Review: Max & More 24 eyeshadows nude palette.


Review: Max & More 24 eyeshadows nude palette.

Max & More 24 eyeshadows nude palette. Ik weet het, ik weet Action cosmetica en geen Sephora kwaliteit en etiket. Het blijft leuk iedere keer dat ik ze zien, laten liggen kan ik soms niet. Ik ben fan van Action. Oh shame on me! 😉

Ongelofelijk voor nog geen € 2 is dit palette te koop. Deze is een nude palette. Er zijn ook gekleurd maar die is al uitverkocht. Een week later was dit palette ook uitverkocht, ik was net op tijd. 🙂

 

 

Al ben ik dol op Action. Ik heb toch mij getwijfelt, zal ik dat doen of niet? Max & More ou.. wie koop nou zoiets? Ikke dus 🙂 Ik dacht het kan mij schelen. Ik doe het. Wat een leuke palette.

Ik ben onder de indruk al met de feit dat voor deze prijs bied Action zo’n palette op de markt. Ik zie een duurder palette dat niet eens te kunnen vergelijkt. Het zal nog ideale zijn met spiegel er in. Ik ben ook niet eerlijk bezig, hoe durf ik spiegel te verlangen in een € 2 palette!

Action hebt soms een prima palette en soms wat minder palette. Ik ben benieuw naar deze Max & More 24 eyeshadows nude palette. De kwaliteit dat ga ik zo over hebben.

 

 

Max & More 24 eyeshadows nude palette.

Hier is mijn ervaring:

24 oogschaduw  dat vrij poederig is. De pigment zijn verschil maar meer dan genoeg zeker voor de prijs. De shimmer geef meer pigment te bieden dan matte. In echt de shimmer oogschaduw ziet er prachtiger uit dan in de pan. Blenden is goed te doen, je kunt uiteindelijk verschillende look maken in zowel warm en kool tonen. De houdbaarheid hang ook af van je huidtype. Je hebt wel een primer en een setting spray nodig voor dit soort van palette geloof ik.

24 nude en neutral kleur krijg je van de palette. De kleur keus wat niet veel verschil van elkaar mix tussen shimmer en mate. Gelukkig je krijg ook  grijs en matte zwart erbij. Palette met matte zwarte, dit palette kan wel hele look afmaken zonder een extra palette erbij.

 

 

Als je van natuurlijk nude look houd heb je goed met dit palette maar ook smoky, Ik vind wel dat je dit palette niet nodig heb als je al ander nude palette hebben. Er zal geen nieuw kleur dat je al niet heb in ander nude palette. Het is meer voor iemand dat heel af en toe op willen maken en geen geld willen uitgeven aan make up. Dan is het echt geen geld paletten!

Max & More 24 eyeshadows nude palette.Het is geen parel, geen eyecatcher, het is gewoon Max& More en dat is leuk.