Review: ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème.


Review: ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème.

Review: ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème. Naast Roc Retin-Ox Correxion Nachtcrème die ik heb gereviewd. Deze oogcrème is zeer aantrekkelijk en interessant. In een tube van 15 ml en kost € 23,34.

Retinol is een ingrediënt dat mij over de streep haalde om dit product aan te schaffen. Crème Anti Rides Nourrissante Nourishing Anti-Wrinkle Cream.

Met de leeftijd begint het ritme van de celstofwisseling en de collageen- en elastine reserves verminderen. Zo krijgt de huid rimpels in het gezicht en vooral rond de ogen.

Combineert 3 van de krachtigste anti-rimpeltechnologieën:

1.   Retinol: stimuleert de cel vernieuwing en de collageenproductie om zo de rimpels van binnenuit op te vullen.

2.  Hyaluronzuur: instant- rimpelopvuller, de huid wordt voller en is optimaal gehydrateerd.

3.   Biopeptide: versterkt de werking van retinol en hyaluronzuur voor een optimale stimulatie van de celvernieuwing, hyaluronzuur- en collageenproductie.

 

 

Kort over RoC (informatie van RoC)

RoC® is hét Franse merk. RoC® past steeds innovatieve technologieën toe die samen met dermatologen werden ontwikkeld en met klinische tests werden bewezen. Het bedrijf is opgericht door apotheker Jean-Charles Lissarrague uit Parijs. De naam RoC is genaamd naar de apotheker Rogé Cavaillés RoC®. Het eerste Skincare merk dat vitamine A weet te stabiliseren in zijn meest zuivere vorm (Retinol). Naast Retinol ook zuivere vitamine C en vitamine E wat een drievoudige werking tegen tekenen van huidveroudering stabiliseerd tegen rimpels, een doffe teint en oneffen textuur.

Ik heb rond de kerst de producten van Roc gekocht om uit te proberen en tot nu toe 3 reviews gehad.  Gisteren was ik weer in de winkel en zag dat de hele lijn in een nieuw verpakking komt. Ik raakte even in paniek en dacht, heb ik dit. Ik moet nog 1 product reviewen, ze gaan uit assortiment. oh..

Als ik check op de website zie ik een redelijke overeenkomst van de naam van de oude (wat ik nu review) en de nieuwe lijn. Ik denk en geloof wel dat er een nieuwe innovatie komt met ontwikkelingen om er een nog beter product van te maken. Ik zie SPF ook tevoorschijn komen in een nieuwe lijn. Daar ben ik dol op! Erg fijn dat ROC hier nu ook rekening mee houdt. Oké, SPF heeft ROC al, maar hoe meer hoe beter. Naast SPF heeft men zich ook meer gericht op een bepaald resultaatrichting van de producten. Wat alleen maar beter is voor de consument.

Het bedrijf doet wat een bedrijf altijd doet. Ze blijven de producten ontwikkelen en vernieuwen voor het beste belang en behoefte van de klant. Dus, welkom nieuwe lijn van ROC en omdat er een nieuwe lijn komt betekent dat ook niet meteen dat wat er was niet goed meer is. Het is gewoon tijd voor iets nieuws.

De verpakking vind ik mooi en makkelijk in gebruik plus het bied hygiënisch gemak in een tube die makkelijk te doseren is. Je hebt niet veel nodig met oogcrème.

Ik heb eerder gezegd hoe ik Retinol bewonder en nieuwsgierig ben naar het effect van de ingrediënten. Zoals je weet, het ooggebied is de dunste en meeste kwetsbare huid van het hele gezicht. Fijne lijntjes, lachrimpels, donkere kringen of wallen komen snel tevoorschijn. Het beste is een goed intensief product wat speciaal gemaakt is om voor de ogen te gebruiken. Je hebt niet veel nodig. Voorkomen als je jong bent is beter dan genezen. Al geloof ik niet dat rimpels helemaal worden verwijderd, toch denk ik wel dat het kan helpen. Dat de rimpels tijdelijk wat minder zichtbaar worden.

 

 

De ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème is dun en zacht, heel fijn bij het gebruik. Wel heeft hij een geur wat ik niet kan doorgronden. Het ruikt een beetje als de geur van licht verbrande suiker. Ik vind de Roc Retin-Ox Correxion Nachtcrème wat lekkerder ruiken.

De crème heeft een fijne structuur en is makkelijk smeerbaar. Bij het opsmeren van 7 dagen achter elkaar heb ik een prikkend gevoel rondom mijn ogen wat mijn eerste zorg bracht. Je wilt toch dat niet je ogen en je huid iets overkomt? Rondlopen met uitslag op je oogleden..oh nee, liever niet.

Toch geef ik de moed niet meteen op en ik ga door en ben vastberaden om het product te testen. Na een paar minuten trekt het prikgevoel weg. Gelukkig! Verder heb ik er geen last van, ook geen ander allergische reactie. Het voedt en hydrateert en lijkt zijn werk goed te doen. De fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn wat minder diep na het gebruik. Dat merk ik echt en daar ben ik blij mee. Hij doet wat hij beloofd.

Ik vind het product heerlijk. Toch, na een week testen en positieve ervaringen van het effect van dit product te hebben ervaren ben ik gestopt. Ik hou niet van prikkend gevoel, iedere keer als ik de crème op mijn oogleden smeer. Het voelt toch niet fijn. Het hoort niet te prikken. Het feit dat ik bewust ben met mijn gevoelige huid. Waar ik zelf geen controle over heb hoe ze gaat reageren op bepaalde producten.

 

 

ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème.

Mijn conclusie is, ik denk dat als je op zoek bent naar een goede oogcrème en je geen gevoelige huid hebt net als ik, dan kan ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème is voor je zijn. En als je een gevoelige huid hebt en het toch wilt proberen ga je gang, wees er bewust van, ik heb je gewaarschuwd. 

ROC is nu een van de merken waar ik dol op ben. Ik heb nu 4 producten van ROC gereviewd lees hier

1. ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1.

2. Roc Complete Lift Highly Norishing Lifting Cream.

3. Roc Retin Ox Correxion.

Is ROC een huidverzorgingsmerk voor je? Weet je dat ROC RETIN-OX CORREXION oogcrème op dit moment online in verschillende webwinkel in de aanbieding is? De nieuwe versie ook. De reden dat ik het niet gekocht heb is dat ik al de laatste tijd al veel van ROC gereviewd hebt.