Review: Max & More Highlighters 01 Nude 02 Pink.


Review: Max & More Highlighters 01 Nude 02 Pink.

Max& More Highlighter 01 Nude 02 pink. Vandaag review ik deze 2 palettes die veel op Shimmer Brick van Bobbi Brown lijken qua uiterlijk. Omdat Shimmer brick van Bobbi Brown super beroemd is zodat veel merken een dupe van deze highlighter op de markt proberen uit te brengen. Make up revolution heeft het.

Zal de Action deze Max & More highlighter met de lage prijs een echt origineel kunnen overtreffen, dat is de vraag. Helaas ga ik dat niet beantwoorden. Ik ga vandaag alleen deze  Max & More Highlighters 01 Nude 02 Pink testen en reviewen.

 

 

Ik heb Max & More Highlighter 01 Nude 02 pink een tijdje gezien en na wat heen en weer draaien, heb ik ze gekocht. € 1,89! Ongeacht de prijs, deze twee highlighters zien er prachtig uit. Het feit dat Max & More ook nog dierproefvrij is, is zeker ook zo wonderlijk van zo’n budget merk van de Action. Om hier aandacht aan te besteden. Bravo!

Er is dus geen excuus meer dat dierproefvrij duur moet zijn. Soms krijg ik een vraag van, weet je het zeker en hoe weet je dat het dierproefvrij is? Het logo op de achterkant van het palette is het antwoord. Made in China, dus zolang dat ze niet in China worden verkocht moet het goed zitten.

De vraag is, hoe kan ik echt zeker weten dat een konijnen teken op de achterkant van de verpakking betekent dat Max & More een dierproefvrij product is?

Max & More Highlighter 01 Nude 02 pink.

Mijn ervaring:

Ik begin eerst bij Max & More Highlighter 01 Nude.

 

 

De kleur is prachtig en bij de swatch valt het echt op hoe gepigmenteerd de kleur is. De highlighter geeft een mooie glans en het zal niet eens vreemd zijn om deze highlighter te gebruiken als oogschaduw. Ik zie mijzelf dat ook doen. De witte highlighter vind ik de mooiste highlighter van het hele palette. Wit met licht gouden tinten.

Max & More Highlighter 02 pink:

Je kunt deze highlighter single gebruiken, dat betekend dat je uit vijf verschillende tinten te kiezen hebt. De kleur begint bij roze. En loopt op tot roze/peach, wat heel mooi is, al verschillen de tinten niet echt veel. Daardoor kun je ze ook nog samen gebruiken, hiermee krijg je prachtige kleuren. De highlighter is wat poederiger dan de 01 nude, zeker de witte. Het pigment is perfect voor een highlighter, al lijkt het wat minder dan de pigment van Max & More Highlighter 01 Nude.

Ik vind ze allebei een prima highlighter, zeker als je weet hoe veel je hebt betaald. In dit geval vind ik het geweldig dat Max & More met een heel budget cosmetica merk zo veel leuke nieuwe items heeft uitgebracht en kan niet wachten wat er nog meer gaat komen.

 

Max & More Highlighters 01 Nude 02 Pink.

Hoe lang houdbaar:

Allebei de highlighters staan mooi, subtiel op mijn jukbenen. Max & More Highlighter 02 pink geeft een gezonde roze tint alsof ik net gesport heb. En Max & More Highlighter 01 pink geeft een gezonde glow van de glans sunkiss. Het is gewoon niet te doen om te kiezen welke zijn voorkeur heeft.

Max & More Highlighters 01 Nude 02 Pink. Ik zeg, nog geen € 4 voor deze twee palettes, kopen die handel. Wat heb je te verliezen?