Maxfactor Smoky Eye Effect.


Maxfactor Smoky Eye Effect.

MaXfactor Smoky Eye Effect. Eyeshadow in Citrus Thunder kleur. De kleur die ik overweeg dat ik wel kan hebben. De verpakking van het product ziet er erg mooi en schoon uit.

Door de doorzichtige huls zie je ook wat voor kleuren het te bieden heeft. Hele donker tinten smoky eyes staat mij niet echt, maar gekleurde smoky eyes, daar ben ik juist fan van. Ik ben benieuwd naar dit Maxfactor Smoky Eye Effect. Originele prijs is € 13,99. Ik had hem van Action gekocht voor € 2,59.

 

 

Maxfactor Smoky Eye Effect Eyeshadow komt in 8.

 Ieder stuk bestaat uit twee verschillende kleuren om een mooi smoky Eye te creëren.

⇒ Onyx Smoke

⇒ Bronze Haze

⇒ Silver Storm

⇒ Indigo Mist

⇒ Citrus Thunder

⇒ Purple Dust

⇒ Blue Tempest

⇒ Pink Plume

Als ik swatch met de Citrus Thunder, oranje-bruin en lime-groen zie ik heel duidelijk kleur pigment. Het is zeker een goed begin. De Oranje-bruine bevat metallic, wat niet echt mijn smaak is. De lime-groene kleur bevat wat glinstering, dat vind ik best mooi. Ik denk dat ik de goede kleur heb gekozen deze keer. En ben heel erg benieuwd hoe zal het me zal bevallen op mijn ogen.

 

 

De swatch kleur is mooi en duidelijk op mijn arm. De oranje bevat goud glitter. Grasgroen integendeel lijkt op matte, maar ook weer net niet. De oogschaduw is alles behalve poederig.

De structuur van Maxfactor Smoky Eye Effect is crèmig. Het gebruik is makkelijk, je hebt geen borstel nodig bij het aanbrengen. Ik vind het handig omdat ik genoeg ruimte heb rond mijn ogen. Maar ik kan me wel voorstellen als je van Chinese afkomst bent met wat dikkere huid rond je ogen, dat het wat moeilijker is op deze manier.

 

 

Met deze oogschaduw, hoe handig ik het potlood ook vind, moet je achteraf nog steeds je vingertop en een kwastje gebruiken om alles goed met elkaar te blenden. De oogschaduw is moeilijk om gelijk te krijgen op mijn oogleden en hij komt ook aan het lijntje te zitten. Dat komt doordat hij vrij crèmig is.

 

 

 

 

Het zal jullie misschien opvallen dat ik hier zowel bruine als groene oogschaduw gebruik. Al overheerst groen meer dan bruin. Als ik oogschaduw test probeer ik echt alleen maar het product zelf, zonder andere merken toe te voegen. Anders krijg je altijd een wat mooiere combinatie. Maar ik wil vandaag echt puur het merk zelf laten zien hier en ook dat mijn mening niet beïnvloed wordt door een andere product. De oogschaduw is beter gepigmenteerd op de swatch dan op mijn ogen.

Ik denk dat het misschien beter is om de Maxfactor Smoky Eye Effect te gebruiken boven of onder de waterlijn om net een frisse uitstraling te hebben. Dat zal meer geschikt zijn dan hele ogen van de kleur zoals ik doe.

 

 

Het is een vrij cremige structuur wat in het product zit, wat me enthousiast maakt. Zeker omdat ik een wat droge huid heb. Hoe cremiger hoe beter. De naam van het product is Maxfactor Smoky Eye Effect, waar ik het niet echt mee eens ben. Als ik aan smoky effect denk, dan denk ik aan een heftig kleur pigment, welke smoky eyes kleur dat dan ook is.

Maar bij deze Maxfactor Smoky Eye Effect krijg ik dat gevoel niet. Hij heeft zeer veel pigment bij het swatchen, maar valt tegen bij het opbrengen op de ogen. Op een of andere manier komt het pigment niet tot zijn recht op mijn ogen. Dat hoeft niet slecht te zijn, want de kleur op zich is best wel mooi, licht, subtiel groen op mijn ogen, wat ik makkelijk kan dragen en opvallend dat het groen is, zonder een scheeuw voor aandacht gevoel te geven. Maar je moet er wel van houden. Is dit een kleur voor jou?

 

 

 

 

Please follow and like us: