Waarom blog jij?


Waarom blog jij?

Waarom blog jij? Ik heb vandaag vragen aan mijn lezer. Waarom blog jij?

⇒ Waarom bloggen jullie nou eigenlijk? Dat zou ik wel willen weten. Wat is het doel van je blog? Wat wil je zeggen ? Welke boodschap wil je uitzenden met je blog? Is het alleen maar therapie of ook zakelijk?

⇒Waarom laat je een reactie achter op een andere blog? Omdat je de andere blog zo leuk en interessant vindt? Of is het alleen maar om een reactie terug te krijgen op jou blog? Misschien is jou blog echt je leven en je lust, waar je heel veel tijd aan besteedt en heb je ook genoeg tijd over om andere blog te bezoeken.

⇒ Hoeveel tijd ben je bezig met je blog per dag? En hoe lang heb je al geblogt eigenlijk? En heb je geleerd tot nou toe van je blog?

Normaal besteed ik heel veel tijd aan mijn blog post ( echt heel veel ) en vertel ik mijn verhaal. Vandaag wil ik graag jullie verhaal lezen. Dus normaal lezen jullie mijn verhaal. Deze keer laat het andersom zijn. Ik ben benieuwd. Maak er een flink verhaal van. Ik ben echt nieuwsgierig. Meer vertellen dan wat ik vraag mag ook. Dit is niet om iemand te veroordelen maar ervaringen te delen.

Lees ook:

Voor wie blog je?

 

Gratis producten voor je blog.

kwetsbare verhalen op de blog.