo

⇒ Cedar Essential Oil

⇒ Wasabi Facial Cleansing

Sho Make Up Remover

Kirameku Home Care Kit Eyes

 

Ik houd het lekker luchtig vandaag ( Ik heb vakantie :-))  en kom hier binnenkort met een uitgebreide review. Ik zeg toch, dit is gewoon een “Unboxing Utsukusy Pakket”. Interesse in de producten kijk  op Utsukusy-schoonheid.nl of hun facebookpagina. Hoe zit het met jullie, welke plannen hebben jullie in de meivakantie? Of misschien werk je gewoon door. Als je vrij hebt, laat je jezelf wel eens verwennen met een massage of bij een schoonheidssalon?