Review: Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel.


Review: Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel.

Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel. Voordat ik dit apparaat gebuikte, nu een jaar geleden, had ik geen idee wat een gezichtsborstel was, laat staan hoe ze zal bijdragen aan onze schoonheid.

Tanden poetsen is zeer nodig, maar je gezicht poetsen? Echt!? Sowieso zie ik nergens een gewone gezichtsborstel te koop staan en moet dat echt? Een elektrische gezichtsborstel?

Veel vrouwen zijn al lang actief met dit soort producten. Maar ik denk dat veel vrouwen de gezichtsborstel nog nooit hebben gebruikt. Hoe weet je wat een goede gezichtsborstel is?  Je leest wel eens een review hierover en ik vroeg mijzelf al af, wat is de norm hiervoor?

Na een jaar ervaring kwam ik er achter dat wat een goede gezichtsborstel is, afhangt af van het resultaat dat je krijgt. Een ervaring en persoonlijke voorkeur. Beauty is in de eye van houder. Dat geldt ook zeker voor de gezichtsborstel.

 

 

Ik droeg vroeger haast geen make-up, dus dan vind ik dit soort van apparaten ook niet echt nodig. Nu ik dagelijks make-up gebruik ben ik toch nieuwsgierig wat de gezichtsborstel kan doen. Al vraag ik mijzelf soms af, zal een gewone zachte tandenborstel die ronddraait op mijn gezicht niet hetzelfde effect geven? Is deze Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel niet een overbodig luxe?

Mijn huid lijkt onrustig en de poriën verstoppen vaker tegenwoordig. Veel verschillende huidverzorging wisselingen, dat helpt ook niet mee. Een goede reiniging vind ik een must, zeker nu ik mijn gezicht meer gebruik van ooit tevoren.

Een mooie gebalanceerde huid, dat wil ik. Daarom besluit ik de Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel een kans te geven. Je gezicht masseren om de elasticiteit van je huid te verbeteren en het verouderingsproces te vertragen, altijd handig toch.

Gezichtsborstel, je hebt ook duurdere merken van boven de € 100 en rond € 7. Olaz regenerist 3 zone reiningssysteem kost € 34. Een mooie prijs voor de beginner. De prijsverschillen maken de aankoop er ook niet makkelijker op.  Zou ze echt verschillen van kwaliteit door de prijs? Ik heb geen ervaring met de duurdere of de goedkopere versies.

Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel is mijn eerste, vandaar dat ik niet kan oordelen over prijs/kwaliteit. Misschien, als jullie meer ervaring met verschillen merken hebben, dan hoor ik het graag.

De apparaat heeft twee standen. Zacht langzaam en wat sneller en intenser. Mijn jonge zoon vindt het raar als hij mij bezig ziet met dit apparaat. “Het lijkt of je je aan het scheren bent mam” Oké, zo voelt het dus als een man zich dagelijks moet scheren. Weer een ervaring rijker. 😉

 

 

Ik geef toe, ik moet ook even wennen aan het apparaat. Ik gebruik hem met de reiniging die ik mee heb gekregen van het merk, maar soms gebruik ik hem ook eigenwijs met Decubal Face gezichtsreiniger foam, Bijn Facial cleanser cream  en Utsukusy wasabi Facial cleansing (blijven veel restjes achter op het apparaat) Eerlijk is eerlijk het werkt ook prima. Ik merk geen groot verschil.

Je zal Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel dagelijks kunnen gebruiken. Ik zelf gebruik hem maar hooguit 1 keer per week. Niet door luiheid. Maar door een belachelijk gevoelige huid waar je niet te veel aan moet zitten. De zachte stand gebruik ik graag. Soms wat extra rondjes wanneer ik foundation draag voor een grondig reinigingsgevoel.

Mijn huid voelt alsof hij grondig schoon wordt gemaakt (gevoelsmatig), ze voelt glad aan en straalt alsof ik net gesport heb. Goede bloedcirculatie geloof ik. Het ziet er minder vermoeid uit. Opmerkelijk, meteen al na de eerste keer.

Ik ben wel positief over dit product maar heb wel een opmerking, naarmate ik hem langer gebruik, verlang ik toch meer naar wat zachter haar. Dat het mijn huid verouderingsproces afremt kan ik niet zeggen. Ik geloof wel dat een zachte gezicht massage iedereen altijd goed zal doen, met of zonder deze Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel. Zolang je weet wat je doet.

De gezichtsborstel geeft de mogelijkheid aan de consument om voor een niet te hoge prijs, € 34 is netjes, of je voor € 7 of 147 voor wilt gaan moet je zelf maar weten. Als het je gezicht maar goed schoonmaakt en je niet met make-up naar je bed toe gaat.

 

 

Mijn conclusie is redelijk positief.

De gezichtsborstel. Een must have item die onmisbaar is voor een schone en jong uitstraling? Op de lange termijn het apparaat gebruikt te hebben heb ik niet het gevoel dat ik mijn onrustige huid kan voorkomen, puistjes heb ik nog steeds regelmatig.

Hoe langer ik het gebruik, hoe meer ik graag een wat zachtere borstel wil hebben. Als je overweegt een gezichtsborstel aan te schaffen, denk dan goed na als je het apparaat wekelijks gaat gebruiken. Al is het maar € 34 voor je gevoel, maar het blijft zonde als hij na enkele keren gebruik weer in de kast beland. Het blijft toch een andere borstel dan de tandenborstel.

Gebruiken jullie een gezichtsborstel, of misschien en juist de Olaz regenerist 3 zone reinigingssysteem gezichtsborstel, hoe heb je deze ervaren?