In The Balm of Your Hand The Balm


In The Balm of Your Hand The Balm.

In The Balm of Your Hand, een holiday palette van The Balm Cosmetics  en ook een gezamenlijk palette van al de beroemdheidsproducten van het merk. Als je al een fan bent van de balm en al geregeld make-up van dit merk hebt gekocht zal je de naam en het product al kennen en waarschijnlijk ook al in je bezit hebben.

Hot Mama, Cabanaboy, Bahama mama, Shady Lady bijvoorbeeld. Ken je al die namen? Ik heb geen moment twijfel om het product aan te schaffen. De enige vraag was; wanneer? Ik heb dit palette al ruim twee maanden. Dat de review nu pas komt is best schandalig.

Dit palette is een mooi begin als je kennis wilt maken met de cosmetica van dit merk. Waarom? Omdat al de Highlights en bekende items van hun collectie hier beetje bij beetje ziet in het palette. Je kunt het beproeven. Zelfs een van de beroemde zusjes van Betty-Lou Manizer zit er in.

 

 

Wegens alle aanbod in één palette kan je ook nog makkelijk dit palette meenemen op reis als enige palette. Alles zit er in; oogschaduw, bronzer, blush en zelfs lipstick. Echt een heel goed bedacht concept voor een holiday palette. Laten we samen kijken wat in The Balm of Your Hand ons te bieden heeft.

Ik ben dol op de verpakking. Ik hou van illusie en strip. Hier kun je al de beroemdheidsproducten van The Balm cosmetics zien…Terwijl de achterkant laat zien wat je ervoor krijgt. Zelfs een spiegel heeft ze. Het enige nadeel wat ik hier merk is dat de verpakking steeds moet worden schoongemaakt na gebruik. Ander zie je snel oogschaduwrestjes op de verpakking of naast het vakje zelf. Handig is het extra klepje over de lip/ cheek stick heen, zo hoef je niet bang te zijn dat er rommel van oogschaduw of bronzer aan komt.

 

 

Hier wat in de € 39,50 palette zit :

⇒ Hot Mama: Wat is dat een gekke naam, maar als je geen mama bent is het nog steeds een enig product voor jou.

⇒ Instain

⇒ Cabanaboy

⇒ Bahama mama: ik weet ook niet wat The Balm met mama heeft.

⇒ Shady Lady 2 oogschaduw ervan

⇒ Nudetude

⇒ Lead zeppelin van Balm Jovi: weer een te gekke twist naam, geen Bon Jovi maar Balm Jovi.

⇒ Mary Lou Manizer: een van de drie beroemde “zus lijnen” waar het hele beauty land dol op is.

⇒ How ‘bout them Apples? Caramel: cheek & Lip cream

⇒ Lipstick van The Balm Girls.

In eerste opzicht was ik niet dol op de kleur van de oogschaduw die ik zag. Maar als ik aan de slag ben kan ik niet anders zeggen dan dat ik verliefd ben geworden op de keuzes die dit palette heeft. Mijn favoriet is 3 blush dat heeft ze hier van Hot Mama, Instain en Cabanaboy. Wat is dat een kanjer van kleur! Al die blush is erg mooi en staat mij ook nog eens beeldig. Al doet Bahama mama, Insane Jane d en Mary-Loe er ook niet voor onder als ik eerlijk ben.

 

 

Heb je de foto’s van de swatches boven gezien? ⇑ Wat een heerlijk palette. Ik heb al de producten al gezien in een winkel in Duitsland en toen Betty-Lou Manizer meegenomen. Ik was vol twijfel van Nude tude, maar omdat ik al veel van een andere zaak ICL XL Paris gekocht had heb ik het toch maar niet gedaan.

Ik was even jaloers dat wij geen winkel hebben waar wij gewoon The Balm kunnen kopen. Later heb ik dit product bij Make up 88 besteld met nog meer andere producten van Make-up Revolution omdat de prijs van deze online winkel wel heel scherp is. En de bezorgdienst was ook snel.

Je kunt echt veel looks maken met dit palette door de kleur variaties. Als alleenstaand palette of in combinatie met een ander palette, het is allemaal mogelijk. Alleen, je zal wel van een zichtbare look moeten houden. Omdat de kleur, zowel het pigment, wat dit palette heeft echt goed en duidelijk is.

 

 

Ik heb mijn look vandaag gemaakt van Lead zeppelin uit Balm Jovi palette en Mary-Lou Manizer Louminizer powder met gebruik van lipstick van de Hema mix en Color Drama lipstick van Maybelline.

Lead Zeppelin van Balm Jovi heeft een leuke unieke kleur waarvan ik eerst dacht; moet dat… maar achteraf blijkt het een hele leuke en verfrissende kleur te zijn welke je niet overal tegenkomt. Het product is fijn en makkelijk in gebruik, zowel met een kwastje als met je topvinger. Je hebt geen nat watje nodig voor het pigment. Want Lead Zeppelin biedt al genoeg van zichzelf. Makkelijk te blenden. Wat wil je nog meer.

Mary-Lou Manizer is gewoon een prachtig product wat net die finishing touch kan geven aan de make-up look. Meer complimenten kan ik niet geven. Goede spullen! Daarom is de hype rondom dit product. De glitter is mooi en de kleur is niet te donker als  Betty-Lou Manizer doet. Het is geschikt voor zowel de lichte als de getinte huidskleur.

 

 

Ik kan in één look 11 producten zien die het hier te bieden heeft inproppen en als clown door het leven gaan. Dat ga ik zeker niet doen, dus volgende keer test ik nog meer andere producten van dit palette en ik laat jullie weer zien wat ik er van vind.

 

 

Ik ben dol op dit palette, naast veel palettes, I heart make-up death by chocolate, I heart Chocolate Salted Caramel of Gwen Urban Decay palette of dat een betaalbaar of High End merk is behoort nu deze In The Balm of Your Hand tot de een van mijn favorieten. Ik raad je dit palette zeker aan.

Het leukste pluspunt van dit palette is dat je veel andere producten van The Balm hebt die je eerst kan uitproberen en daarna de full size kan kopen. Of, als het je niet bevalt, dan ben je met € 39,50 niet mis met zoveel keus die je krijgt.

Ik was altijd al dol op The Balm Cosmetics, zowel het product als de verpakking. Net ook als dat ik dol ben op Benefit Cosmetics producten als verpakking. En gelukkig ze stellen me niet teleur. In The Balm of Your Hand The Balm. Een holiday palette van The Balm Cosmetics. Heb je dit palette ook? Anders, wat is jouw favoriete product van The Balm Cosmetics? Ik ben benieuwd.

 

 

Please follow and like us: