Review: Fietshouder & Power Bank van Hoesjes-Outlet.nl


Review:  Fietshouder & Power Bank van Hoesjes-Outlet.nl

Fietshouder & Power Bank van Hoesjes-Outlet.nl. Nu de zon schijnt kan sporten in de sportschool heel saai en zonde lijken. Wie wil nou de warme zonnestralen missen?

Dan ook nog de hete en zweterige geur in de gym als het warm wordt. Ik ga liever lekker buiten uitwaaien en bewegen. Producten die ik vandaag gaan reviewen? Lees hoe een Fietshouder & Power Bank van Hoesjes-Outlet.nl mooi van pas kunnen komen in mijn lente en zomer vakantie.

 

 

Vorige week was ik nog enthousiast aan het sporten in de sportschool. Voorbereiden op de bikini tijd. Deze week ga ik liever naar buiten. Kijk nou zelf naar buiten. Willen jullie de zon niet? Mijn lang lopende project van Six pack hou ik nog steeds vast. Alleen in een schildpadden tempo…hihi. Aachh als het te makkelijk gaat is het  ook niet echt waard 😉 vind je niet?

Wel dank ik God, Boeddha en Allah voor de prachtige zon deze week en afgelopen week. De bloemen langs de weg, het groen, het zonnelicht. Dat zorgt stiekem dat ik geen zin heb om mijn voeten in de sportschool te zetten.

Ik ga liever lekker fietsen, uitwaaien buiten en in de frisse lucht. In de winter fiets ik wat minder en pak toch sneller de auto omdat ik het koud heb. Sorry, kan er niets aan doen. Made in Thailand hé. Ik ben niet zo kou bestendig als jullie de Nederlanders. 😉

 

 

Toen Hoesjes-Outlet.nl mij een e-mail stuurde om wat uit te zoeken en een review te schrijven dacht ik wel, de vakantietijd nadert. Wat kan ik goed gebruiken. Ik koos een powerbank en fietshouder uit om te gaan testen. Ik heb ze allebei nodig voor de komende tijd en zeker voor mijn vakantie.

 

 

Vorig jaar ben ik 2 maanden en 1 week in Thailand geweest en kon ik niet zonder de powerbank van mijn zus leven. Ik kende het hele apparaat niet voor die tijd. Wat erg he. Waar heb ik in godsnaam geleefd? Nu ken ik ze, ik ben ze altijd en eeuwig dankbaar. Zeker toen ik nog mijn oude telefoon had waar de batterij al na een halve dag leeg was.

Verslaafd aan mijn telefoon? Nee, dat ben ik niet, maar ik was de eerste 5 weken alleen in Thailand en wilde ieder moment met mijn gezin en kinderen in Nederland contact kunnen houden. Dan hebben wij ook nog het tijdverschil. Daarom is een vol opgeladen telefoon een heel belangrijke prioriteit op dat moment.

Hier in Nederland heb ik de powerbank minder nodig, op reis wel.

 

⇓ Power bank

Fietshouder & Power Bank van Hoesjes-Outlet.nl

Mijn ervaring:

Toen ik deze powerbank in handen had was ik verbaast hoe klein hij is. Klein maar fijn. Heel fijn! Het is licht. Ik wist nog dat de powerbank van mijn zus die ik had geleend 10 maal groter was dan deze. Zij heeft een ouderwetse versie. Ik sjouwde mij kapot. Omdat in mijn tas nog veel meer troep zit dan alleen de powerbank natuurlijk. 😉

Deze power bank werkt prima naar mijn zin. Ik neem hem zeker mee op reis binnenkort. Alleen denken aan de vakantie krijg ik er al zin in.

 

⇓ Fietshouder van iPhone 7 plus hoesjes:

Fietshouder van iPhone 7 plus hoesjes:

Je zal denken, wat moet je met dat ding. Ik weet niet hoe het is bij jullie, maar ikke, al 17 jaar in Nederland en 12 jaar in mijn huidige woonplaats, ik herken amper de straatnaam. Heel slecht ben ik. Zeker als ik een nieuw adres moet vinden. Ik help mijzelf enorm met een navigatie systeem op de telefoon.

Maar iedere keer de telefoon uit je zak halen om te kijken waar je heen moet is niet echt handig. Ooit geprobeerd? Daarom is een fietshouder dan erg ideaal, comfortabel en makkelijk om te hebben.

 

Let’s tweet:

 

Life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving. Klik om te Tweeten

 

Ik wil wel eens een fietsvakantie houden en fiets soms 15, 20 kilometer van mijn huis vandaan en ergens een hotelletje pakken. Hoef ik je niet te vertellen hoe blij en handig ik dit apparaat vind. Navigatie systeem aan en muziek luisteren is nog nooit makkelijk geweest. Je hebt alles in zicht, binnen handbereik en dan ook nog waterdicht.

Vastmaken van het apparaat op mijn fiets is ook eenvoudig te doen, in mijn eentje, zonder de spierballen van mijn man.