Review: Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy


Review: Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy .

Review: Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy. Ik ben langer weg gebleven van mijn blog dan ik had verwacht. Het leven kan soms anders lopen dan je verwacht. Nu, ik ben weer terug. 🙂 Al was ik op het scherm niet veel mee bezig met beauty post en nog even genoot van mijn langdurige vakantie, ik was in werkelijkheid dagelijks bezig met beauty.

Vandaag ga ik een review schrijven over deze Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy. Huidverzorging, zonnebrand opsmeren, make up is nog steeds zeker onmisbaar, zelfs in de vakantietijd en laten wij het wassen en alles schoonmaken van het gezicht ook maar niet.

Deze tube kreeg ik opgestuurd als verrassing, vlak voor ik vertrok naar Thailand en daarnaast nog een paar andere producten van Utsukusy, die heb ik ook meegenomen naar Thailand. Juist in de vakantie wil je goed stralend voor de dag komen.

 

 

Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy .

Ideaal om een 50 ml. tube (€22) mee nemen op vakantie. Niet te groot, maar ook niet te klein, gewoon handig. Ik gebruik Utsukusy met plezier en douche vaker dan als ik in Nederland ben. Soms 4 keer per dag, overdreven? Ga maar eens mee, dan zal je begrijpen wat ik bedoel. Door sporten, de warmte, een plakkerig en zweterig lichaam, dan is water, zeep en een wasbeurt onmisbaar.

Utsukusy producten hebben altijd een bijzondere geur wat een duidelijk kenmerk van het merk is. Laat mij deze keer even aan Nederland denken. Als ik mijn ogen sluit lijkt Nederland zo onwerkelijk, woon ik echt in Nederland? Dat vraag ik mijzelf vaak als ik in Thailand ben.

Ik heb mijn zus ook haar mening gevraagd en drong aan dat zij dit Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy ook moest gebruiken. Omdat zij mee-eters heeft waar ik zelf geen last van heb, naast dat zij het product lekker vond ruiken en een prima product vond, lijkt het dat haar mee-eter probleem in de loop van de tijd helpt. Daarnaast heeft ze geen last van allergische reactie zowel zij als ik, zoals ik gewend ben van Utsukusy.

 

 

Mijn gezicht voelt schoon aan en dat is toch een goede basis van een mooie en gezonde huid. Een korte conclusie van dit product is “tevreden” . Ik ga hier niet uitleggen op welke verschillende manieren je dit product kan gebruiken op verschillende huidtypes, maar als je daar benieuwd naar bent en wil weten wat het beste is om te doen dan kun je hier Bijin Facial cleanser cream description kijken voor meer informatie.

Dat is mooi van Utsukusy, dat als je niet alleen genoeg informatie van de product kunt vinden op de website en al de reviews van beauty blog met hun directe ervaring. Dit soort informatie vind ik super handig altijd. Hoe anderen het ook ervaren. Daarom schrijf ik ook graag een review over producten.

Bijin Facial Cleanser Cream van Utsukusy te koop bij Utsukusy-schoonheid.nl en neem ook een kijk op Utsukusy Fackbook pagina .

Ben je ook iemand dat consiquent je gezicht goed reineging? Het lijkt van zelf spreken maar geloof mij dat niet iedereen dat doen. Kan je dat voorstell. Ik soms ook niet. 😉