Review: Dr. Pierre Ricaud Luminexpert Herstellende & Vitaliserende Kuur 4 weken


Dr. Pierre Ricaud Luminexpert Herstellende &  Vitaliserende Kuur 4 weken.

Review: Dr. Pierre Ricaud Luminexpert Herstellende &  Vitaliserende Kuur 4 weken. Bijna een half jaar rust en herstel gunnen van mijn tere huid. Vandaag laat ik jullie mijn review zien van de huidverzorgingslijn die ik mag testen van Dr. Pierre Ricaud.

Al lach ik altijd op de foto’s of reageer ik vriendelijk als je mij tegenkomt. Er schuilt een hele hoop stress in mijn dagelijkse leven. Ik ga liever schone was buiten hangen dan vuile. Daarom leg ik niet uit wat mijn stress is. Wel wil ik jullie er van overtuigen dat ik veel stress heb! Heel veel en dat is een grote vijand van mijn huid. De oppep kuur van Dr. Pierre Ricaud kan ik dus zeker goed gebruiken.

 

 

Luminexpert herstellende verzorgingscrème voor een stralende jonge huid  €49,90 €24,90

Over het product: 

“Dit verzorgingsproduct, geïnspireerd op de technologie van lichttherapie, compenseert een gebrek aan natuurlijk licht door de vitaliteit van de huid te stimuleren en haar weer een jeugdige glans te geven. 

 – Actie: Herstelling, gladstrijken, glans.

– Fijne textuur: Een soepele en lichte crème

 – Frisse geur: fris parfum met bloemige en krokante tonen.

 

Het Physiolumière Complex, dat is gebaseerd op technieken uit de luminotherapie, compenseert het gebrek aan natuurlijk licht op de huid. 1. Stimuleert de vitaliteit van de huid.

 Maakt de teint stralend en jeugdig.

GLYCALOX® onze exclusieve werkstof die glycatie en oxidatie, de 1e oorzaken van huidveroudering, tegengaat.

’s Ochtends aanbrengen op een perfect gereinigde huid op het gezicht en de hals.

 

 

Luminexpert Vitaliserende Kuur 4 weken € 55 €27, 50 ( geschikt voor de gevoelige huid)

Over het product: 

De kuur van 4 weken die de huid terug doet stralen.

Een kuur van 4 weken met een hoge concentratie vitaminen en mineralen om de huid energie, vitaliteit en een intense glans te geven.

Express-kuur: 4 weken om de huid haar vitaliteit terug te geven:

 – ideaal voor seizoenswisselingen.

 -Frisse Textuur: Een vloeibare textuur die onmiddellijk intrekt.

 Parfum: een verkwikkend parfum met tonen van fris en sprankelend citrusfruit

Cocktail van 12 vitaminen en mineralen om de metabolisme voor een vitale huid te stimuleren. Ideaal om uw huid een handje te helpen bij seizoenswisselingen

Gedurende 4 weken ‘s ochtends en/of ’s avonds aanbrengen op de perfect gereinigde huid van gezicht en hals als vervanging van de dagelijkse verzorging. Kan onder uw gebruikelijke crème worden aangebracht voor meer comfort.

 

 

De kuur is speciaal ontwikkeld en afgestemd op seizoenswisselingen, voor gebrek aan natuurlijk licht op de huid, mooier kan het toch niet? De winter zegt net gedag tegen ons. Juist deze verandering is zo merkbaar bij onze huid en vraagt ook om een andere behandeling en het juiste product dat er toe doet.

4 weken testte ik deze twee producten. De pot Luminexpert herstellende verzorging crème gebruik ik voor overdag en Luminexpert Vitaliserende Kuur 4 weken gebruik ik ’s avonds.

Pot!! Wij kunnen soms moeilijk doen over een pot als verpakking. Geef ons maar een pomp of een tube. Door de pot open te maken, verliezen wij de antioxidantkracht die in de crème zit. Juist dat willen wij behouden voor een optimaal resultaat.

 

Dr. Pierre Ricaud Luminexpert Herstellende &  Vitaliserende Kuur 4 weken

Mijn ervaring:

De Luminexpert herstellende verzorgingscrème in de pot is een dikke, stevige crème. Luminexpert Vitaliserende Kuur 4 weken heeft een liquid formule. Beide producten zijn lekker zacht en luchtig smeerbaar en de geur is aangenaam voor de neuszintuigen. De crème trekt heel snel in, laat geen vet spoor achter. Met andere woorden, is heel fijn om te gebruiken.

Het is zeker merkbaar dat mijn huid een stuk opgefrist is geworden na het gebruik. Het droogt ook niet uit na een lange dag/nacht. Een jongere huid, verstevigd effect? Geen zichtbaar verstevigd effect, dat is mij niet opgevallen, maar mijn huid ziet er fris uit en ik zie geen extra nieuwe rimpels die er zichtbaar bij zijn gekomen.

Ik geloof dat allebei de producten een steentje bijdragen voor mijn frisse gezicht, zowel in de ochtend als ‘s avonds. Ik vergeet ook nooit om voldoende te drinken, sporten, slapen en gevarieerd en gezond te eten. Je smeert het niet alleen op je huid maar je eet en leeft ook voor een mooie huid.

De parfum die in de producten zit is voor mij is een soort van “Ik wil liever geen parfum”. Het meeste van de tijd dat ik beide producten gebruik heb ik 3-4 keer last van kleine beetje jeuk, rode plekjes op piepkleine gedeelten van mijn gezicht. Het lijkt op irritatie. Ik durf het niet allemaal de schuld te geven aan de parfum dat in de producten zit.

 

 

Weinig, maar af en toe gebruik ik nog wat make-up, om alleen naar Dr. Pierre Ricaud Luminexpert Herstellende &  Vitaliserende Kuur 4 weken vinger te wijzen blijft lastig. Mijn huid is al vrij gevoelig van zichzelf. Dat mijn huid deze twee producten al die tijd kon verdragen vind ik al heel wat eerlijk gezegd. Er zijn genoeg huidverzorgingsproducten die ik al na een dag laat liggen.

De rode plekjes even met rust laten, zonder iets te smeren, dan verdwijnt de roodheid de volgende dag al weer.

Voed en verzorgend en mijn huid ziet er vrij goed uit. Genoeg reden om de producten prima te vinden. Het zit toch nog steeds in mijn achterhoofd dat ik liever geen parfum in al mijn huidverzorgingsproducten wil hebben. Leuk de eerste kennismaking met het merk Dr. Pierre Ricaud.

Bezoek de website Dr. Pierre ricaud.nl Je kunt een gepersonaliseerd voorstel online krijgen.