Blog tip analiseren 1


Blog tip analiseren 1.

Dit artikel zijn geen blog tips. Ik zou het niet durven om blog tips te geven. Dat hebben jullie ook niet van me nodig. Er zijn genoeg blogs die daar over gaan in het Nederlands en ook in het Engels.

Waar het hier over gaat, is over hoe de blog tip in praktijk wordt verwerkt. Hoe ik dat zelf ervaar? Werkt het echt, al die blog tips? De blog tips van vandaag die ik wil analyseren zijn ..Als je een succes blog wilt hebben, dat je meteen moet beginnen met je blog, vandaag nog en niet langer wachten… Blog tip analiseren 1.

Jaren geleden was de beste tijd om aan de blog te beginnen. Maar vandaag is de beste dag om te beginnen met je blog. Wat denken jullie van die tip?…Begin je blog vandaag.. Hoelang heb je als blogger twijfels voordat je start. Heel veel beginnen met gratis blogspots en wordpress om zeker te weten dat dit echt is wat je wilt en stappen dan pas over naar een eigen domeinnaam.

 

 

Ik ben blij dat ik ook al begonnen ben met bloggen. En niet heb gewacht omdat ik er misschien niet klaar voor zou zijn. Ik zou niet eens weten waar ik klaar voor moet zijn. Een perfecte titel hebben of een betere fotografie vaardigheid. Sinds ik mijn blog heb maakte ik zoveel fouten en ik leerde er ook zo veel van. En ik blijf leren en aanpassen en uitzoeken wat voor blogger ik wil zijn. Dat wil ik zeggen. Dat door te doen en te starten met je blog, dat is de beste manier. Als je tenminste een blog wilt hebben.

Vorige week zondag had ik even wat tijd vrij genomen om even niet aan mijn blog te denken. Omdat ik afgelopen week een blogpost over nagenieten van de zomer (Engeland) en nagenieten van de zomerjurk. Bedacht ik dat het tijd was om zelf ook te genieten met het moment van nu in plaats van alleen maar aan Engeland of zomerjurken denken. Omdat het de afgelopen weken ook zo lekker zonnig was.

 

 

Ik wil niet in de tuin zitten, voor de zekerheid, omdat ik ziek ben en niet wil dat het erger wordt. Dus ging ik op mijn ligbank liggen, naast het grote raam waar ik vol kan genieten van de zon vanuit mijn achtertuin. Een paar tijdschriften in mijn hand. Onder andere de VIVA. En ik begon te genieten van het lezen. Ik wil even een blog vrije zone…even. Maar op een of andere manier kan ik gewoon niet om het woord blog heen. Weet je waarom? Omdat alle twee de VIVA’s die ik zat te lezen een artikel over bloggen hadden.

De artikelen gaan over: Hoe belangrijk en beïnvloedbaar een blog van tegenwoordig is. Over een Fashion blogger die in de eerste rij zat tijdens de fashionweek! En ook over hun vriend/partner die vanzelfsprekend een fotograaf werd. In dit geval van Fashion blog. Verhalen over bloggers die stijl iconen worden.

 

Het verhaal van Negin Mirsalehi. Ze is een wereldberoemde Mode blogger. Zij blogged ongeveer 3 jaar en is zo succesvol. Ze reist de hele wereld over voor haar werk en haar vriend Maurits Stibbeneem is gestopt zijn baan als senior consultant strategy & operations om het zakelijke gedeelte van Negin bloggings bedrijf te behandelen.

Over Yara Michels, Linda Tol, Anna Nossdhin, Andy Trres, Chiara Ferragni en hoe deze bloggers stuk voor stuk succes boeken.

Dan ook nog een stuk van Nina de bruijn en Elise Gruppen van Chickslovefood.com in de rubriek work zone en nog een andere rubriek die word gevuld met een verhaal van Kelly Camfferman van Goodfoodlove.com, dat zij het liefst een wijnkelder wil hebben boven haar Walk in Closet. Kennen jullie de namen van de bloggers waar ik het nu over heb? Ze zijn beroemd en bekend. Ik ken ze ook niet allemaal hoor.

 

 

Ik beland weer achter de pc om dit verhaal te schrijven. Is dit mijn lot? Dat ik weer een verhaal over blogs tegenkom op mijn vrije uurtje? Of is het meer of het lijkt dat je zwanger bent en overal zwangere vrouwen ziet.

Waarom schrijf ik dit artikel, Omdat de zon schijnt, omdat ik blij ben met het feit dat ik blog. Omdat ik overal inspiratie zie. Ik bezoek de blog van Negin Mirsalehi en vind een hele mooie foto shoot, van een kledingstuk en haar zelf. Ik check even mijn outfit op de site (Beauty Outside) en moet lachen om mijzelf want wat ben ik nog een dummy in alle gebied van bloggen. Al ben ik heel erg blij met mijn blog outfit post op mijn blog.

 

 

Dat maakt juist het leuke van het bloggen. Omdat ik graag beter wil worden. Niet om me te gaan vergelijken met andere bloggers. Hoe succesvol en beroemd en bekend ze ook zijn. Maar voor mezelf. Ik wil een blog hebben waar ik van kan genieten, die me inspireert en waar ik gelukkig van wordt. Ik blog niet om beroemd en bekend te worden.

Daarom ben ik blij dat ik ben begonnen met bloggen. Al die tijd dat ik bezig ben mag ik oefenen hoe het moet met bloggen. Het wordt nog een lange weg en niet altijd een makkelijke weg, dat weet ik. Omdat je balans moet vinden tussen je leven en bloggen. Maar ik heb er wel zin in. Stap voor stap.

Mijn conclusie is. Ik ben het er mee eens, met deze tips, en ik denk dat het een hele goede tip is. Als je iets wilt doen moet je gewoon doen, vandaag, Nu! En eigenlijk geldt dat voor alles in het leven, niet alleen met bloggen. Leer wat bloggen is… door het gewoon te doen.… Hopelijk ga je met al die ervaring de goede weg vinden die bij je past in de bloggerswereld.

 

Je kunt het uitstellen, eindeloos plannen en blijven dromen. Maar, niet doen. En nog niet beginnen betekend dat je niet zoveel zal bereiken. Kijk maar naar veel succesvolle bloggers, hoe hun post er vroeger uit zag. Maar ze zouden nooit succesvol geworden zijn als ze ook niet gewoon waren begonnen met bloggen.

Ik wil verder geen discussie over succesvol zijn, want iedereen heeft een andere definitie van de mening van dit woord. Je zult moeten invullen voor jezelf wat dat is.

Hoe mijn vrije uurtje van bloggen beland is op deze blogpost weten jullie nou. Wat maakt het nou uit, blog of geen blog? Als je maar plezier hebt. En jullie, waarom beginnen je met bloggen eigenlijk?