Review: Manhantan Multi Effect eyeshadow.


Manhantan Multi Effect eyeshadow.

Manhantan Multi Effect eyeshadow. Cosmetica merk uit Duitsland.

Ik heb dit merk nog nergens in Nederland in de winkel te koop gezien. Maar ik was er ook niet echt fanatiek naar op zoek.

Wel weet ik dat het merk online verkrijgbaar is in Nederland, maar er is weinig keus. Je kunt het ook via de officiële website in Duitsland bestellen manhattan.de dan heb je alle keus.

Deze mono eyeshadow heb ik in Duitsland gekocht voor een klein prijsje € 3,99, er zijn heel veel kleuren die je kunt uitzoeken van deze lijn maar ik heb rood gekozen omdat ik wel weer eens een andere kleur wil uitproberen.

 

Dit zegt Manhattan zelf over  Manhantan Multi Effect eyeshadow:

⇒ Multi Effect Eyeshadow.

⇒ High – pigment, langdurige oogschaduw met een delicate, zijdezachte textuur.

⇒ Contains voedende Vitamine E.

⇒ Versatile: breng droog aan voor een gevoelig fluweelzacht effect en vochtig voor intense kleur hoogtepunten.

Ik heb geen verwachtingen van het merk omdat ik het nog niet ken.

 

 

Het product komt in een plastic verpakking. Al ben ik niet voor plastic verpakking, ik vind deze best leuk staan. Het is doorzichtig, wat maakt dat je precies de kleur kan zien en wat de inhoud is. Er zit een grote M opdruk op de inhoud.

 

 

 

Voor de look gebruik ik mijn arcadeboog Bronzer Highlighter Betty- Lou manizer van The Balm Cosmetics. En een kleur van MUA Romantic Efelorescence palette bij de puntjes van mijn ooghoeken. De formule van het product is niet crèmig, maar ook niet poederig. Gewoon er tussenin op een perfecte manier.

Ik raak met de kwast bijna de oogschaduw niet in de verpakking, waardoor ik amper rommel maak zoals dat wel veel bij andere oogschaduw is. De M afdruk op de oogschaduw blijft ook nog mooi na deze look waar ik ben blij mee was.

 

 

Het is een van die oogschaduw ’s wat mij, van het eerste moment dat ik aanraakte, tot het laatste moment, op een aangename manier weet te verrassen. Hij voelt zo zijdezacht aan, heeft helemaal geen uitval, netjes en makkelijk met blenden en bij het opbrengen geeft het ook een mooie hemelse zacht rode kleur.

Bij het blenden kan je de kleur nog zachter maken, dus je hoeft niet bang te zijn dat het rood te veel van goede is. Ik ben echt onder de indruk van de Manhantan Multi Effect eyeshadow.

 

 

Nu heb ik spijt dat ik niet meer kleuren heb meegenomen. Gelukkig heb ik nog blush in dezelfde kleur, die ga ik binnenkort reviewen en ik hoop op een net zo goed resultaat als deze.

 

 

Mijn conclusie van deze Manhantan Multi Effect eyeshadow is dat ik dol op het product ben. Klein maar fijn. In prijs en kwaliteit en dan ook nog dermatologisch getest, dat vind ik ook alleen maar goed.

Heb je ervaring met Manhantan Multi Effect eyeshadow of misschien andere producten van dit merk?