Meivakantie shoplog


Meivakantie shoplog.

Meivakantie shoplog. In de post “even kletsen” heb ik gezegd dat ik naar Amsterdam zou gaan. Ik woon daar een half uurtje vandaan met de trein. Dus even rondhangen en wat kopen lijkt mij gezellig op mijn vrije dag.

Op 1 mei 2016 heb ik de hele dag in Amsterdam rondgehangen. Het was heerlijk weer en er waren zo veel mensen en toeristen. Ik ben naar KFC geweest en aan het einde van de dag een Tibetaanse maaltijd als afsluiting van de dag. Jammer dat ik op het einde van de dag last kreeg van hoofdpijn. Vreselijke hoofdpijn.

Ik laat hier zien wat ik allemaal gekocht heb. Ik ben tevreden met alle producten, het zijn allemaal natuurlijke producten en de review komt wel een keer als het zover is op deze blog.

Meivakantie shoplog.

Wat heb ik gekocht :

 

NYX HD concealer,  ik ben al heel lang nieuwsgierig naar deze concealer.

 
Lush Dark Yellow. Ik gebruik graag BB cream en dit lijkt mij een mooi alternatief om te mixen met mijn gewone moisturizer in afwisseling met mijn BB cream.

⇒ Lush Tea Tree water,  toner om te helpen met het voorkomen van acne. Ik heb nog niet echt de kans gehad om de producten te proberen. Ik kan er niet veel over zeggen.

 

 

Inecto Haar serum van kokos en haarmasker van Argan. Ik ben benieuwd. Ik had in verleden al 77 en 44 gereviewd.

 

 

Erica Rozen verfrissings sprays, een natuurlijk merk.  Al heb ik al wat thermaal water, maar ik reken flink op super zomer waar ik veel van dit soort producten kan gebruiken. Dus inslaan.

 

 

Jacob Hooy Roomspray. Er zijn nog meer geuren om te kiezen, maar de lavendelspray spreekt mij toch het meeste aan. Ik gebruik hem graag in het toilet.

 

 

 

⇒ Dit heb ik erbij gekregen toen ik NYX gekocht bij Douglas. Wat aardig.

 

Behalve dat ik deze Paradiso tester heb meegekregen van Douglas en NYX HD concealer ( dierproefvrij) , zijn al de producten boven die ik heb gekocht allemaal natuurlijke producten.  Ik heb nog veel producten liggen dat geen natuurlijke ingredienten heeft, maar vanaf nu als ik kan kiezen zal ik proberen te gaan voor natuurlijke ingredienten.

Dit is de look die ik gisteren heb gemaakt. Met een nieuwe BB cream van Dr. Van de Hoog. Oogschaduw van In The balm of your hand en Gwen Stefani palette. Lippen van long lasting Hema. Heel nonchalant, gewoon geen wenkbrauwen, omdat ik expres Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade wilde gaan kopen en de juiste kleur uitgezocht.

De verkoopster van Douglas probeerde mij te overtuigen dat mijn kleur donkerbruin is, terwijl ik dat te donker vind. Ik wil wat lichter. Zij was niet echt overtuigd van mijn wens. Ik voelde mij niet echt serieus genomen, omdat zij meteen zei dat ze anders alleen maar blond voor mij had.

 

Geen spectaculaire make up look, gewoon een beetje subtiele make up en gewoon mijzelf zijn. Dat is wat ik meeneem naar Amsterdam. 🙂

 

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade heeft zoveel shades, zoals chocolade, caramel, soft brown, maar nee volgens de verkoopster moet ik dark brown hebben! Een andere kleur is onbespreekbaar, dat zal absoluut niet bij mij passen. Ik ben best teleurgesteld dat er geen rekening wordt gehouden wat ik wil. Maar ik denk toch, het is mijn gezicht en mijn geld, ik koop waar ik zin in heb. En als ik er bij wil lopen met paarse wenkbrauwen, dan doe ik dat.

En jullie? Luisteren jullie naar wat de verkoper te zeggen heeft terwijl je gevoel zegt, dit wil ik niet? Achteraf blijkt dat in de winkel alleen nog maar donker brown nog hebben. Is dit een verkooptechniek?

Hopelijk volgende week de temperatuur wordt beter en weer flink zon, hadden jullie ook laatst iets leuks gekocht?