Huishoudbeurs 2017.


Huishoudbeurs 2017

Huishoudbeurs 2017. Het is tig jaren geleden dat ik een bezoek bracht aan de huishoudbeurs. Om je relatie op te peppen misschien samen hand in hand naar de huishoudbeurs een optie?  Klinkt dat niet spannend? 😉

Eerst de trein en dan verder met de metro, precies op het Rai station, nog even doorlopen. Dan zijn wij er al. Een vrolijke zak van Zespri kiwifruit wordt ons aangeboden naast Pedigree sticks voor je trouwe vriend thuis.

Verder lopend zag ik iedereen met een kleurrijke tas lopen, waarvan ik dacht, dat is interessant. Wat zal daar in zitten? Make up!? Even bijkomen en de plattegrond bekijken voor ik besloot om eerst maar bij het beauty en fashion gedeelte te gaan kijken.

 

Er is wel genoeg om te zien. Al heb ik niet gevoel dat ik iets zal missen als ik hier niet geweest ben. En wel korting, reclame en aanbiedingen bij veel stands. Maar niet iets wat je niet kunt krijgen buiten deze huishoudbeurs.

Sommige bedrijven doen enthousiast hun best om de aandacht te trekken, soms met succes. De andere hoeft niets te doen en daar is toch genoeg interesse. Terwijl anderen als een boer met kiespijn naar de bezoekers staan te kijken. Het verschil tussen personeel dat zich professioneel opstelt en de anderen die er maar gewoon bij hangen tot de tijd om is.

Misschien klink ik harder dan het echt is. Maar er zijn ook genoeg stands die ik wilde gaan bekijken, maar door de onvriendelijke en niet uitnodigende blik heb ik dat niet gedaan. Het vervelende is dat ik mij meteen negatief over het merk ga voelen, geheel door hoe ik wordt behandelt, een kwestie van seconden. Ondanks dat ik dat niet wil. Ik zal hier geen merknaam noemen, al is het jammer natuurlijk.

Ik heb een huishoud tas vol met keuken producten gekocht voor € 5 de werkelijke waarde is € 17 er zit van alles en nog wat in. Ik heb producten van ZarQa gekocht, daar was ik altijd al nieuwsgierig naar. Heel benieuwd, hopelijk kan ik er snel een review over maken.

 

Ik heb deze portable Health Sealer gekocht. Om zakjes eten dicht te maken met het effect dat het eten er langer vers en knapperig uit blijft zien. Hij kan gewoon bij de keuken (magneet) aan de koelkast hangen en dit lijkt mij ook wat voor mijn kinderen. Ze laten graag alle zakjes open. Hopelijk kan dit nieuwe speelgoed hun aandacht trekken. (het is gelukt, ze vinden het leuk ;-))

Ik ben op het eind van de dag, dat kan je zien. Er is ook heel veel om te zien. De avond daarvoor was ik net te laat naar bed, niet echt slim. Hahaha Overal op de beurs is er gelegenheid om te gaan zitten met veel leuke meubels zoals deze schommelstoel. Mijn compliment.

Het food gedeelte vind ik het leukst (want ik mag proeven), ook wel het lawaaiigste. Daar heb ik bij het laatste bezoek wel de wijnproeverij overgeslagen. Red bull en First Choice cola worden aangeboden zodra wij buiten de deur uitlopen. Teruglopen naar de metro zijn er een paar jongeren in een gele pakken die ons overhalen voor een gratis foto met de NS te maken. Wij twijfelden, maar zijn toch op de uitnodiging ingegaan. Achteraf was het best een leuke afsluiting van de huishoudbeursdag. Een mooie gratis foto als herinnering. Bedankt NS.

Het is gewoon een gezellig dagje uit wat je niet snel in je eentje zal doen. Het was redelijk druk al is het pas de eerste dag. Dit artikel is gewoon een persoonlijke ervaring. Ik vind dat de beurs op zich alles goed heeft geregeld. Dat niet ieder bedrijf/stand alles uit de kast haalde om de potentiële klanten binnen te halen is weer een ander verhaal natuurlijk.

7.5 is mijn cijfer van 1 – 10 dat ik de huishoudbeurs geef. Als je de tijd neemt en geniet van huishoudproducten zal je je best goed kunnen vermaken. Ik vind de organisatie van deze beurs top, maar er zijn meer factoren. Net als bedrijven die meedoen niet altijd even een wauw effect zorgen. Maar eerlijk is eerlijk. Die wauw effect krijgen wij ook niet in onze keuken/huishouden, al gaan wij er al jaren 100% voor. 😉

Huishoudbeurs 2017. Ik denk niet dat ik meteen volgend jaar weer op stoep zal staan. Wel zie ik mijzelf in de toekomst er ooit weer naar toe gaan. Maar, wie weet. Gaan jullie dit jaar naar huishoudbeurs?